Regisztráció Blogot indítok
Adatok
it was not sikerült

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új divat terjed Csehországban a romák közt: egyre több video kerül fel a megosztókra, amelyen kisebb-nagyobb csoportok ököllel, botokkal, rúgásokkal egymásnak esnek. A rendőrség egyelőre tehetetlen, de a jelenség már évek óta jelen van fiatal futballhuligánok között is. A…..
Miután végre nyomdába került az ígért két pofonból az első, a milicistakérdés le is van tudva, így most megint arról lesz szó hetekig, hogy náci gárdát alakítani sem szép dolog, de talán ha a cigányok abbahagynák a cigánykodást, akkor eleve nem lennének gárdisták se. Ezt…..
Nagyon érdekes grafikont tett fel a Redditre egy gortag fedőnevű júzer. Emberünk a Halo: Reach pályáin játszott egy hatperces meccset multiplayerben, miközben egy orvosi műszerrel mérte a szívverése ritmusát. A kapott görbét összepasszintotta a játékbeli történésekkel, és…..
Mindig is tudtuk, hogy a CollegeHumornál állatok dolgoznak (ők csinálták ugye többek között az Aknakereső filmet és a Sims horrorfilmet), és a mostani alkotásuk is hozza a szintet. Belegondoltatok már abba, hogy a Mortal Kombat bajnokságai valójában nem is bajnokságok? Hiszen hol…..
it was not sikerült 2009.12.03 10:34:53
Olvasónk július 9-én Budapestről Alsóörsre szeretett volna utazni, amihez jegyet váltott a Déli pályaudvaron lévő jegypénztárban. Kedvezményes jegyváltásra jogosult, ezért élt is ezzel a lehetőséggel. Valószínűleg teljes árú jegyet vett volna, ha tudja, előre, milyen…..
Ennek a posztnak a célja a sátáni nevettetés. A minősthetetlen szolgáltatást nyújtó, arrogáns kommunista maradvány, amelynek alkalmazottai annyi csomagunkat ellopják, hogy egy rakás komoly webáruház régóta nem szállt Magyarországra, most díjat kapott. Nem is akármilyet, hanem az…..