Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fotelkreszoktatók

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk Babaváró Hitelt igényelt és egy érdekes fordulatra bukkant. A bankok nem kérhetnek ügyintézési díjat, de a lenti sztori szerint ki lehet úgy hozni a hitel folyósítását, hogy megjelenjenek a külön költségek. Más banknál valaki járt már így? Tapasztalat? Hosszas számolgatás, morfondírozás…..
Pár hete országunk nagyjai egymás után mondtak akkora ökörségeket, amelybe csoda, hogy az ezeréves haza nem remegett bele. Kezdte Kövér Laca, a Párt ideológusa. Igaz, ő nem egyszeri baromságmondásra ragadtatta magát, neki munkaköri kötelessége folyamatosan hülyének lenni, mert ezzel nyugtatja meg a…..
fotelkreszoktatók 2019.06.25 11:12:02
@Cycmen: Te szánalom hülyegyerek te :D :D :D Én ugyan nem vagyok libsi, de te agyhalott biztosan, a gazdád baromságait sorolva röhögteted ki magad?
"A tíz éve önmagát szopató, baromságot baromságra halmozó, kormányon mindent elkúr..." lollllll

"magas labda ha az ellenzék a kormány politikusait próbálja beállítani hülyének"
Magas ladba??????? Amikor egy csapat retardált kupakoló "vezeti" az országot? :D :D :D az évezred vicce (az egész fidesz IQ -ja összesen nem éri el a 65- öt te idióta)

"Ha nekem nem hiszel, néz meg az eredményeiteket! (bár akkor leszopod magad)"

Mutassál már eredményeket a fideszben jóember! :D :D :D
A XI. kerületben, Albertfalva kitérőnél áll egy korlátmaradvány az egyik járdasziget közepén. Nem elég, hogy csúnya, de funkciótlan is. Ráadásul, hiába bármilyen panasz, senki nem nyúl hozzá. Pedig már felújítás is volt az érintett szakaszon...
Egy ideje folyamatos téma a közéletben a propagandasajtó ügye. A képviselők bántalmazása és ennek kínos kezelése, a hatalom párbeszédképtelensége, a folyamatos hazudozásra építő műsorokkal kapcsolatos hírek napi szinten jelen vannak a közéletben. Egyre több ember számára egyre nyilvánvalóbb, hogy a…..
  Most egy eltérő témáról szeretnék egy kis összefoglalót elétek tárni. Ebben a jelenlegi magyar közlekedési kultúra mélységeit szeretném feltárni. Mivel elég sokan vagyunk autósok, ezért úgy gondolom elég sokunkat érint a lenti problémák halmaza. Én budapesti vagyok és…..
fotelkreszoktatók 2019.01.20 07:18:03
@Amineknevetadokelveszik: jól látom pont te vagy az egyik barom, aki a "b"első sávos jogsit tette le és könyökölve szivatod az embereket 32 km /h -val. Mielőtt hülyét csinálsz magadból értelmezd a jobbratartást, lakott terülleten belül is jobbra kell takarodj, ha nálad gyorsabban haladó jármű utol ér. És ahogy le is vagyon írva indkolatlanul nem tartjuk fel a többi közlekedésben résztvevőt.
Első figyelmeztetés utáni alkalommal bevonnám hónapra az ilyenek jogosítványát...
fotelkreszoktatók 2019.01.20 07:20:17
@humorpalanta: te meg valószínű egy könyöklő minden kresz szabályra szaró taxis lehetsz...
reggel tükör köpködése sokat segít lol
fotelkreszoktatók 2019.01.20 17:17:18
@Amineknevetadokelveszik: pontosan végig kellene olvasd, mert abszolut nem vagy szabályos és azis benne van, hogy nem önkéntes rendőrködünk, hogy te majd a "megengedett" sebességgel haladsz a belsősávban...
Dehát ezen is látszik , hogy hatalmas gond van itt a fejekben és addig lehet trafipaxolni amíg ezek a dolgok megmaradnak, sokminden nem fog változni...