Regisztráció Blogot indítok
Adatok
renatabagi

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan, sokszor leírták már ezeket a történeteket és nem akarom ezt én leírni századjára. Bár azt mondják, nem lehet erről eleget beszélni. Hogy életeket ment a korai felismerés. Hogy senki sem védett és semmi sem garancia. Ezt nem nekem kell elhinni, én sem hittem. Mindig úgy gondoltam, a rák egy…..
Soha nem volt ennyire aktuális ez a kérdés, mint manapság. A közösségi felületek, az Instagram, vagy a legújabb feltörekvő felületek (mint a tik-tok) az emberek azon igényére épülnek (részben), hogy a belső bizonytalanságukat csökkentsék. Ez a belső bizonytalanság egyébként nem egy rossz dolog…..
Egyébként nincsen mindenképpen szükséged rá, ez nem igaz. Akkor van rá szükséged, ha a saját utad, a szuverenitásod, a szabadságod fontos dolgok számodra és az önmegvalósítás útját járod. Ha ezek annyira nem fontosak és erről már írtam korábban, akkor nem kell feltétlenül anyagi függetlenséget…..
Karrier és/vagy család - döntés 2. Az előző bejegyzésben arról írtam, milyen lehetőségek vannak előtted nőként akkor, ha az egyensúlyt keresed az életedben a munka és a család között. A kiindulási alap mindig az, hogy te mit szeretnél, a következő pedig, hogy mások mit szeretnének (a társad, a…..
A legfontosabbal kezdem: bármit választasz, teljesen rendben van. Óriási divat arról írni és kutatni, hogy mennyi elvárás van egy nő felé a társadalom irányából. Legyél anya, jó munkaerő, nő, jó szerető, barát, főzz finomakat, sportolj. Legyen önálló kereseted, de azért ne legyél karrierista. Az…..