Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Istencsászáralfakirály

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétségtelen, hogy az összeállt ellenzék polgármesteri szinten kritikus helyen tudta megtaposni a narancsgépezetet, de ez nem ment véráldozat nélkül. Na, nem mintha annyira bánnánk ezt a véráldozatot. Nagyon úgy fest, hogy a NER összeomlásával együtt egy másik konglomerátum is pusztulni fog, ez pedig…..
Tom Hardy, a kiváló és emlékezetes alakításokat nyújtó színész ma lett 42 éves. Hardy híres arról, hogy már régóta jól megválogatja azt, hogy milyen filmre is ír alá. Munkássága legnagyobb része ezért szerencsére remek alkotásokból áll, de így is vállalkoztam arra a feladatra, hogy összegyűjtöm azt…..
A remény rabjai című film idén ünnepli 25. születésnapját. A Stephen King tollából született kisregény Amerikában 1982-ben jelent meg, és Frank Darabont készített belőle filmet 1994-ben. Az elkészült film nem vonzott annyi nézőt a mozikba, amennyit vártak, hiszen mindössze 18 millió dollárt hozott…..
Egy könnyed tortúra a hétvégére, ami erősen emlékeztet a Benny Hill jellegű Praktikeres sztorira. Miért ilyen bonyolult valami, ami ekkora hatással van a vásárolói elégedettségre? Szerencsére nem nagy ügy, ami velem történt az Auchanba, de sok ilyen felesleges elpazarolt fél óra… Szóval egy…..
Istencsászáralfakirály 2019.09.08 11:37:53
@0rdas: "Vicces dolog a homar blog kommenteket olvasni. :) Úgy látom tök mind1, mi a poszt, a posztolót fikázni kell."

_Ne haragudj de ez a modoros, másokat lénéző idióta, aki a posztot írta, arra mi mást lehetne mondani, hogy idióta?
Istencsászáralfakirály 2019.09.08 11:42:30
@NewInsights: Kíváncsi lennék, te mit gondolnál akkor, hogy lenne egy céged, és egy agyhalott, akinek szívességet is tettél, ami nem lett volna muszáj még írogat rólad egy posztot a homárra, te mit szólnál.
Istencsászáralfakirály 2019.09.08 11:48:21
@KaTe: " a posztolót azért fikázzák, mert süt róla az arrogancia."

Egyet értek. Szerintem a a nagyságosúr/nagysasszony most odadugta a zseniális pofáját a vélt problémájával és ezek a szemetek nem ugrálták körbe, mint királykisasszonyt az udvarhölgyei.
Korunk egyik sztárlabdarúgója (nem mellesleg ez a bevételein is látszik) egy négy hálószobás nyaralót vett Marbellán. Ráadásul nem messze tőle van háza az UFC sztárjának, Conor McGregornak...
Istencsászáralfakirály 2019.08.03 11:22:15
@pobeda: Euróra gondoltam.
Ki ne szeretné a kissé együgyű, ám mégis a maga módján intelligens alakot? Van pár izgalmas részlet, amit még te sem tudhattál...
A Srebrenica melletti Potočariban, az egykori akkumulátorgyárban 33 zöld lepellel takart koporsó várja, hogy az 1995. júliusi mészárlás áldozatait az emlékhelyen örök nyugalomra helyezzék. Huszonnégy évvel ezelőtt, 1995. július 11-én délután került Srebrenica hosszú ideig tartó nélkülözés és…..
CineArt Blog Tarantino befejezi? 2019.07.08 21:28:52
  Quentin Tarantino kétségkívül korunk egyik legzseniálisabb rendezője, akinek olyan filmeket köszönhetünk mint például a Ponyvaregény, a Kill Bill vagy az Aljas nyolcas. A rendező 8 filmet tudhat eddig maga mögött, hamarosan a mozikba kerül a 9. is, Volt egyszer egy Hollywood címmel melyben olyan…..
Kihasználnák a momentumot B)..
Istencsászáralfakirály 2019.06.03 07:38:21
@ben2: Vannak még MSZP-ultrák? :)
Gyurcsány már élezi a kést amit hamarosan bele fog döfni az MSZP hátába. A kis fikablogját (nyugati fény) már is állította.
MSZP-nak annyi. Önkormányzatin is le fognak szerepelnei, az erős polgármestereiket meg átcsábítja a DK. Talán még a fidesz megpróbálja lélegeztetőgépen tartani őket, de szerintem ez kevés lesz ahhoz, hogy megugorják az 5%-ot 2022-ben.
Majd ott fognak kuncsorogni a DK-nak, hogy legyen közös lista és pár emberüket legalább vigyék be, Fletó meg elküldi őket a náthás faszba. Izgalmas lesz nézni, ahogy majd a DK-s rohadékok kicsinálják az MSZP és aknamunkával fúrják a háttérben a momentumot. Izgi lesz.
Kezdjük a nyertessel, aki bizonyos szempontból azért sokat vesztett is. Persze belpolitikai téren rövidtávon megtartotta a FIDESZ a toronymagasan vezető pozícióját, de már ezen a téren se lehet felhőtlen az örömük. Az elvárás a kétharmados győzelem volt, 15 képviselő, és ennek arányában fektettek…..
A kamudílerek állandó gondot jelentenek a Bulinegyedben. Nem azért, mert az ördögtől való, ha az itt bulizók némelyike elszív egy-egy spanglit, hanem mert a turistáknak az utcákon drogot kínáló, több fős csoportok a legszemetebb módszerekkel próbálják lehúzni áldozataikat, ahogy az az RTL Klub…..
Istencsászáralfakirály 2019.05.19 00:04:09
@MAXVAL bircaman közíró: Köszönjük Gyógyó kapitány. De többet ne internetezzen mert megint jön a szuri és bedugjuk a gumiszobába.
Úgy tűnik ez alkalommal talán mindenki egy kicsit komolyabban veszi az Európai Parlamenti választásokat mint korábban. Valahogy ezeket a választásokat korábban az ember (vagy csak én?) nem annyira tartotta fontosnak, talán mert Európa messzinek tűnt, talán mert az EP munkáját senki sem ismerte vagy…..
Istencsászáralfakirály 2019.05.08 16:40:07
@Sancho12: Anyám nem szavaz az egyik köcsögpártra sem. Nem retardált, mint te.
Istencsászáralfakirály 2019.05.08 16:41:26
@Kivlov: " jákobpetya kaliberű idiótákat szóvivőztet."

Sajnos nem lehetnek minden pártban olyan nagy koponyák mint Németh Szilárd meg Kósa Lala. Nem beszélve a vezírről, Orsós Viktorról.
Az ellenzéki pártok és szavazók mintha megfeledkeztek volna Orbán Viktor idehaza és Európában is heves vitákat kiváltó kormányzásáról. Az ádáz cicaharc, amit egymás lejáratása és egymás szavazóinak elhappolása érdekében folytatnak leginkább a mérsékelt szavazók elriasztását váltja ki, és így a…..