Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ecetesepe

0 bejegyzést írt és 182 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szoci és a tjúk ól Non-stop-Off 2018.03.09 18:36:06
      Ami a csövön kifér. Itt lehet politizálni is, de csak itt! Aki csúnyát ír moderálom, a legcsúnyább szó a kutyafája ! :P..
Íme a cikk, ami újfent elgondolkodtatott, több irányban is: https://24.hu/poszt-itt/2019/08/04/karafiath-kenderesi-zaklatas/ Kétség kívül igaz, hogy jelenkorunk egyik központi kérdése, le nem rágható gumicsontja, hogy mit lehet és mit nem tenni egy nővel egy férfinak. 1. Tegyünk egy kísérletet…..
ecetesepe 2019.08.21 13:32:13
@Szőkenőő: Már ne is haragudj, de most hogy jön ide a káróm?
ecetesepe 2019.08.22 11:45:05
@szociál: A herceggel nem is pacsiztál le?
ecetesepe 2019.09.04 12:33:23
@LucretiaBorgia:

"@Daenerys Targaryen: Én már semmit se tudok. Ez már egy horror vigjáték. Hogy ki kicsoda. Te lehet nem mondtad, de lehet h egy korabbi te, igen. Mittudomén.
Ezzel kár is foglalkozni.
Követhetetlen.
Nikkcunami.
Számolom ki a tuti: én én vok, ezt tudom, szoci szoci, ez ok, a szőke szőke, ok, egont tudom, es god is god. Vége. Ja, a könyves lány, könyves lány, és wr wr maradt. Lecalyom h mit izélkedett a nevével.
A maradék hullámzó káosz."

Ez olyan beszólásszagú volt Mamzi... ne csináld. Tudod... nincs értelme a bajuszt húzogatni, amikor mást is lehet ;)

De én azért cuppantalak! Még ha csak egy senki is vagyok.
  Szeretném veletek megosztani egy nagyon emlékezetes, és csodálatos utazásom emlékeit, fogadjátok szeretettel. 1.  A tenger !!! Ezelőtt az utazás előtt csak láttam a tengert Olaszországban, de mivel ez az út novemberben történt, így a fürdés esélytelen volt. Alig vártam, hogy habtestemet végre…..
ecetesepe 2019.08.05 14:29:25
@Szőkenőő: ...és a ciprusi napérlelte kolbász ízesebb-e, mint a jó magyar alföldi csípős? :P
Csatlakozz Magyarország exkluzív beszavazós társkeresőjéhez, és tudd meg, hogy elég szép vagy-e ahhoz, hogy itt kereshess társat! Társkereső szépeknek ! Hát ide is eljutottunk… Most éppen a Dán mintát majmolva. Úgy tűnik el kell fogadnunk, hogy a baromságnak nincs határa, a de a magyarázat…..
ecetesepe 2019.08.02 12:43:37
@Szőkenőő: Ájjjon már meg a menet :P Arról volt szó, hogy gyémánt. Nem arról, hogy egy Gellérthegyet hurcol az ujján. hogy Nektek semmi sem elég jó.... pff... sicc a konyhába.
ecetesepe 2019.08.02 13:35:39
@Szőkenőő: Cicuskaaa.... de ő ezért cserébe egy 70+-os pasit szopkod(ott).

Kinek mi az ingerküszöb, ugye....

Most belegondoltam.... az a pornóban milyen műfaj, amikor egy nagyon öreg ember egy lóval fajtalankodik?
ecetesepe 2019.08.02 13:54:03
@Szőkenőő: Na, Te már most buktad azt a kavicsot.
Bevez(et)ető:  A gondolkodó ember elmélkedik. Mert így van összerakva. Mert zsigeri késztetése van, hogy legalább magában, önmaga számára fogyasztható nézeteket rakjon össze, hogy legalább időleges rend és harmónia lakoljon a lelkében. Minél bonyolultabb a világ, annál többet elmélkedünk. A nagyon…..
ecetesepe 2019.07.18 12:11:31
@Szőkenőő: A jó szexhez kellene egy "jó" Nő is :P Aki nem csak a tengericsillag alakzatot képes felvenni, ha a szex szóba kerül.
ecetesepe 2019.07.18 14:03:34
@LucretiaBorgia: Tudod kedves Főnökasszony, a férfiak igen.... SŐT... túl eccerűek. Már-már annyira, hogy ezt Tik tikok meg sem értitek, fel sem foghatjátok. Tudom, hogy Kegyed sosem tenne ilyet, de le kellene süllyednie mondjuk a napiszar olvasók szintjére ahhoz, hogy lássa annak a harmadnak a működését.

