Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bébi fészek

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Focker Blog A szoba (2019) 2021.07.22 12:30:00
Nem, ez se nem a 2015-ös, se nem a 2003-as A szoba. Ebben a változatban Kate (Olga Kurylenko) és Matt (Kevin Janssens) a horrorfilmekből jól ismert klisével indítanak: új házba költöznek. Itt aztán a beköltözés során ráakadnak egy gyanúsan lezárt szobára, két rétegnyi tapéta és csak úgy mellékesen…..
Új paradigma Meleg lesz 2021.06.17 16:08:58
Ahhoz nem fér kétség,  hogy a magyar kormány megint gyalázatot művelt az országgyűlésben. Most annyival tisztább a helyzet, hogy egyértelművé tették: aki másmilyen, az bűnöző. Jól van ez így. Semmi mellébeszélés, semmi szégyenkezés: egy igazi tökös gyerek nem habozik, ha meg kell alázni vagy pofán…..
Bébi fészek 2021.06.18 12:30:32
@Serény Vélemény: értem, bár nem vagyok haver lamour. Már csak az a kérdés, hogy a HETEK mennyire autentikus hírforrás.
Bébi fészek 2021.06.18 14:07:33
@Serény Vélemény: mi van??? Hogy jönnek ide a kromoszómák? Szerintem valamit benéztél...Azért egy tudományos tény meg egy ideológiailag elfogult újságban megjelent cikk között tehető némi különbség, szerinted nem?
Bébi fészek 2021.06.19 22:45:06
@Serény Vélemény: mit homofóbozol itt, amikor te kezdted tolni először a Hetek cikket?
A náci vezetés az élet minden területét igyekezett leuralni a Harmadik Birodalomban - nem volt kivétel ezalól a szexualitás sem. A népesség drasztikus csökkenése miatt komoly demográfiai problémával nézett szembe az ország. Ahogy sejthetitek, Hitler az árja "fajjal" akarta benépesíteni birodalmát,…..
Bébi fészek 2021.06.18 10:11:21
@chrisred: sejtelmes válaszodhoz hozzáteszem, hogy Nyugat-Európa keleti, Skandinávia déli és a Balkán északi végét is mi alkotjuk Bármit is jelentsen ez.
Bébi fészek 2021.06.18 10:47:50
@chrisred: igazad van! Hajrá Kelet-Ázsia!
Szívszorító élményről számolt be Meghan sussexi hercegné a The New York Times számára írt véleménycikkben: arról, hogy elvesztette második magzatát. A hercegné azt reméli, hogy soraival másoknak is segíthet hasonló helyzetben. A 39 éves egykori színésznő a lap szerdai számában megjelent cikkben…..
Baranya megye több, mint a felét foglalná el a megaváros, ha megálmodójának tervei valóra válnának."NagyPécs" egyik kerülete a "Magyarvelence". (Fottás: Janus Pannonius Múzeum)..
Így is lehet, lehet így is! 66. Kedves kollégák! Az alábbiakban egy, idősek ellátásában, mentálhigiénés szakember munkakörben dolgozó kollégának, a Covid vírus miatt megváltozott munkájáról olvashattok. Minden tiszteletem a mindenfajta otthont nyújtó ellátásban dolgozó kollégáké! A bejegyzés…..
Bébi fészek 2020.11.16 09:59:28
Több tanulmány is arra a (teljesen logikus) megállapításra jutott, hogy a gyerekek gyakrabban és sokkal hatékonyabban hazudnak, amikor a büntetéssel már előre számolnak. Mivel sok gyermeknél felmerül az igazság elferdítése, érdemes beszélni arról, hogyan lehet szülőként kezelni, változtatni rajta.…..
A szem a lélek tükre - tartja a mondás ... S ahogy igaznak véljük, hogy tekintetünk tükrözi belső világunkat, úgy érezzük talán egyre igazabbnak ezt akár megjelenésünkre, házi kedvencünkre, írásunkra és természetesen otthonunkra vonatkoztatva is. Így lehet egy hóbortosabb személyiségnek kissé…..
