Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mister Drebin

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Mt! Megpróbálom röviden leírni a történteket, a lényeg hogy kb. 2018. augusztusától dolgoztam a tapéta-, parketta-, függönykereskedelemmel foglalkozó szakáruházban Miskolcon, mint értékesítő. A napokban történt,…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Rendszeresen olvasom az INDEX cikkeit, híreit. Régen találkoztam azonban a munkahelyi terror bloggal, pedig többször gondoltam arra, hogy a lányommal történt esetet érdemes lenne közhírré tenni. Lányom 28 éves, két…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Olvastam a közlekedésben dolgozó pénztáros levelét, s bár nem azonos munkakörben látjuk el feladatainkat, közös szálat fedeztem fel kettőnk munkáját illetően: kedvgyilkos hozzáállás…..
A nagy visszatérés bizony, sokak örömére, még többek bánatára, de a Munkahelyi Terror blog a mai naptól újra üzemel.  Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Olvastam egy 2012-ben közzétett cikküket, mely az "Embertelenül…..
Munkahelyi (T)error Az SSC világa 2018.06.08 06:00:00
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Kedves Munkahelyi Terror! A volt munkahelyemen tapasztalt szokatlan változások miatt kezdtem a levélbe, eredetileg korrupciós leleplezésnek indult, de annak még sovány.. A dolog közepébe vágok,…..