Utólagos engedelmeddel bekopiznék ide egy hozzászólást az oldalról, hogy érzékeltetni tudjam a férfiagy működését egy alapvetően nem túl szép nő látványával kapcsolatban:

"Egészségügyileg beleürítkezni jó ez, feltéve, hogy hálás típus, és nincsenek elvárásai azon kívül, hogy végre valaki belelógassa a faszát. Ha bármilyen igénye van ezen kívül, el kell küldeni a picsába, nem ér meg egy joule energiát se. Az ilyen nő, olyan, mint a kedvenc lepattant vízköves bádogbögréd a mosogató szélén: Bírja a strapát, nem zavarja, ha le se szarod, vagy esetleg odabaszod a konyhakőre...néha ellötybölöd, oszt jóvan. Villoghatsz a haveroknak a kristály boroskészlettel, de ha egyedül vagy otthon a bögréből iszol, az van kéznél, hiába néz ki szarul.

Le kell fürdetni, befújni, hogy ne izzadjon olyan hamar túl büdösre, indítani kell rá egy jó poreszt, oszt használgatni közben a pináját meg a végbelét. Jobb mint a faszverés, és ha szerencséje van még élvezheti is. Ha meg nem élvezi, így járt. Ez az a fajta, amit nem sajnál az ember bedobni még a közösbe se, ha végzett rajta"

Szóóóval, a szar szex MINDIG nézőpont kérdése.

...és igen, én el vagyok kapatva ;) De ehhez rögös utat kellett bejárnom.

Tudod... túl sok Nő gondolja még mindig azt, hogy ha ő ott van és hagyja magát, akkor az már jó szex.

Ha még mindig van kérdés szívesen megszagértem :P
ecetesepe 2019.07.18 14:23:26
@szociál:

Egy egyszeri napiszar kommentelő. Mivel ott nincs kimondott identitás, így nyúlják rendre egymás neveit is, szóval fingom sincs ki a valós tulaja az idézetnek. ;)
A társasházunk pályázott az önkormányzatnál, hogy ki tudjuk cserélni a ház elavult villanyvezetékét. Évek óta húzódott már a dolog, de eltartottunk pár megbízhatatlan közös képviselőt, míg lett ez, akinek szintén vannak gyanús dolgai, de legalább halad a ház felújítgatása, még ha lassan is.Mivel a…..
ecetesepe 2019.07.09 12:03:03
@Womb Raider: Maradjunk a koktélvirsli kifejezésnél, ha már tegyük rendbe.

...és a Nőnek a konyhában a helye! Ott "érzi" jól magát... ezt mondta a lacibácsi is a Hangiban (gyk. a helyi búfelejtő intézmény elnevezése) ...és ha valaki, akkor ő már csak tuggya.
Így-e Szoci?
ecetesepe 2019.07.10 09:18:50
@Én de genere Mi: Nemecsek Ernő is posztumusz nagy hadvezér, ha már nagyokról beszélgetünk. Bár... róla túl sok sztori nem kering.
ecetesepe 2019.07.11 14:34:08
@LucretiaBorgia: Főnökasszonyka Drága, lassan megszólalni sem merek, mert minduntalan belegázolok Kegyed mimóza lelkibe.... oszt kell nekem az, hogy kinyúvasszon a tekintetével?
Először is kik is ők ?Vihorászó kis hüjék, akik még vezetni se tudnak, még egy talicskát se tudnak eltolni rendesen mert a fele sóder kiborulna.Forgalomba nem szabad beengedni őket, utasok lehetnek, de csak a hátsó ülésen, szájpecekkel a szájukon !Étterembe se engedném be őket, mert elmenne az…..
Szóval van ez a rossz szokásom, hogy állandóan sportolok, mindig mozgásban vagyok mint akit seggbedurrantottak sós puskával, ez adomány és átok is egyben. Én ha randevúra megyek nem tudok egy helyben ülni és dumálgatni, meg kávézgatni, én akkor helyben futok, ott topogok az asics cipőmben, ami jó…..
ecetesepe 2019.07.03 15:44:18
@LucretiaBorgia: "a fényt csak úgy nyelem, eszköz nélkül."

