Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Radnóti Mária

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Radnóti Mária Mi jár a fejedben? 2019.05.08 13:03:15
“Változtasd meg a gondolkodásod!” - mindenhol ezt hallani, de mit is jelent pontosan? Miből erednek a gondolataid? Amit épp most gondolsz valamiről, valakiről vagy az életről, biztos hogy úgy van? Ha például meglátsz egy üldögélő embert a buszmegállóban, mire gondolsz?- várja a buszt?- nincs…..
Aki még nem dolgozott együtt egy mentorral, lehet nem tudja miről beszélek, amikor azt mondom: a mentor képes felemelni és megtanítja a képességeidet szárnyalni. Velem ez történik most, mentorált vagyok miközben másokat mentorálok. Érdekes átélni. Mentoráltként, teljes bizalommal kellett -…..
Ádámmal középiskolás korunk óta ismerjük egymást. Részt vettünk közös énekversenyeken, fellépéseken, de valahogy mindig kilógott közülönk. Amíg mi egy egy kevésbé sikeres versenyt negatív élményként éltünk meg, Ő rezzenéstelen arccal már a következő versenyre készült. Azt hiszem az eredményeket nem…..
Ha nem vezetsz határidőnaplót, vagy épp nem használod a telefon naptárát, vagy emlékeztetőjét, legyen bármi amibe esetleg feljegyzés kerülne, akkor vagy nem sok dolgod van, vagy stresszes vagy, vagy nem feltétlen érdekel más.   "akkor nem sok dolgod van" - ne értsd félre, nem degradálni akarlak,…..
  Veled is volt már olyan, hogy eszedbe jutott egy elintézendő feladat vagy épp egy világmegváltó ötlet de nem írtad le - macera. Aztán hetek múlva jutott eszedbe, ha épp eszedbe jutott - persze addigra már tökre nem volt fontos. Husss, a jó ötlet elszállt, mint tél előtt a fecskék. Mindent írj…..
Nem is tudom hol kezdjem? Olyan mintha újra kellene kezdeni az életemet! Elmeséljem a gyermekkorom, hogy balett táncos, énekesnő vagy épp musical színésznő akartam lenni? Táncoltam, énekeltem, versenyeket nyertem, edzősködtem is, de mégsem éreztem, hogy „megérkeztem” volna. Rengeteg idő, energia,…..