Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kunhalmi Agnes

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyian annyi féle érvet sorakoztatnak fel amellett, miért nem szeretnének gyereket.  Mint sokan másokat, engem is borzasztóan bosszantanak az elviselhetetlen gyerekek. Nyilván lehet ezeket a szülőkre kenni, de végső soron a gyerek az, aki bosszant. A legújabb trend, hogy mindent engedjünk meg a…..
Forrás: Tízperc - Blog.hu Nem hoztam ma se meleg, se hideg ételt ebédre magamnak a munkahelyre. Este nem foglalkoztam a pakolással, reggel pedig túl álmos voltam, hogy eltegyek valami ennivalót. Sebaj, van a munkahelyem mellett egy kávézó, ahol a kávé mellé nem csak édes süteményt lehet kapni,…..
B1 BLOGCSALÁD Alyvé! 2019.02.18 16:15:35
Sőt: lyaly.  (Az Országgyűlés mentelmi bizottsága tárgyalta több ellenzéki képviselő ügyét, a két szocialista, Kunhalmi Ágnes és Bangóné Borbély Ildikó egy-egy papírlappal érkezett, amelyet a bizottság előtt is felmutatnak. A fojtani szót azonban nem sikerült leírniuk helyesen.) Alig várjuk, hogy…..
A miniszterelnök idén elmondott évértékelőjének mind külső körülményeiből, mind tartalmi állításaiból és a megfogalmazott víziókból egyaránt levonhatjuk a konzekvenciát: Orbán Viktor végképp elveszítette a kapcsolatot a valósággal, maradék híveivel egyetemben sajátos álomvilágban él, ami…..
Végre érdemi problémát vetett fel Orbán Viktor idei évértékelőjén, ám a kormánya által nyújtott segítség aligha állítja meg népességfogyást. A hét pontban összefoglalt akcióterv azonban arra mindenképpen jó lesz a Fidesznek, hogy közpénzből kampányolhasson vele a közelgő uniós választás előtt. Orbán…..
• Az amerikai külügyminiszter Kína kapcsán volt a legkeményebb, a magyar demokrácia ügyében csak szőrmentén kifogásolta a dolgokat  • A populistákat leginkább az jellemzi, hogy mint a vízfolyás úgy hazudnak, nehogy kiderüljön róluk, hogy igazából lopni-csalni akarnak  • Szombaton Budapesten…..
Egy sorozat, amiben történelmi folyamatok elemzésén keresztül próbálok eljutni a mai politika lehetséges következményeinek előre jelzéséhez. 4 Bűnök és erények A hatalomgyakorlásnak az illiberális és unortodox módja az ellenfelekkel szemben kíméletlenséggel, a szociálisan elesettekkel szemben…..
Ha végignézzük az orbáni hét pontot, máris elmúlik a félelmünk. Nem fog olyan sokba kerülni az új családpolitika.     Társadalmi konszenzus van a családpolitikai akcióterv mellett – jelezte a Nézőpont Intézet. Na és ki fogja ezt kifizetni? Mi, állampolgárok? - merült fel a kérdés a sajtóban,…..
  Orbán Viktor és barátai pénzzé tették az országot. Mivel ez működik nekik, most azt hiszi, pénzzé tehetik a családok életét is. Pénzért szülnek majd "az asszonyok", mert szerinte minden megvehető, a születés is. Orbán közben maga a legnagyobb gátja a gyerekek megszületésének azzal a mérhetetlen…..
Orbán ma tartja a királyi vár alatt épített NER-központban, a Várkert Bazárban évértékelőjét - azaz nyilván lesz sikerpropaganda, migráncsozás, sorosozás - valamint az aulikus urak tülekedő felvonulása. Mindenesetre a félelem nagy. A környéket kordonnal vették körül, amelyre fekete leplet…..