Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tordai Hasadék Teri Anya

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számtalan női íróról és költőről lehetne életrajzot vagy könyvet írni. Én mégis ezt 16 nőt választottam, hogy bemutassam életüket és munkásságukat. Kezdjük a legelején! Az első számon tartott női írókat a magyar barokk adta hazánknak Petrőczy Kata Szidónia és Bethlen Kata személyében.…..
Ismeritek a mondást? Fénylik, mint a Salamon töke. Íme a titokzatos Salamon és az ő tökének igaz legendája.   ..
Tordai Hasadék Teri Anya 2019.10.31 14:02:13
Hát, amúgy meg lehet, hogy nem. De ne szaladjunk ennyire előre! Klasszikus szerepek egy változó világban Lerágott csont tudom, mégsem lehet eleget beszélni arról, hogy a folyamatosan modernizálódó világunkban még mindig a régi, klasszikus szerepeket igyekszünk ráhúzni egymásra. Mindezt pedig olyan…..
Tordai Hasadék Teri Anya 2019.08.18 20:59:23
@Vacskamati69: “magasról letojom” - ezek szerint te is szültél párszor csak nem gyereket. :D
A 13 éves Nadia Sparkes szabadidejében háromezer liter szemetet szedett össze, hogy így tegyen a környezetért. A Facebookon indított kampányához több ezren csatlakoztak...
Istenkém az égben, küldj egy lájkot nekem, léccci! Senki nem lájkol, nem jelöl be, már látom kénytelen leszek kirakni a csö melleimet a fészbúk üzenőfalára, hogy legalább ott bókoljanak Dugniakarokjancsik. Mert tudod, most már mindenki ezt csinálja, s érzem, nekem is kell egy lájk. Tőled. Vagy…..
Bár a gender-kutatásoknak nagy figyelmet szentelnek az utóbbi időkben, hangsúlyoznám, hogy jelen cikk nem a nemi szerepeket igyekszik fókuszba helyezni. Sokkal inkább szeretném megragadni a szülői dicséret hatalmas erejét, amely egy gyermek számára tájékozódási pontként szolgál: jó vagyok apa/anya…..
Tordai Hasadék Teri Anya 2019.02.26 15:06:03
@Sally and Billy: nehéz volt hozzászoknod, ugye? MINDEN (címet eléggé el nem ítélhető módon el sem olvasó) kommentelő nevében BOCSIKA! És nagyon klassz, hogy te tudod értelmezni a címeket, de bánatodban látom, hogy Díványra vetemedtél. Ezzel azért egy ejnye-bejnyét - gondolom egyetértesz - kiérdemeltél. De fel a fejjel, mert - elolvasva és értelmezve a poszt címét - szép vagy (mint Sally) és erős (mint Billy)!
Tordai Hasadék Teri Anya 2019.02.27 12:06:13
@Sally and Billy: ha nem CSAK a címet olvasod el, akkor rájössz, hogy semmi jelentősége nincs a "csak"-nak, mert minden köntörfalazás ellenére a végkonklúzió ez: "Személy szerint jó dolognak látom, hogy ha a lányok lányosan és a fiúk fiúsan nőhetnek fel, ha ez számukra is örömet okoz." Érted? HA EZ SZÁMUKRA ÖRÖMET OKOZ...Na ez pont az a primitív, önközpontú, öntelt egyedeket kitermelő propaganda- és konyhapszichológia, amit a Dívány ont magából. (Hogy ez neked miért nem elítélendő nem tudom, de igazából nem is érdekel - klasszikust idézve).