Úúú... micsoda szófordulat. Ez csak a fényre igaz, Igazgatóasszony Drága??
ecetesepe 2019.07.08 12:36:16
@LucretiaBorgia: Nahát.... pedig kitéríthettél volna a hitemből. De így... kénytelen vagyok beérni azzal, amit gondolok. Az pedig nem templomba való...
Történik 2017. augusztus 22. napján, cc. 14.17.26 órakor. Helyszín: Kefalónia szigete, Lassi település legpuccosabb strandja (van rendes fából készült napágy, ami nem süppedős műanyag és rendes háncs napernyő, ami alatt nem ugyanúgy égsz, mint a tűző napon, strand fiúk, akik…..
…..ha már belevesztünk a pirula áradatba, nem maradjon  ki a címbéli se… Kicsit kikapcsolódtam mostanság és hagytam, hogy a gondolataim oda repkedjenek, ahová csak akarnak, hátha valahol megpihennek, amiről írni szeretnék. Így aztán sétáltam, sétáltam, egy kis dombra lecsücsültem, csüccs….és…..
ecetesepe 2019.06.26 10:27:24
@God Harald: Óóóó... az már számomra is kiderült, jó rég :D

Nomeg... mondom, öreg vagyok már a sorban álláshoz, a térgyeim sem bírnák.
ecetesepe 2019.06.26 12:17:33
@Womb Raider: ...de legalábbis a rutin már mögöttem van.

A szarvaim köszi jól vannak :D Amiről nem tudok, az nem fáj ;)
Csernobil kicsit másként....ez vicces...., vagy mégsem....?? TomhardynéSzonja újabb írása, fogadjátok szeretettel.     - Kati néni technikaórán mondta, hogy tartsuk csukva az ablakokat és ne mászkáljunk annyit az utcán, meg ne együnk szabadföldi salátát, répát, ennyi, nem kell mindjárt pánikba…..
ecetesepe 2019.06.17 13:15:56
@Szőkenőő: Na, de látom azért a többi részével csak ki vagy békülve :P
ecetesepe 2019.06.17 13:51:13
@Szőkenőő: ...és nem beszél!
ecetesepe 2019.06.18 11:55:16
@LucretiaBorgia: Így-így. Okos kislány, buksisimi... izé.... néni.
A mai reggel gyorsképekben…pedig még fekete macskát se láttam ! Jól kezdődött a mai reggelem. Először is elaludtam kissé, rohamtempóban készülődtem munkába. Nem tudom milyen indíttatásból, de kitaláltam, ma pici kontyocskát csinálok a hajamból. A többedszeri fura tekervény után dobtam a francba a…..
ecetesepe 2019.04.24 13:22:36
@LucretiaBorgia: 3 pasinak? Egyszerre?? Azta... ott már komoly szinten kell figyelni mindenre. Ekkora megosztott figyelem közepette is tudnád... öööö... élvezni, izé... akarom mondani... értékelni a teljesítményüket? :P
ecetesepe 2019.05.21 12:59:08
Tomhardynészonja szokásos ünnepi írásával kívánunk minden kedves Tjúk ól olvasónak kellemes húsvéti ünnepeket és jó pihenést ! A SZOBÁBAN NŐ EGY PÁFRÁNY... - …meglocsollak házisárkány! HAHAHA, gyere Robika, papa megtanít ám rengeteg, szép locsolóversre!- ki vezet?- papa, add csak ide a…..
ecetesepe 2019.05.09 13:07:29
@ecetesepe: Ennyit erről.... "...és barca-ajax lesz, mer a juve mán kiesett."

