Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pénztáros Lőrincz

72 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ITT A RÉSZLETES CIKK + VIDEÓ AZ ESEMÉNYEKRŐL: https://kuruc.info/r/6/272800/ ÍGY "SZOLGÁLNAK" BENNÜNKET... EZ ANNYIRA UNDORÍTÓ, VÉRLÁZÍTÓ ÉS ALJAS, HOGY HA NINCS EZ A FELVÉTEL, AKKOR MÉG ÉN SEM HITTEM VOLNA EL, HOGY ERRE VETEMEDNEK A MOCSKOS, TETVES RENDŐRÖK!!!! NA MOST AKKOR ELŐSZÖR IS…..
KB. EZT: "NEM ÉRTEM, MI A BAJUK AZZAL, HOGY ITTAM!? ÉN 5 FELES UTÁN IS UGYANÚGY VEZETEK, MINT ANÉLKÜL. SZABÁLYTALANUL, CIKÁZVA, MINDENT LETAROLVA."..
MÉG JÓ, HOGY NEM SZAKADT LE A PLAFON... AZOKAT AZ ÚJSÁGÍRÓKAT, AKIK MEG KIBÍRTÁK EZT A BAROMSÁGOT RÖHÖGÉS NÉLKÜL: SAJNÁLOM, MERT SEMMILYEN HUMORÉRZÉKÜK NINCS... LÁSD KB. AZ OLDAL KÖZEPÉN!..
  AMI A KNYF VEZETŐJÉNEK A NYILATKOZATÁBÓL A LÉNYEG, HOGY A HIVATALOS SZEMÉLYEKNEK                            FELJELENTÉSI KÖTELEZETTSÉGÜK VAN AKKOR, HA A HATÁSKÖRÜKBEN TUDOMÁSUKRA JUT EGY BŰNCSELEKMÉNY. NEM MÉRLEGELHETNEK, HANEM KÖTELEZŐ FELJELENTÉST TENNIÜK! EZEN FELJELENTÉSE ELMULASZTÁSA…..
MI (AZ Ő HELYÉBEN!) AZÉRT IGENCSAK AKTÍVAN ÉRDEKLŐDNÉNK ERRŐL A DRÁGA KIS FELESÉGÉNÉL... MÉGHOZZÁ: SZEMÉLYESEN - ÉS LEHETŐLEG TÉRFIGYELŐ KAMERÁKON KÍVÜL... (OTT MÉG NYUGODTAN RÁ IS LEHETNE BÓLINTANI.... ERRE-ARRA UGYEBÁR...!) EZT UGYANIS QRVA NEHÉZ KIMAGYARÁZNI... TULAJDONKÉPPEN: LEHETETLEN! AZ…..
A TÖBB ÉVNYI ÁRTATLANUL TÖRTÉNŐ ÉS "PERSZE" TELJESEN TÖRVÉNYTELEN MEGHURCOLTATÁSOMÉRT FELELNI FOGTOK! NINCS SEMMI ELFELEJTVE!!! MINDENKIT, MINDEN EGYES BCS. GYANÚJA MIATT FELJELENTÜNK!!! EDDIG AZÉRT NEM TETTÜK, MERT HAJSZÁLPONTOSAN TUDTUK ÉS TUDJUK, HOGY EZ EGY VELEJÉIG KORRUPT MAFFIAÁLLAM (ÉPPEN…..
ELŐSZÖR IS: MAGYAR PÉTER 14 ÉVIG A NER HASZONÉLVEZŐJE VOLT. EZALATT NYILVÁN KAPOTT PÁR SZÁZ MILLIÓ FORINTOCSKÁT "FIZETÉSKÉNT". (HAVI BŐ 2 MILLIÓVAL SZÁMOLVA: ÉVI 25 MILLIÓ, EZ 14 ÉV ALATT IS MÁR 350 MILLIÓ FORINTOCSKA - ÉRDEMI MUNKAVÉGZÉS NÉLKÜL. TALÁLT PÉNZ.) DIPLOMATA IS VOLT, ÉS FB TAG IS…..
