Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eurOP

598 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cég a 178,66 millió forint összköltségű projektje során acélszerkezet gyártó üzemét bővítette, valamint eszközbeszerzést és szervezetfejlesztést is megvalósított. A beruházáshoz a Károlyi és Társa Kft. a Széchenyi Terv Plusz program „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési…..
Az Optimal Optik Kft., a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Leibniz Institute of Photonic Technology és a Leistrungselektronik Jena GmbH közösen valósítja meg a „Nehézfém multiplex detektálása hiperspektrális leképzéssel” című kutatási fejlesztési projektet. A projekt célja egy…..
A cég 370,5 millió forint összköltségű projektje során lőrinci fióktelepének újabb kapacitásbővítő, technológiai korszerűsítését célzó fejlesztése valósult meg. A beruházást a Titán’94 Kft. a Széchenyi Terv Plusz program „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz…..
A vállalkozás 98,60 millió forint összköltségvetésű projektje során gépbeszerzés, napelem beruházás, üzleti felhőszolgáltatás és tanácsadás igénybe vétele valósult meg. A komplex fejlesztéshez a BENCS-METÁL Kft. a Széchenyi Terv Plusz program Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz…..
A Széchenyi Terv Plusz program Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz pályázati felhívásán az OMS 24 Zrt. 121,18 millió forint összegű feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el. A cég a 173,11 millió forintos összköltségvetésű beruházásból…..
A 178,59 millió forint összköltségű projekt során a cég balmazújvárosi-nagyháti telephelyén ingatlanjait korszerűsítette, valamint technológiai fejlesztés keretében új eszközök beszerzése mellett képzés és tanácsadás igénybevétele is megvalósult.A beruházáshoz a Kender Logistic Kft. a Széchenyi Terv…..
A mezőgazdasági gépgyártó cég 296,39 millió forint összköltségű projektje során eszközparkjának bővítése mellett márkaépítéshez kapcsolódó marketing tanácsadás, és munkavállalói képzés valósult meg. A fejlesztéshez a hódmezővásárhelyi GÜTTLER Kft. a Széchenyi Terv Plusz program felhívásán 207,48…..
A Széchenyi Terv Plusz program pályázati felhívásán 121,18 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás nyert el a vállalkozás. A 173,11 millió forint összköltségvetésű projektet a cég a 2022.03.29-én indított építési terület előkészítésére alkalmas eszközök megrendelésével kezdte meg,…..
A vállalat a 718,88 millió forint összköltségű projektje során termelési kapacitását bővítette a nemzetközi piacokra lépés érdekében új, technológiai korszerűsítést eredményező eszközbeszerzésekkel, valamint a tatai csőgyár és az autóalkatrész-gyártó gyáregység két épületére napelem telepítést…..
A Széchenyi Terv Plusz program GINOP Plusz pályázati felhívásán 6,43 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a Májer és Neje Kft. A cég 9,18 millió forint összköltségű projektje során rendezvényszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés mellett egy 150 fő befogadására alkalmas…..
A fejlesztési beruházáshoz a Tervező és Építő Zrt. a Széchenyi Terv Plusz program GINOP Plusz pályázati felhívásán 209,19 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el. A cég a 298,85 millió forint összköltségű projektje során földmunka gépparkjának megújítása…..
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” (technikai felhívás) című kiírásán 239,20 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást…..
A Széchenyi Terv Plusz program Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz pályázati felhívásán 312,43 millió forint feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatást nyert el a V-CASTING Kft. A vállalat 568,06 millió forint összköltségű projektje során termelési kapacitását…..
Az NKFIA pályázatán 208,75 millió forint állami támogatást nyert el a Delta Bio 2000 Kft. A 298,56 millió forint összköltségű projekt során a vállalkozás célja az volt, hogy segítsen a klinikusoknak a tumor terápiás döntéshozatalban és a betegek kérdéseire adott megfelelő válaszokhoz támpontot…..
A GINOP „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” (technikai felhívás) című kiírásán 268,68 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a mezőberényi Nett Front Kft. A cég…..
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” (technikai felhívás) című kiírásán 121,13 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást…..
Az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet (OKPI) németországi és csehországi tanulmányutak és eszközbeszerzések mellett nemzetközi együttműködésének tapasztalatai alapján két új, fejlett gyógyító eljárást (ECMO, MWA) vezetett be. Az Intézet a projekthez a Széchenyi 2020 program „Országos Intézetek…..
A Széchenyi Terv Plusz program Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz pályázati felhívásán 287,55 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a TOM-FERR Zrt. A vállalat 718,88 millió forint összköltségű projektje során termelési kapacitását…..
A Széchenyi Terv Plusz program „Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzése” című felhívásán 399,91 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el az AGC Glass Hungary Kft.. Az autóüveg-gyártó vállalat 993,63 millió forint összköltségű projektje során…..
Az NKFA pályázati felhívásán 1,2 milliárd forint állami támogatást nyert el az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet és a Szegedi Biológiai Kutatóközpont. A konzorcium projektje során krónikus légúti gyulladással járó tüdőbetegek és SARS-CoV-2 fertőzöttek molekuláris fenotipizálása mellett…..
Az Omixon Biocomputing Kft. 2021-ben pályázatot nyújtott be a NKFIH által meghirdetett “Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása felhívásra” a “Transzplantáció hosszútávú sikerességét elősegítő in vitro diagnosztikai eszközök fejlesztése” címmel. A…..
Termékválasztékát bővítette és tömör beton építőelemek gyártására alkalmas gépsor elkészíttetése mellett befogadó csarnokot építtetett a cég. A projekthez 97,21 millió forint feltételesen vissza nem térítendő uniós támogatást nyertek el a Széchenyi Terv Plusz keretében. A projekt során fejlesztett…..
52,76 millió forint összköltségű projektje során az All-In-Invest Kft. zöldterületkezelési tevékenységéhez kapcsolódó infrastrukturális beruházást valósított meg, valamint eszközparkját fejlesztette Klárafalván. A projekthez a szegedi székhelyű cég a Széchenyi Terv Plusz program „A mikro-, kis- és…..
A Széchenyi Terv Plusz program „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” című felhívásán 125,22 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert…..
A Széchenyi 2020 program „K+F versenyképességi és kiválósági együttműködések” című konstrukciója keretében 444,74 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el az EN-CO Software Kft. és három konzorciumi partnere, a Debreceni Egyetem, az MSB-Met Kft. és az Adware Research…..