Regisztráció Blogot indítok
Adatok
METO

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendszeresen átmennek a piroson, járdáznak, és szembemennek a kijelölt forgalmi iránnyal a brit biciklisek. Yorkban egy szabálytisztelő sporttárs meg is elégelte, hogy egyedül kell álldogálnia a lámpás kereszteződésekben, és videó-összeállítást készített a fejkamerás…..
Megígérték, felfestették, már a Király utcában is van olyan szakasz, ahol hivatalosan is lehet kerékpározni a BKV buszsávjában. Az áttörésben nagy szerepet játszott a Kerékpárosklub, amely kitartóan lobbizott azért, hogy a megnövekedett biciklifogalom számára megnyissák a…..
METO 2012.08.14 21:42:00
@Rézfánfütyülő fűzangyal:

Ezek szerint még nem jöttél végig az "1-es számú Duna-parti" úton. Nincs független kerékpárút. Amúgy nem értem. Mindenki a fő utcai 86-os útvonalon van kiakadva ahol az egyik legszélesebb a buszsáv. Simán el lehet férni.

Egyébként meg mint mindennapi budapesti kerékpáros azt mondom hogy a bringázást is kresz-vizsgához kötném. És komolyan büntetnék. Már nem az van mint 20 éve. Megnőtt mind az autós mind a kerékpáros forgalom és valljuk be, biztonságos kerékpáros közlekedésre alkalmas úthálózattal n
Kedden éjjel hivatalosan is beengedték Budán az egyik BKV-s buszsávba a kerékpárosokat. A Budapesti Közlekedési Központ emberei a Fő utcában és a Bem rakparton festették fel az első közös busz-biciklisávot jelző piktogramokat. A BKK vezetője, Vitézy Dávid egy hete jelentette…..
METO 2012.08.09 08:42:37
@Hu51: Leginkább semennyire.
METO 2012.08.09 08:47:53
@Rocko-: Tegnap délután végigjöttem rajta. A körforgalom előtti részt leszámítva bőven elég széles... A parkoló autók és a busz között egy másfél métert meg lehet hagyni. Csak ne nyisság rá az emberre az ajtót...
"Ennél még öreganyám is jobban ütköztet hadront. Mi volt ez a pusztító robbantgatás, ez a szellemi protonnyaláb felláció?" - fakadt ki a Csillag születik kritikusa a nagy hadronütköztetőben folyó kísérletekről. Puzsér Róbert ismét kiakadt, ezúttal a CERN által…..
METO 2012.07.04 23:30:44
Érdekes képeket kaptunk barátunktól; nem gondoltuk volna, hogy a termoplaszt, vagyis a hőre lágyuló műanyagból készülő külső héjak ennyire nem bírják a meleget. A lidlis márkaként ismert B-Square bukó hamar feladta: a nyári napon maradt az autóba zárva – nagyjából hetven…..
Nagyon nehéz őket megfogni, mondja a szakértő és mi értjük. Aki ma ötven köbcentis motorral vagy robogóval szabálytalanul közlekedik, nem kell tartania az utólagos bírságtól, ha nagy a forgalom, még a rendőrök elöl is megléphet. Az Országos Rendőr-főkapitányság,…..
METO 2012.06.25 18:57:37
@Adam88: A rendszám maga nem drágít semmit, ha nem szabályozzák agyon mindenféle adóval. Kérdés persze hogy ez itthon megoldható-e? Nyílván adás-vétel, tulajdoni jogkörök stb bonyolódnának a rendszámmal, de ha ezt meg lehetne oldani úgy, hogy a rendszám ne járjon plusz költségekkel akkor támogatnám. Budapesti kerékpáros vagyok, a kerékpárokra is tennék rendszámot. Büntessék meg a balesetveszélyes idiótákat, mert ha elütik őket, az autós is nagyon szív, még akkor is ha nem hibázott. A protektor ruha nyílván az embert védi, az embernek joga van dönteni hogy a testi épségét védi vagy kényelmesen akar utazni. Persze ha az ember normálisan közlekedik akkor minimálisra csökkenti a baleseti veszélyt, így bízhat magában annyira, hogy nem vesz fel védőfelszerelést. Az ára más, azt nem lehet megoldani hogy ingyen legyen, és bizony tényleg nem olcsó, még egy használt robogó árával összevetve sem.
Z
Az IMF is biztos örülni fog, kommentálta a hírt a frissen kinevezett kormánybiztos. Varga kedvenc számaival játszott és nem kellett csalódnia. Matolcsy György is örülhet, hiszen ő egy négyessel vigasztalódhat. Varga elmondta, hogy a nyeremény egy részéből az államadósságot…..
METO 2012.05.21 14:57:22
@czejp: erősödik a mezőny! Holmi ötössel a zsebben már nem lehet oda bekerülni..