LEGALÁBBIS A FRUSZTRÁLT, FEMINISTA TRAMPLIK SZERINT! ESZEM-F@SZOM MEGÁLL! EGÉSZEN HIHETETLEN ÉS EGÉSZEN ELKÉPESZTŐ, HOGY MIT KI NEM TALÁLNAK EZEK A DEGENERÁLT, UNDORÍTÓ, FRUSZTRÁLT, FÉRFIGYŰLÖLŐ TRAMPLIK!!!   CSAK HOGY ÉRZÉKELTESSÜK, HOGY EZ MEKKORA EGETVERŐ BAROMSÁG: EZ KB. OLYAN, MINT A…..
AZT MIKOR FOGJUK UGYANILYEN KIB@SZOTT NAGY CSINNADRATTÁVAL MEGÜNNEPELNI, MINT EZT A RETKES, RÜVES-NYÜVES, UNDORÍTÓ NŐNAPOT??? (Az volt aznap a vezető hír a híradókban, hogy "Ma nőnap van!"...!!! ÉS???? KI NEM SZ@RJA LE AZ INGYENÉLŐ NŐKET???) A nők ugyanis egész életükben jogtalan előnyök…..
  MOST MÁR LEGALÁBB LÁTHATJÁK A RENDŐRÖK (IS!), HOGY MENNYIT IS ÉR AZ ÉLETÜK A HATALOM SZÁMÁRA! (AZON HATALOM SZÁMÁRA, AMIT EGYÉBKÉNT ELVTELENÜL SZOLGÁLNAK!!! RÁADÁSUL: FILLÉREKÉRT!!) POLITIKUSBŰNÖZŐKÖN KÍVÜL MÁST ÚGYSEM VÉDENEK MEG A RENDŐRÖK. HA ELŐKERÜLNEK, AKKOR IS MINDIG CSAK A BAJ…..
1./ Először is: Az Alaptörvény tiltja a nemek szerinti (vagy bármely más alapon történő) megkülönböztetést! Ehun van e: (Betű szerint idézem!) XV. cikk (2) "Magyarország az alapvető jogokat mindenkinek bármely megkülönböztetés, nevezetesen faj, szín, nem, fogyatékosság, nyelv, vallás, politikai…..
Schadl koma bejárt hozzá egyeztetni - és rajta kívül senki nem tudott bejutni a "jó miniszter asszony"-hoz, az ugyanis "kurva ügyes" - lett volna...     A hangfelvételen VJ elismerte, hogy falazott a maffiának - így pl. nem jelentette fel a Rogánt (sem!)...   A KILAKOLTATÁSOKHOZ, AZAZ: A…..
A nők mindenre teljesen alkalmatlanok! Köztársasági elnöknek is, miniszternek is, országgyűlési képviselőnek is, de még gépjármű-vezetésre is teljességgel alkalmatlanok! Sz.pni, meg d.gni lehet, hogy tudnak egyébként - csakhogy azért nem jár semmi! Még csak egy számviteli osztályvezetői állás sem…..
Ez van, amikor erőltetik a női politikusokat. Mivel semmihez sem, így a politikához sem értenek a nők, hiszen semmi érzékük nincs hozzá. Ez a szervilis, buta, randa, kövér, negédes mosolyú, 3 gyerekes, büdös banya életében semmi hasznosat nem csinált, így lehetett köztársasági elnök ebben a…..
  EGY PÉLDA A SZÁZEZERBŐL: EZ A SZERENCSÉTLEN BÉNA JOBBRA KANYARODOTT (A VILLAMOS ELÉ!) AKKOR, AMIKOR EGYENESEN VOLT ZÖLD A LÁMPA! ERRE ÍRTA, HOGY EZT "BENÉZTEM"! NYUGI, A TÖBBI NŐ IS PONT UGYANILYEN ALKALMATLAN A(Z AUTÓ)VEZETÉSRE - NEM CSAK EZ AZ EGYKORI ALKOHOLISTA! AZONNAL EL KELLENE TILTANI…..