Meteorológusnak kellett volna mennem. Azok azt mondanak amit akarnak.
Holnap esni fog, de süthet is, a hegyekben akár havazhat is. A hőmérséklet 2 és 34 fok között ingadozik, helyenként viharos erejű széllel.

...és innentől kezdve mondja bárki is azt, hogy nem találtam el az időjárást. :P
ecetesepe 2019.05.15 09:38:44
@LucretiaBorgia: Hogy-hogy mi ihlette? Hát agyonverték mind a két csapatot. Láccik, hogy Te a lábbeliddel vagy elfoglalva :P

Ahelyett, hogy felvennéd az akcijós tacskó crocs utánzatot, oszt abból kifolyik az esőlé is, ha épp úgy adódik ;) Jó-jó... lehet, hogy a vádlidat nem emeli ki kellőképpen az érdeklődő tekinteteknek, de tudom hogy vannak napok, amikor ez nem annyira fontos tényező. Bár... ha pont akkor szalasztod el a kirájfit, akkor végem van... még a végén lenyilazol.
ecetesepe 2019.05.16 14:04:40
@LucretiaBorgia: Tudod... jó pap... vagy paplan, vagy papné :P ;) Kérdezni sosem szégyen :D

Ami pedig a felsorolt lábbeliket illeti..... ööö... simán felveszik a versenyt a fröccsöntött mamusszal ;) Mind gusztustalan! :P

Egy valamirevaló kirájfi látni fogja a rejtett bájt, egy zsákba csomagolva is ;) csaxólok :P

moroccanladies.com/wp-content/uploads/2018/07/http_2F2Fwhatdropsnow.s3.amazonaws.com2Fproduct_images2Fimages2F1247752F44a266935c63f6bb98b1361c615591dac4cad78f.jpg
Hogy csikorog az agyatok? Lássuk hány kérdésre tudjátok a választ. A legtöbbet eltaláló Szocitól kap jutalmat. Hogy mit? Majd ő elmondja :D..
  Ja megélesedtünk,üdv mindenkinek újra ! :) Sziasztok! Hamarosan (lehet már ma, vagy holnap) élesedik az új elérhetőség, de ez úgy néz ki azzal jár, hogy újra meg kell nyomnotok a követés gombot. ne habozzatok, nyomjatok! Úgy döntöttünk, megválunk a régi szopólorreles…..
ecetesepe 2019.05.09 12:45:25
@LucretiaBorgia: Ilyen világban élünk. Már egy jót fingani sem lehet, mert tuti veszi egy hőkamera.

Egyébként a főnököm anekdotál ilyen esetekről... miszerint a megyei tizenharmadik osztályban jáccó két szomszédfalu épp élet-halál harcot vívott a bennmaradásért, mikor is a "hazai" faluból prezentált spori 11-est ítélt a saját faluja ellen. Így, annak rendje és módja szerint ki is kaptak. Másnap behívatták a TSZ elnökhöz és közölték vele, hogy sajnos ki van rúgva. Mindezt emberünk a rádióban, a 168 órában mesélte el anno, hogy emiatt elbukta a számára ezeddig tökéletesen kielégítő munkáját és többet nem lehet mesterséges megtermékenyítő.
Naszóval.... a hatalom egy komoj dolog.
ecetesepe 2019.05.09 12:50:16
@LucretiaBorgia: Szóval? Mi a megoldás Főnökasszony? ;)

www.youtube.com/watch?v=7OnDeUo1XfM
Pár napja látott világot, az alábbi videó és bejegyzés az indexen: https://szabadnem.blog.hu/2019/04/24/ha_meglatok_egy_jo_pasit_en_se_kiabalok_utana_hogy_de_jo_a_segged A lényeg, hogy a 21 éves lány kikéri magának, hogy utána kiabálják, hogy jó a segge. Mi több, azt is mondja: "Számomra addig…..
ecetesepe 2019.05.02 11:30:35
@aszfaltfiniser: Hát.... én eddig úgy tudtam, hogy a nők cuki kis angyalkák. Most akkor télleg nem??? Azta.... hazamegyek megverem ezé az asszonyt. :D Fene a jó dolgát.
ecetesepe 2019.05.02 11:54:11
@LucretiaBorgia: Anno, amikor még kislány voltam, megütöttem az aktuális barátnőmet... és tanultam belőle! Leginkább azt, hogy szart sem ért, és semmi sem változott tőle!

