Regisztráció Blogot indítok
Adatok
niamano

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lukrécia kencéi Krém dezodor 2010.02.04 15:35:00
Ez a dezodor, ahogy már előbb említettem, nem gátolja az izzadást, csak az izzadságszagot. Azt viszont nagyszerűen csinálja, akár 24 órán keresztül is. Nem ártalmas, sőt, a shea vaj hidratál.hozzávalók:3 ek sheavaj3 ek szódabikarbóna2 ek kukorica keményítő2 ek kakaóvaj2 E…..
niamano 2010.07.12 21:15:50
@Lucrezia: @Macameshuga: Köszönöm lányok, kifogom próbálni a stiftest is, amint szerzek egy dobozt (nehéz lesz, ha nem használjuk :))) )
Most egy pici, cm 4*7-es dobozkában volt, aminek íves az alja, így kivettem, félbevágtam, az egyiket eltettem becsomagolva a hűtőbe, a másikat meg folpack-ba tekertem, egyik végét kihagytam, és így tettem be a hűtőbe. Így ezt tudja használni a párom, a másik fele meg nem megy tönkre, remélem :)
Lukrécia kencéi Megnyitó 2010.01.28 13:28:00
Üdvözlök mindenkit, aki ide téved. Hadd mondjam el, miért is van ez a blog.Kb. fél évvel ezelőtt sütemény recepteket keresve tévedtem egy olyan oldalra, ahol a kozmetikumok káros alkotóelemeiről volt szó. Megdöbbenve és hitetlenül olvastam, hogy az általam használt termékek nagy…..
niamano 2010.05.28 18:21:00
@Ronika31: Én is kérek egy emilt! (találtam ekcémához való dolgokat, és megírnám...) az enyém (niamanókukacdzsímélpontkom)
niamano 2010.07.09 16:05:29
Nemrég beszélgettem Zsuzsival a blog chat ablakában, ő keresett száraz bőrre való receptet. Nos, ez egy egyszerű recept, nem kell hozzá sok anyag. Bár a rózsaolaj nem olcsó, száraz bőrre szerintem a legjobb, és csodásan illatos lesz tőle az arcunk. Persze nem mindenki szereti a…..
Erről a napvédő krémről fontos tudni, hogy nem szívódik fel, hanem világos sárgás bevonatot képez a bőrünkön. Ez ugyanis a hatékonyságának lényege, úgy veri vissza az UV sugarakat, hogy azok el sem jutnak a bőrünkig. Ezzel együtt is vigyázzunk a napozással, az erős…..
niamano 2010.05.21 17:17:01
A shea vaj hidratáló, ránckisimító hatását megtoldjuk a méz gyógyító tulajdonságaival. A száraz bőr hajlamosabb a ráncosodásra, és ahogy öregszünk úgy lesz egyre vízhiányosabb a bőrünk. Ez a krém segít, puhává és simává teszi a bőrt.Hozzávalók:2 evőkanál (7 gramm)…..
Télen a hideg miatt gyakran érdemes kenegetni az ajkainkat. Íme egy ajakbalzsam recept, ami garantáltan segít a száraz, cserepes ajkakon, nincs benne semmi ártalmas, és nagyon könnyű elkészíteni házilag is.1 tk (teáskanál) kakaóvaj1 tk shea vaj1 tk mandula olaj1 E vitamin kapszula15…..
Mikor már alaposan átnéztem a saját flakonjaimat, eszembe jutott, hogy azért a férfiak is használnak kozmetikumokat, ha nem is annyit, mint mi. A tusfürdő után a második leggyakoribban használt dolog a borotvahab. Drága párom és a fiam majdnem minden nap borotválkozik, miközben…..
niamano 2010.04.24 15:49:24
@Pixiepie: már lassan kicsuknak innen reklámért :) (Szt. Gellért Patika, Bp.)
Lukrécia kencéi Parfümkrém 2010.04.16 17:29:00
Mikor még gyerek voltam nagyon divatos volt a parfümkrém. Anyukám kedvence gyönyörű  kristály tégelyben volt, amit kiűrülés után is érdemes volt elrakni, és nagyon kevés kellett a krémből hogy illatos legyen az ember. Mostanában viszont csak fújkáljuk magunkat, de miért…..
Balkon Kérdezz-Felelek! 2008.10.26 08:56:00
Amennyiben nem találtad meg a balkonoddal, teraszoddal kapcsolatos kérésedre a választ a blogírásaim között, itt felteheted nekem és rövid időn belül választ adok rá itt az oldalon.Természetesen, nem csak erkéllyel, hanem kerttel kapcsolatban feltett kérdésekre is szívesen…..