A napokban arról áradozott (pontosabban: hazudozott) ez az undorító, lelakott, másnak már korábban örök (!!!) hűséget esküdő, férjhez járó, pénzéhes némber, hogy a férjének (Gy. k.: a bazaltarcú, 20 szavas szókinccsel rendelkező, elképesztően buta, primitív, közpénztolvaj, stróman Pénztáros…..
  Zárolták a családtagjai vagyonát is: úgy látszik végre-valahára, nagy nehezen rájött a szügyészség IS, hogy ezek a korrupt gazemberek a családtagjaik nevére írják a tőlünk ellopott vagyont! Egészen elképesztő az a luxus, amiben ezek a gazemberek éltek! Sok milliót érő luxusautók, terepjárók,…..
Először is az ominózus indítványa ennek a dilettáns, a törvények nem ismerő ügyész elvtársnak, melyben szemrebbenés nélkül kérte a sokszorosan törvénytelen ítélet hatályban tartását, és a vádlott teljesen törvénytelen elítélését: (Gyengébbek kedvéért: ez egy számítógépről kimásolt sablon, aminek -a…..
Megint rákerestünk, és ezt találtuk:   Egy férjezett asszony az új vezető szügyész! Akkor ezek szerint a valódi bűnözőket NEM üldöző, nyomorult, beszari rendőrbűnözők által ártatlanul és törvénytelenül meghurcolt FÉRFI áldozatok esetleg remélhetik azt, hogy férfigyűlölettől vezérelve NEM emel…..
  A férfihang.hu egy nagyszerű cikket írt erről. Az annyira jó, hogy érdemi változtatás nélkül, egy kis latinnal kiegészítve közöljük. Íme: A MAGZATGYILKOSSÁG SZENT JOGÁÉRT TÜNTETTEK A NŐK A PARLAMENT ELŐTT Előjöttek odújukból, a kövek alól, a csatornákból. Habzó szájjal…..
Olyan képmutatóak vagytok, mint Uncsi, aki egy kommunista diktátor - de eközben két pofára zabálja a (kapitalisták által gyártott!) hamburgereket!   Ami titeket illet: Késő bánat! Most már szívni fogtok (nem is keveset!), ugyanis nyilvánosságra hoztuk a bűneitek egy apró, pici részét! Be…..
Ebben a cikkben csak az ÉVEKEN ÁT ámokot futó, dilettáns, ügyésznek tökéletesen alkalmatlan, vérkomcsi ügyészek nevét soroljuk fel. Az alapügyet már részletesen boncolgattuk korábban, azt előbb el kell olvasni jelen írás…..
Ezer meg ezer példát tudnék hozni erre a "celebek" világából, de most csak egyet mutatok: Nem-nem! Még véletlenül sem azt a hihetetlenül pénzéhes, számító, rendkívül visszataszító, undorító, gerinctelen perszónát hozom fel példaként, aki hozzáment a magyarországi közvagyonhoz (biztos jókat…..
Én kirúgdosnám a taxikat a buszsávból! Mit keresnek ott??? Mire fel ez a jogtalan előny a taxis hiénáknak??? A villamossínen sem mehetnek!!! Miért engedik nekik a politikusbűnözők, hogy használhassák a buszsávot??? Lásd: KRESZ 36. § (8) bek. bd) pont! (Egyébként is csak a buszforgalom…..
Van ugyebár ez a Zámbó Krisztián nevű "celeb". Semmihez sem ért (gondolom ez evidens, de azért csak leírtam). Attól lett híres, hogy az apja (aki irritálóan magas hangon kornyikált) fejbe lőtte saját magát egy szép újévi hajnalon. Na, ez a szerencsétlen 11 év után végleg kidobta a gáréját, valami…..