Szóval... igen, van az a pofon, amelyik "segítség" és ott a helye. De ilyen maflást férfi is kaphat.... nem csak Női privilégium :D
ecetesepe 2019.05.02 12:13:23
@szociál: +1

...és jól meg is kell őket csöcsörészni! Csak hogy érezzék a törődést.
LB: Álmomban se gondoltam, hogy egyszer megadatik, hogy bábáskodjak egy zseni felszínre töréséhez ! Olvastam már sokat róla, de elképzelni se tudtam, hogy ez egy mennyire intim, ihletett pillanat, sőt pillanat sor. És én ott voltam. ÉN voltam ott !!! Átlagos péntek délutánnak indult. Haza tipegés,…..
ecetesepe 2019.04.10 11:54:24
@God Harald: Szerintem a répák színét ne taglaljuk, vagy feszegessük. Lehetne az akár lila is.... vagy.... :P
ecetesepe 2019.04.10 15:45:11
@Szőkenőő: "A Nőnek jobb, ha szép, mint ha okos, mert egy férfinak még mindig könnyebb nézelődni, mint gondolkodni" - ismeretlen szerző műve.
  Előzmény  I T T A csapból is az folyik, hogy mennyi a válás, pláne a csúnya válás, de a házasságkötések száma is csökken, ez megcsalta, az megcsalta, hogy a férfiak így, a nők úgy, meg a hűség. De akárhogy is nézem, azt csak nem dobta fel a víz, hogy vajon mi is a magyarázat. Őszintén szólva…..
ecetesepe 2019.04.15 10:43:01
@Womb Raider: Szélesíteni???? Jó az? ...és mégis melyik kört? A csokisat, vagy a vaníliásat? ;)
ecetesepe 2019.04.16 11:49:52
@szociál: ...deeeee, azé előtte csak megdugod mégegyszer, ugye? :P
ecetesepe 2019.04.16 12:45:45
@szociál: Zsííííír :D
  A bemelegítő téma a Michael Jackson (MJ) film, mi más. A HBO csinált egy filmet, dokumentum, tényfeltáró jelleggel, amiben azt viszik filmre, hogy MJ egy pedofil erőszaktevő szörnyeteg. Csak úgy. Épp most. És mit nem ád Isten ezt még csak véletlenül se tiltotta be a híres, hírhedt amerikai…..
ecetesepe 2019.03.20 15:57:09
@Szőkenőő: Most? Hol, merre? KIVEL?

ui.: ne foglalkozz vele... nem vagyok sértődékeny fajta ;) Aki ennyire el tud merülni egy olyan vitában aminek se eleje, se vége.... az az ember nem látja, hogy kinn süt a nap ;)
ecetesepe 2019.03.21 10:17:45
@Szőkenőő: Aztaaa... hát milyen helyen dolgozol Te? :D Ez nekem teljes körű kihasználásnak tűnik a beleegyezésed nélkül! Akkor...... metoometoometoometoo.... !!! ...vagy... csak sima házastársi szex?
Minden kedves nőismerősömnek boldog nőnapot, Minden kedves Zoltán nevű ismerősömnek boldog névnapot kívánok!   - azt a nőt, aki Párjától nőnapra nem kap minimum: Pandora ékszer szettet (nyaki, füli, karkötő min. 2 pici hozzáillő medállal), pihentető wellness hétvégét…..
ecetesepe 2019.03.12 12:32:01
@Szőkenőő: Hát... szoktam gyanakodni mikor csak fekszik alattam a delikvens, de szaga nem szokott lenni... illetve... van különbség a hullaszag és a halszag között... azé remélem nem halt még meg... majd legközelebb megböködöm.
Dekódolok: Ez egy szomorú és dühös írásmű azért, amit elvettek. Rekviem az én olvasatomban. Tőlem és még több százezer embertől. Valamint parabola is, tanmese. Mindazok számára, akik híján vannak a történelmi műveltségnek és a szükséges belátási képességnek. A…..
ecetesepe 2019.03.07 12:11:30
ecetesepe 2019.03.07 15:18:51
@LucretiaBorgia: Tudod.... megfontolandó. Ámbár... valamiért engem mégiscsak taszítana a harisnyából (galád módon azt átfúrva) kikandikáló pöndörödő szőrszálaim. Szerintem illúzióromboló lenne. Még akkor is, ha egyébként qrvajó lábaim vannak :D Deeee... egy epilálás alkalmával szerintem egy komplett szőrmebunda anyaga kijönne a végtermékből. Ezért ezt a részt, azt hiszem mindenképpen szkippelném....

