Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilalibaluna

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
lilalibaluna 2019.10.03 16:41:22
@tomhardynészonja: Nekem tudod mi jutott eszembe Helgáról és párjáról? Jóbarátok: Phoebe leakarja buktatni Monicát és Chandlert: Akkor megcsókollak! Jó. Én csókollak meg téged. Jó. Csókolj meg! stb ( Senki nem kíván senkit megcsókolni, de muszáj lenne.:))
Harry Potter magyar hagnja már 29 napja narrálja ezt a fost műsort, de még mindig nem tudja megunni a hajnali napsütésben teraszon pucsító párkereső punettik látványát. Ezt ő maga mondja így, jó, nem pont ezekkel a szavakkal. Mindegy, nézzük is meg, de veszettül hirtelen, hogy milyen nagy szerelmek…..
lilalibaluna 2019.10.01 09:40:46
@mézescsók: Szerintem csak annyiról van szó, hogy látják, Andinak Rajmival nincs nyerési esélye, Eriket pedig már szereti a közönség. A többit én is úgy sejtem, ahogy te.
Csapjunk bele a maiba, izgalmas lesz, mert valaki távozik! Zsanért láthatjuk, aki nehezen éli meg, hogy a Vezérkan IzomTibi már más kikötőbe hajózott. Zsani lassan de biztosan rájön arra, hogy pont úgy mint kint, itt bent is B vagy méginkább C -terv. A legszomorúbb, hogy fogalma sincs arról, hogy…..
lilalibaluna 2019.09.28 10:30:22
@megvagyhadnagy: Te úgy vetted le, hogy a legszélsőségesebb százalékértékeket mondták be? Nem vagyok ebben biztos, de lehet, hogy igazad van. A 20 százalékok jelentették azt, hogy a legszimpatikusabb, (pl Rajmi, Helga), a 0-5, hogy a legkisebb a népszerűsége?
Álmomban a Love Islanden voltam, és marhára izgultam, hogy a gyerekeket ki viszi oviba, és vajon megmossák-e este a fogukat, és persze reméltem, hogy a férjem megérti, nekem most itt a helyem, és én nem a szerelmet keresem, csak úgy idecsöppentem, mert azért pihenésre mindenkinek szüksége van. A…..
lilalibaluna 2019.09.18 11:38:07
@introverted22: Szerintem nem arra jött rá, hogy hiányzik neki, hiszen ott van, hanem arra jött rá, hogy ő Rajminak nem kell, mint nő (Nia Rajmi bejövetelekor:rá vártam!!!), ráadásul egyből az új lányra hajtott. Végig gondolta, hogy Rajmi-új lány, Gábor-Kitti, őt meg már mindenki utálja. Nem Gábort sajnálta, hanem magát. De én ebben nem találok egyébként semmi rosszat, hiszen ez minden más ellenére továbbra is egy taktikai játék. Legalább is remélem.
Na eeez igen, Anikó billeg be egy olyan ruhában a stúdióba, ami végre kurva jól néz ki, a bakancs/rövid csizma mondjuk nem megy hozzá, de ettől hajlandó vagyok eltekinteni. Felvirradt a napja a Való Világ 9 utolsó párbajának, de mielőtt összecsapnak a Szív és az Ész Harcosai,…..
Előre szólok, hogy nem a tegnapi adás volt minden idők legizgalmasabbika. Konkrétan úgy éreztem magam a nézése közben, mintha egy hétről hétre épülő igen fasza sorozatnak egy kivattázott, filler epizódját néztem volna, mint mondjuk a The Walking Deadnél a Glenn fejének szétverése után következő 15…..
lilalibaluna 2019.02.13 22:52:47
Eljött hát a nap, amikor két szerethető karakter közül távoznia kell majd valakinek. Nem volt még párbaj, amelyen mindkét fél gondolkodó ember lett volna (általában egyik sem az), nem is igazán értem, miért nem a kaucsukhomár Kebab ül a PUA helyén. Anikó magára rántotta a…..
lilalibaluna 2019.02.11 22:32:03
@Mók_Ica: Hát próbálja megúszni a következő bármelyiket.
lilalibaluna 2019.02.11 22:37:14
Peti jelentkezik sajnos újfent sarjadó bajusszal, és máris közli, hogy vége felé közeledik a boxhét, én meg rádöbbenek, hogy milyen régen néztem végig egy VV adást elejétől a végéig, úgy normálisan. És mivel ez a mai sem tartogat abszolút semmi izgalmat, ezért a nekem jutott 5 perc figyelmet a mai…..
  Egy vallomással indítom a mai összefoglalót: kicsit megtörtem, amikor Rúdlény rántottával teli pofával ugatott közel olyan minősíthetetlenül mint a Győzike a belevalóban. Igazán nyomasztó és negatív ember, talán VV Vera volt hasonló a realityshow-k történetében. Ennek köszönhető az eltűnésem, de…..
Van ez a hülye feladat, hogy párban állva kell nevelniük egy-egy tojást a lakóknak, mintha mindegyikük gyakorló szefós lenne. A feladatnak megfelelően most családi portré készítés van soron. A nettó ki a faszt érdekel szegmensben Adri megmossa a tojás kis kukikáját, Reni és Kebab megállás és agy…..