Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krump

5 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mint kicsontozott nyúl fekszem előttetekCsigák nyalják szét belemet. Üljétek meg a tort, vesszen húsom, Osszátok szét, hogy mindenkinek jusson. A hedonizmus határtalan, lám: Zabálás után anál-kanál bújócska, Ipiapacs nem találsz rám, Gyomorsavad gőze mögé…..
Nem pörögnek a szavak, undorító vakolat fedi be a lelket.Falat bontok, rontok eget, s ha kell nekifeszülök mígnem szelet hasít homlokom, s nem érdekel a gyomrokon szenvedő kezek ezrede, mert nem adnak pofont, ha a szél homlokom is magával viszi a földöntúli száguldásba.Belegebedek a…..
A megbolondultak megboldogultak. A szájon vigyor, vagy más, de ha valaki ás a tudat alját kapirgálva, kiderül a sötét mély, hisz minden oly tökély: az vagy, akit agyad akar, azt teszed, látod, hallod, anyagi gondod a holdon landol, és te lehetsz önmagad szülötte.Így meg küzdesz,…..
A félelem a tétovák luxusa, s te képzeled csak oda, hogy lesz valami, vagy éppen nem. Ha állsz mint a cövek seggeden, s kezeddel hadonászol, teszel-veszel várost eszel, akkor tudod, tudni véled, mi fán terem a jövő, és mikor érik be gyümölcse.Én erre képtelen vagyok. Álljak, és…..
Subba Ami a csövön befér 2007.02.21 14:43:00
Iskolaújságot írni egyáltalán nem ciki, bár felső tagozatban már csak a menthetetlen stréberek és fontoskodó kis hülyék foglalkoznak ilyesmivel. Ezért is ért minket villámcsapásként a hír, hogy a Tv2 munkatársai saját, vicceskedő üzemi lapot készítenek, Rónatájmz címen. A…..
Van annak valami bája, ahogy 12 éves kislányok magukból kivetkőzve ordítanak és káromkodnak. Ha jól értjük, itt valami olyasmiről volt szó, hogy néhány vicces srác Tokio Hotelnek öltözve kiment egy fanklub-találkozóra a Hősök terére, és alaposan…..
Hejj, de rég volt cimbora, mikor még oda szartunk, ahova akartunk, és nem voltak benne giliszták, kik átrágják a földet, hogy zöldet mondjanak minden szóval. Az élet sava-borsa kijön belőle ha büffent, hervadnak a virágok, dőlnek a szobrok, noir szürkeség tátong az alagút…..
w Dr. Mókus és az erdőtűz 2006.12.13 12:00:00
Anno egy jegyzet kapcsán már nyílt itt egy topik a semmire se való, ám eddig tömegesen képzett bölcsészekről, akiknek túlburjánzását talán visszafogja valamennyire a tandíj, illetve a zabhegyező-szakok visszametszése. Akkor nem volt túl nagy vita ebből, bár akadtak…..