...és valahol számomra még mindig inkább azok a nyakláncok a vonzóak, amiket Ti használtok csülkökként ;) Sajnálom... erre a maradék időre már nem hiszem, hogy ezen a látásmódomon változtatni tudnék.
Vessetek rám követ, ítéljetek el, nem érdekel. Akkor is megírom őszintén a történetemet. Ha valaki járt már hasonló cipőben, meg fogja érteni. Bárkivel megtörténhet, semmi sincs kőbe vésve. Sem a szerelem, sem a hűség, sem a mindörökké. Ez egy igaz történet, nem…..
ecetesepe 2019.01.29 12:59:39
@Foxi 2: Természetesen válaszolok. :)
Azt a vonalat képviselem, hogy amiről nem tudok az nem fáj. Otthon is elmondtam, felőlem azt csinál és azzal akivel csak akar, de utána (rendesen fogat mosva persze) mosolyogva ugorjon a karjaimba, mert ezért szeretem. Ha ez teljesül, akkor nem kérdezek.

...és akkor ehhez egy kis magyarázat. Ha menni akar, akkor előbb utóbb menni fog. Ha csak miattam, vagy az etikai kódexe miatt marad, akkor azt megette a fene. Ha csak a valaga viszket, de közben szeret (akár csak, mint embert), akkor szeressük egymást. Ettől még lehetnek eltérő igényei, amiket nem vagyok benne biztos, hogy okos dolog lenne mindenáron töviről hegyire megbeszélni. Szóval... felőlem csinálja, de ne kelljen róla tudnom. Csinálja ügyesen!
ecetesepe 2019.01.29 13:50:11
@LucretiaBorgia: Az az igazság, hogy egyszer élünk. Ha valaki nem éli meg a vágyait, vagy nem meri megélni, az az ember megsavanyodik. Sok mindet lehet magyarázni az etikával, a joggal, a társadalmi elvárásokkal, de... utána, soksok év múlva azon keseregni, hogy "mi lett volna, ha.. " Ugye megvan, hogy felesleges?
Elfogadom az etikai oldalát is. De ha teljesen őszinték akarunk lenni.... egyre kevesebb az a gerinces ember, aki a kódex szerint él. ...és akkor arról még nem is beszéltem, hogy vajon ennek az embernek a párja is tartja-e magát az íratlan szabályokhoz?
Még mindig nem tudom... jobb lenne-e Tamarának vallani és utána mindkét embernek egyedül élni le a további életét, a korrektség szellemében? Vagy csendben maradni és a hideg, esős összebújós estéken egymás karjaiban merengeni a kandalló előtt a régi szép emlékeken.

Aztán.... hát na, majd lehet mit mesélni legalább az unokáknak :D :P
ecetesepe 2019.01.29 14:24:00
@LucretiaBorgia: Egészen bizonyos vagyok abban, hogy nem ;)
De ki vagyok én, hogy megmondjam másoknak hogyan éljenek, hogyan gondolkodjanak? ...hogy boldogok tudjanak maradni :D Isten hozott a szent kakaóbab tanai között ;)