Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila Mravik

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attila Mravik 2020.09.21 11:10:47
@libernyák: ő a család csepeli ágának a vezére. Ugyan nem a capo di tutti capi, de benne van a belső körben.
Olvasónk úgy érzi, jogos elvárás egy villanyborotvától, hogy ha borotválkoznak vele, attól ne menjen tönkre. De sajnos az eMAG szerint éppen ez történt: a javítást és cserét azzal az indokkal utasították el, hogy a nem megfelelő használat következtében ment tönkre a egy hónapja használt Philips…..
Attila Mravik 2020.04.16 07:21:01
@The Good Boy: sajnos az emag elég nagy nevű. Tv reklámmal, online felugró hirdetésekkel. Nqgyjából, mint a Media Markt. Kevesen olvasnak vásárlás előtt Homárt. Ezért nem tudják, hogy nem is magyarországi, hogy a szervízben kb. lesz@rják a javításra küldött termékeket, hogy bevallottan nem működnek együtt a Békéltető Testülettel. Sza'l egyszer bele lehet esni a csapdába szerintem, de utána 1 doboz gyufát sem vesz tőlük az ember.
Az összes liberalizmus és globalizmus-elleni politikai irányzat: az 1950-es évek (csak nevében internacionalista, de igazából bezárkózó) rákosistáitól a Fideszig azt állítják, hogy Magyarországnak, amennyire csak lehet politikailag „szuverénnek” és gazdaságilag önellátónak kell lennie. A koncepció…..
Attila Mravik 2020.03.17 10:35:19
@havrilla: A határok lezérása járványügyi stratégiai lépés, ami az izolációt hivatott segíteni. Ez akár a közösség közösen meghozott döntése is lehetett volna. A cikk mondanivalójához kevés köze van, ahogy nem mellesleg Neked sem. Csak hülyézni és hazugozni tudsz. De azt nagyon.
Nem kell politikai zseninek lenni ahhoz, hogy kiderüljön: kinek az érdeke az LMP külön indulása bármely választáson. Tavaly a Fidesz kétharmadát köszönhettük az állítólagos zöldeknek, most pedig Tarlós újrázásában érdekeltek...
Attila Mravik 2019.04.09 06:45:16
@megamedve: sztem azt kihagytad, hogy amihez még nem férnek hozzá, annak az ellopására rövid időn belül törvényt alkotnak. minden egyébben egyetértek Veled
Attila Mravik 2019.04.09 09:05:53
@rallus: amit itt beidéztél valahonnan, az mennyiben cáfolja azt amit megamedve és én írtam?
    Az ausztrál neonáci tömeggyilkos elmebeteg "manifesto"-jának centrumában a "Great Replacement" (Le Grande remplacement) ideológiája áll, ami egy francia fasisztához, bizonyos Renaud Camus-hoz kötődik.   1. A Mandiner 2018. február 3.-án közölte Camus konspirációelméletét a Grand…..
Attila Mravik 2019.03.18 22:14:06
@kedvenc nicktolvaj: 22:30-kor van ige hirdetés...
Attila Mravik 2019.03.18 22:54:51
@Tzp: "Valahol szomorú, hogy nem nagyon van értelmes társadalmi-politikai párbeszéd egy komoly problémáról. "

Volt bármilyen szakmai és/vagy társadalmi kérdésben értelmes párbeszéd az elmúlt majd' tíz évben? Ha igen, akkor lemaradtam róla. Én csak azt láttam, hogy kiszivárog valami vérlázító/átgondolatlan/betarthatatlan tervezet, amit a "zemberek" felháborodásának mértékének megfelelően finomítanak. Vagy nem finomítanak, ha egy baráti oligarchának érdeke fűződik hozzá. A súlyosabb esetekben megszólal a Nemzet Bölcs Vezére is, aki megnyugtat, hogy a morgás amit hallunk, csak a "gépház zaja". Néha egyenesen Nemzetthy konzultációra terjeszti fel a kérdést, ami nagyjából azt jelenti, hogy "Na jó, visszaszívtuk".

Értelmes párbeszédről ebben az országban nagyon régóta nem beszélhetünk.

Erről sztem 99.87%-ban a Fidesz-KDNP "majd én megmutatom, hogy ki az okos"
kommunikációja és magatartása tehet. A nagyobb baj az, hogy mára odáig jutottunk, hogy a kormány nem áll szóba senkivel. Az ellenzéki pártok meg - néhány üdítő kivételtől eltekintve - egymással sem.