 A shea vaj szuper. Jó szinte mindenre, főleg kiszáradt, töredezett, ekcémás bőrre. Rajtam van mindegyikből :) A kipirosodott orromat is ezzel kenegetem, a felrepedezett sarkamat is. Könyökre, cserpes ajkakra is kitűnő, és még sorolhatnám.Amit itt leírok, az egy alaprecept,…..
niamano 2010.04.22 22:41:19
@Lucrezia: megkérdezhetem az e-bayes eladó nevét?.. akár privátban is megköszönöm, mert akkor nem kísérletezek, hanem rendelnék a nálad már beválttól. Köszi!
A körömvirág krém előnyeit valószínűleg mindannyian ismerjük. Tökéletes vágásokra, égési sebekre, gyulladásokra, kidörzsölődésre, kipirosodásra. Ez a krém amit most leírok azért jobb, mint a bolti krémek, mert csak megbízható alapanyagot tartalmaz. Teljesen zsíros krém…..
Narancshab kérésére egy kicsit kutakodtam a neten, olyan receptet kerestem amit nappalra is tud használni a száraz, szeborreás bőrére, az éjszakai shea vaj mellé. Nos, ez alatt a pár nap alatt az biztosan kiderült, hogy ez nem egy egyszerű betegség. Rengeteg féle okot és gyógymódot…..
niamano 2010.04.21 21:57:52
@Narancshab: Köszi! Még egy kérdés: bórax: azt találtam róla a wikin, hogy mérgező, és komoly bajt is okozhat. Lukrécia emulgeátornak írta, nem lehet valamivel helyettesíteni vajon? Épp most kavargatom az elkészült borotvahabot, és ebbe bizony tettem, és bizony, megijesztett, amit olvastam. Lukrécia, bocsi, hogy "kötekszem" nem ez a célom... Csak igyekszem tanulni.
A hab állaga viszont szupi, nagyon érdekes, hogy folyós is kicsit, mégis habos lett! Lehet, hogy elhasználom egy részét a "Zuram" elől, elvégre, nekünk is jár hab! :)
niamano 2010.04.22 22:37:32
@Pixiepie: ha pesti vagy, akkor a Szt. Gellért Patikát javaslom, egy helyes fiútól simán kaptam E-vitamint (100 mg-os, 10 db, de van nagyobb is), sztearinsvat (20 dkg) és boraxot (10 dkg) (fehér por mindkettő), az egészért kicsit több mint 500 Ft-ot hagytam ott.
Az alábbi képgaléria szinte egyetlen cuki momentuma a nyitófotón látható vízimadár. A madár a nagy szardínia-rajzás egyik résztvevője, amelynek során a halak nagy és zárt tömegben rajzanak. Ekkor éhes delfinek, cápák, vízimadarak és fókák követik a szardíniatömeget, amely…..
A hároméves Rosie hét nőstény és tíz hím malacnak adott életet múlt vasárnap. "Legutóbb tizenkettőt ellett. Az a baj, hogy csaj 14 melle van, így mind a 17 malac nem tud egyszerre enni" - panaszkodott Edward Gwyn, a banwelli farmer, akinél Rosie lakik. ..
Az internet legújabb sztárja a rettenetesen szomorú kutya, akit egy San Fransisco-i kávézó előtt kaptak lencsevégre, amint éppen szürke pulóverben szomorúan nézett. Chris Michael készítette a fotót, aki a Sunnak azt nyilatkozta, hogy megpróbálta ugyan felvidítani az állatot, de…..
Világbajnokságot tartottak a szörfözni képes kutyáknak a San Diego-i Del Mar strandon szeptember 13-án. Egy Buddy nevű kutya lett a győztes, az esemény bevételét a Del Mar-i állatmenhelynek ajánlják fel, csak úgy, mint a tavalyi összeget, 47 ezer dollárt. ..
"Patkány ül a kézitáskában, és rágógumit lop. Azt hiszem, ehhez semmit sem kell hozzáfűznünk. A fotómodell: Worf hadnagy az Enterprise-ról" - írta nekünk Q...
niamano 2009.09.17 17:04:59
Három hetes hír, de valahogy elkerülte a figyelmünket: fürdőruhás pingvine van egy brit vadasparknak Hampshire-ben. Részletek a Velveten....
niamano 2009.09.14 14:17:57
Michael Jacksonnak, rendőrnek, lovagnak, szerelmes párnak és királynak öltöztek a tacskók a 13. alkalommal rendezett tacskófelvonulásra. Beszéljenek helyettünk a képek: ..
niamano 2009.09.14 14:16:07