A plágium ügy és Gyurcsány Ferenc elveszett szakdolgozata kapcsán a Hírcsárda kutatásba kezdett, munkatársaink összegyűjtötték az országgyűlésben ülő képviselők szakdolgozatait. Plágium nyomaira eddig nem bukkantunk, jó néhány érdekes tárgyú, meglepő…..
„Hétfőnként még van egy félórám és új kocsit sem kell venni”- kommentálta a frakció döntését a miniszterelnök. „A polgárok biztonságra, kiszámíthatóságra és konfliktusmentes együttműködésre számíthatnak. Ha szükséges, a jövő héten…..
A helyi rendőrfőkapitány szerint egyre komolyabb problémákat okoz a XI. kerületben Ákos korai bonanzás korszaka. "Éppen a fogamat mostam, amikor kinéztem az ablakon és ott volt. Ijesztő látványt nyújtott, nem tudom, láttam-e valaha ennyire félelmeteset" - nyilatkozott az…..
A Magyar Doktorok Napján, március 25-én Schmitt Pál átadta saját doktoriját. A nemzetközi érdeklődéssel foltokban tarkított eseményt a TEK emberei 300 méterről követték éjjellátóval.A Schmitt-Doktor-díjra számos prominens személyt jelöltek. A listán szerepelt Rákay Kálmán…..
Most, hogy az új benzin ára elérte a 450 Ft-ot, eljött a second hand benzinkutak ideje. Ha drágállja a benzin 450 forintos literenkénti árát, számos úton csökkentheti kiadásait. Eddig bevett módszer volt az autósok számára az autópályán belső sávban diktált 70-es tempó - ha…..
Az a furcsa helyzet állt elő, hogy a magyar politikai életben már csak a Jobbik viccelődik, így most lelkesen lengetjük civilbőr süvegünket, mivel az Egymillióan a sajtószabadságért Facebook-csoport is beszállt a humorfesztiválba, így feléledhet a humorpiaci verseny. Az EaSZ a…..
A világ gazdagjai csak 275 darabon osztozhatnak a nemzetközi kerékpárpiac luxus kategóriájának ma elérhető egyik legszofisztikáltabb és legdrágább elektromos bringájából. Közülük volt már olyan, aki a Veyronja mellé látatlanban, interneten rendelt, de azért a 7-8 milliós…..
METO 2012.02.20 10:43:28
@exseven2: Igen, kiskereskedésben felhasználónak. Egyébként tizedannyi a gyár kb. tizedannyiért vagy még kevesebbért adja el. A kiskereskedelmin árrés persze nagy. Nem a végső vételi árát szerettem volna hangsúlyozni, hanem a rettenetes hasznot ami rajta van.
A balatoni baleset után azonnal fejlesztésbe kezdtek az amerikai terepjáró gyártói, és megtervezték a Hummer H2O-t. Mi pedig teszteltük.        Oh god damn, az autóink túlélték Irakot, Afganisztánt, 40 akciófilm-forgatást, számos ukrán leszámolást…..
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
A karácsony előtti hajtásban több jogszabály is összekeveredett, így ezeket csak karácsony után tudják tisztázni az országgyűlésben.A hibákra a Magyar Közlöny szerkesztősége hívta fel a figyelmet egy hibás címre küldött levélben. A választási törvénybe a felsőoktatási…..
- Ez az offshore bankolás védőszentjének, Szent Brifkónak ünnepnapja. - 1845-ben ezen a napon nyílt meg Berlin első hipszter dönerese. - Pontosan 30 éve jelent meg a Rolling Stones hírhedt kísérletező raplemeze, a Straight Outta London. A nap bölcsessége: "Nem minden tevepata…..
„Zöld, nehezen emészthető, viszont nagy mennyiségben befosol tőle.” –foglalta össze az ideális párt képét Gyurcsány egy háttérbeszélgetésen. „A bogyó olyan, amit be is kaphatsz, ugyanakkor el is hullathatsz, táplálék vagy végtermék volta szinte alig…..
Véletlenül két évre aláírt a dagesztáni Anzsi Mahacskala csapatához Schmitt Pál köztársasági elnök. Az elnöki hivatal szerint félreértés történt. „A köztársasági elnök úrnak nagyon sok dolga van, néha pedig egy egész halom papírt viszünk be neki, hogy szignózza.…..
METO 2011.10.12 16:49:40
A pápaválasztó bíborosok főszereplésével készülő szadista ál-dokumentumfilm remélhetőleg minden hobbikertész szívét megdobogtatja majd.  Megkérdezett kutatók szerint azonban még soha nem fordult elő, hogy ilyen szoros kötelék alakuljon ki kobra és mezőgazdasági…..
METO 2011.07.29 14:43:16
Ismét Velo által küldött képek közül válogattam egy finom kis kora reggeli BMW büntihez nektek, hogy jobban essen a reggeli.. ;D És jöjjön a két meglepi, amik bár nem BMW-k, de ütősek: Bizony, a kedvencünk, a Calibra. :)))))..
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..