Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ember Kedves

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Bár a blogot már rég nem írtam, a téma örökérvényűnek tűnik. Sok megkeresést, kommentet kapok új áldozatoktól, akik átestek azon amin én is. Azt gondoltam mégiscsak érdemes folytatni és leírni 1-2 jótanácsot a felépülőknek...) Szóval elszakadta az achillesed... először…..
Ember Kedves 2019.06.04 17:33:12
@Ember Kedves: sziasztok!
Szóval a műtét jól sikerült.
Merényi Gusztáv kórház. Kilenc hétre kaptam fekvő gipszet. Utolsó négy hét egyenes lábfej.
Nem adott az orvos csizmát vagy járó gipszet.....nem szereti.
Elolvastam a neten hat amerikai klinika rehabilitációs programját és mindenhol terhelnek négy héttel a műtét után és általában botok elhagyása a cél a hatodik héttől. Ezért elkezdtem a hetedik héten terhelni óvatosan. A nyolcadikon elkezdtem szoba biciklire ülni és simán megy húsz percig....semmi fájdalom.
Szóval az igazság középen lehet .
Kilencedik héten a műtéttõl számolva megpróbálok majd teljesen raterhelni.
Azért írom ezeket mert rengeteg idpmbe telt a kutatás.... és nem mindenki olvassa az angol orvosi nyelvet... szóval odaát más a protokoll és állítólag gyorsabban fejlődnek vissza a páciensek....
Kitartás!
T.
Az emberi társadalom, mint mind élet a bolygón, a természet törvényeinek van alárendelve. A természet pedig a tiszta fajokat kedveli, a fajok keveredése mindig gyengébb minőséghez, degenerációhoz vezet. Magyarországon ma nehéz megmondani, kitől is származnak ezek a gondolatok...
Ember Kedves 2019.03.20 11:12:36
@közíró MAXVAL bircaman: TILTAKOZOM A RASSZIZMUS ELLEN! Minden mozgásra képes élőlénynek azonos jogokat követelek! Kutyákat és disznókat a nappaliba! Fejlettségtől függetlenül! És az elsősök matekórája is legyen együtt a nyolcadikosokéval!!!!