Regisztráció Blogot indítok
Adatok
divixy (törölt)

3 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az önkormányzat honlapjának fórumán, a ÚJBUDAI ÉPÍTKEZÉSEK - Lakóházak, társasházak, bevásárlóközpontok topikon találtam az alábbi bejegyzést, amit a Mikes Udvar közös képviselője írt:"Tisztelt Hivatal! Egy Ulászló utcai telekeladás ügyében szólnék. A…..
Türelmesen várjuk -a múlt hétre ígért- ügyészségi vizsgálat eredményét, addig is egy cikk a Magyar Hírlap online-ról, ami a nyomtatott változatban is olvasható mától! http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=155553 ..
Kedvenc tornyunk a Helyi Témában is helyet kapott végre. Olvassátok: Dinnye Torony ..
divixy (törölt) 2008.11.08 21:30:43
A képen látható ház a kedves olvasók szerint hatemeletes vagy négy? Az építtető Épkar Zrt. szerint négy (+két tetőszint), a környék lakói szerint viszont hat. (A kérdés megválaszolása elég fontos lenne, mert engedély állítólag csak az előbbire van.) De az ott élőknek nem…..
Apád nem volt üveges! Steampunk 2008.10.02 14:09:00
Már akkor megvett kilóra ez az egész (- minek is nevezzem:) stílusirányzat (?), amikor még azt sem tudtam, hogy hívják...Talán szemtelenség az ólomüveget pragmatikusan használó design trendek, művészeti korszakok tárgyalásában előre venni, és nyugi, a szecesszió…..
Abból a feltételezésből vagy ha tetszik tényből kiindulva, hogy a palackozott ásványvízfogyasztás sokkal inkább divat, mint természetes szükséglet, a New York-i székhelyű TAP'D NY cég egy merész lépésre szánta el magát. Azoknak, akik ragaszkodnak a palackozott vízhez piacra…..
Bigyóblog Áldigitális óra 2008.06.25 13:51:00
Kinézetre olyan, mintha digitális lenne az óra, közben teljesen mechanikus. Kattints a videóért.   Via Gizmodo..