Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hatalmas nyanyaagy

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De sajnos nem is értékes tudományos felfedezés. Michiel Van Langren csillagász (1598-1675) híres paragrafusáról van szó, amelyet a tudománytörténészek évszázadok óta számontartanak, de elolvasni nem tudnak, mivel a bekezdés teljes egészében kódjelekből áll. Langren titkosított leírása a kora-újkor…..
  A Messiás jelenleg a legnagyobb BOOM or BUST sorozat a Netflix kínálatában, de az én látókörömben mindenképpen. Kifejezetten szeretem az olyan film, vagy sorozat élményeket, amik a semmiből jönnek. Az vesse rám az első követ, aki már hónapok óta várja a Messiás bemutatóját! Van ilyen? Biztosan,…..
hatalmas nyanyaagy 2021.03.03 12:47:04
@eßemfaßom meg áll: ez egy fajsúlyos megállapítás volt!
Azzal párhuzamosan, ahogy a küldetéstudatos, feladatát autonóm módon kitűző és egzisztenciálisan viszonylag független értelmiség közéleti befolyása csökken, szárba szökkennek a think-tankek (ezek már korábban is léteztek, de szerepük most erősödik), melyek döntően a politikai elit szükségleteit…..
COPD-ben szenved a Jethro Tull vezére, egyetlen, a zenekarban maradt alapítótagja, Ian Anderson. A 2017-es újjáalakulás óta a régi (bár nem alapító)társat, Martin Barret is mellőző Anderson a fenti betegségével kapcsolatban is nyilatkozni fog egy ma este vetítésre kerülő interjúban, amit az AXS…..
hatalmas nyanyaagy 2020.05.13 14:38:28
Meglehetősen érdekes ötletekkel állt elő az amerikai Event Safety Allaince a náluk újrainduló koncertek lebonyolításával kapcsolatban. A csak az USA-nak ajánlott, de várhatóan kisebb-nagyobb mértékben máshol is bevezetésre kerülő, kétszáz szakértő javaslatai alapján összeállított, harminc oldalas…..
hatalmas nyanyaagy 2020.05.13 14:35:34
A Föld összlakosságának majdnem 1 százaléka, 69 millió személy szenved el évente traumás agysérülést (TBI). Az Egyesült Államokban a gyerek- és fiatal felnőtt lakosságban az egyik leggyakoribb oka a halálnak, fogyatékoknak. Sok biotech cég próbálkozik például bionyomtatással megoldást találni,…..
Hát, én a jelek szerintem nem teljeítenék túl jól a teszten, hiszen 36 évesen tüdőbetegségem miatt örülök, ha 50 métert meg tudok tenni pihenő nélkül. "Lánykoromban" persze sokat szaladoztam: busz után, órára, hogy ne késsek a buliról... Akkor biza szedtem a lábam. Most szemlélődőn andalgok...…..
Az idők folyamán rengeteg írás jelent meg a római birodalom bukásáról Montesquieu 1734-ben megjelent elmélkedéseitől napjainkig. A közelmúltban egy német kutató 210 olyan jelentős művet számolt össze, amely a birodalom végnapjairól szólt, de mindegyik csak társadalmi-politikai magyarázatokkal…..
Glasgowtól Londonig tüntetések vannak országszerte Boris Johnson és vitatott lépése ellen. A héten a miniszterelnök azt kérte a királynőtől, hogy öt hétre függesszék fel a parlament munkáját, II. Erzsébet pedig jóváhagyta a kérést. Az ellenzék ugyan megpróbálta törvényi úton megállítani a…..
A 13 éves Nadia Sparkes szabadidejében háromezer liter szemetet szedett össze, hogy így tegyen a környezetért. A Facebookon indított kampányához több ezren csatlakoztak...
hatalmas nyanyaagy 2019.05.10 08:36:14
@darlacko: "sose dobok el szemetet sehol" na-na, te kis huncut, gondold végig a múltadat újra!
MovieCops JUSTINE 2019.04.29 06:00:00
A szadizmus névadója, De Sade márki (1740–1814) az emberiség történetének egyik leghírhedtebb és legvitatottabb személyisége. Az utókor sokáig aberráltnak és pszichopatának tartotta – nem minden ok nélkül! –, a huszadik század második felétől azonban személyét árnyaltabban próbálják bemutatni a…..
Még mindig él bennem egy eleven emlékkép a késő gimnáziumi évekből, amikor vagy lebicikliztünk a Balatonra, vagy elvittek motorkerékpáron valahova és útközben mindig intettünk a szembejövő biciklistáknak és motorosoknak, ők meg vissza nekünk. Valahogy megfogott ennek a szubkultúrának a különös…..
hatalmas nyanyaagy 2019.04.30 12:37:56
Sok olyan gyerekről nem is tud a brit rendszer, akik a bandákhoz csapódnak, így pedig könnyen erőszakos bűncselekmény áldozatává vagy elkövetőjévé válnak...
hatalmas nyanyaagy 2019.03.21 12:28:28
Murder In The Front Row: The San Francisco Bay Area Thrash Metal Story címmel készült el a legfrissebb thrash metalos dokumentumfilm, mely az egész vonulat egyik kiindulópontjára, a Bay Areara fókuszál. A több, mint ötven interjút magába foglaló mozi április 20-án debutál majd az…..
hatalmas nyanyaagy 2019.03.21 12:11:36
Kikelt az internet népe egy kínai nő ellen, aki plasztikai sebészhez vitte macskáját, mert túl csúnyának tartotta a szemeit...
A YouTube még pénteken bejelentette, hogy kivesz mindenféle reklámot azon videókból, amik oltásellenes propagandát terjesztenek, aminek természetesen azok nagyon örülnek, akik ellenzik az oltásellenes mozgalmat, utóbbiak tagjai meg persze nem túl vidámak. Kép: Unsplash..
hatalmas nyanyaagy 2019.02.27 20:41:06
@Im just here for the comments: azért te is olvasd el - "A YouTube azt nyilatkozta, hogy megakadályozza minden olyan csatorna esetén a reklámozás bekapcsolását, akik ún. anti-vax (oltásellenes) tartalmat gyártanak, mivel ez ütközik a cég felhasználási feltételeivel, ami egyértelműen kimondja, hogy nem juthat bevételhez olyan csatorna, ami „veszélyes és káros” kontentet propagál."