Bébi fészek 2019.10.04 09:42:36
  “11 éves időtartamra szóló, 100 millió dolláros befektetési alapot hoz létre Amazónia biodiverzitásának megőrzésére az Egyesült Államok és Brazília - ebben állapodott meg pénteki washingtoni tárgyalásain Michael Pompeo amerikai és Ernesto Araújo brazil külügyminiszter.... ...újraerdősítési és…..
https://index.hu/belfold/2019/09/02/andornaktalya_emberoles_ongyilkossag/?fbclid=IwAR2o6X_bpJV_gcxl7X-GuEnSgzxvLSmn0Rre9C2I-FATgoA9q4ajUqqRjkw A legutóbbi írásom azzal kezdtem  (2 hete), hogy, a magyar gyermekvédelmi "rendszer" működésébe bele vannak kódolva a gyermekhalálok. Sajnos nem gondoltam…..
Más néven az Arany János utcai metrómegállónál. A tervek szerint ez a hely lesz a belváros egyik ékköve, ahol a felújítással az eddigiekhez képest 32%-kal növelnék a zöldterület arányát, vagyis lesz sok új fa a téren, de lecserélik a burkolatot és közvilágítást is, illetve végleg eltüntetik innen a…..
Avagy figyeljünk oda ezekre a jelekre is, lehet, hogy nem is jutna eszünkbe, hogy ebből a nézőpontból is megvizsgáljuk ezt a kérdést.  Szülőként büszkék vagyunk arra, hogy a gyermekünk jó gyerek, nincs vele gond, nem kell fegyelmezni, nem mond róla rosszat a tanár, nem kell vele tanulni. De mi…..
Minden nyelvnek megvannak a maga finomságai, melyek hiányában (avagy azokat helytelenül alkalmazva) kilógunk a sorból. (Ami néha azért nem annyira rossz.) Úgyhogy ma egy rövid, ámde velős nyelvi gyorstalpalóval szolgálhatok nektek egészen autentikus forrásból...
Az utasok gyakran ki tudják akasztani az óceánjárók legénységét. Az alábbiakban következzenek azok a legidegesítőbb dolgok, melyek leginkább kiborítják a hajókon dolgozókat...
Bébi fészek 2019.05.08 11:34:43
@a_siraso: fos-e vagy se, kommenthiányban sajnos nem szenved!
Pár hete zajlott le a hazai Fashion Week. Nézem a sajtóvisszhangot. Mondhatni egyre nagyobb, ami jó hír. A szakmai szervezet igyekszik egyre többet megtenni azért, hogy látszódjunk. Persze mindig van két oldal és két tábor, aki egymásnak feszül. Van akik tüntetőleg távol maradnak, mert hogy a…..
Mitől lehetne egészségesebb a budapesti utca? Erre az egyszerűnek tűnő, mégis rendkívül összetett kérdésre keresi a válasz a Járókelő.hu kiadásában megjelent kiadvány. A kötet 10 fejezeten keresztül vizsgál 40 helyszínt a fővárosban...
Hasfelmetsző Jack esete egyike a legnagyobb rejtélyeknek: több mint 130 éve foglalkoztatja az embereket, és időről időre felbukkan valaki, aki állítja, ő márpedig tudja, hogy ki követte el a szörnyű gyilkosságokat. Nemrég egy újabb kutatás eredményeit hozták nyilvánosságra, mely szerint…..
Bébi fészek 2019.04.09 08:15:06
Egy repülőtéri arcfelismerő rendszer tájékoztatja az utast a járat információiról – ez nem a Black Mirror című sorozat egyik epizódjában történik, hanem Kínában...
Bébi fészek 2019.04.05 10:41:55
Az öngyilkosság a vezető halálok Japánban a 10 és 14 év közöttiek körében. Ez először fordul elő a háború utáni időszakban – derül ki a kormányzat demográfiai adataiból...