Regisztráció Blogot indítok
Adatok
odamondvoms

5 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyot csalódnék a kétfarkúakban, ha most kihagynák ezt a csodás lehetőséget. Az előválasztás a Momentum Sanders ezredesével és a Dk „riporterével” tényleg izgalmassá vált. Kár, hogy a valódi verseny az őszi önkori, egyelőre úgy tűnik nem lesz az. De ez most izgis. Itt van 5 tipp kit indíthatna…..
odamondvoms 2019.06.08 16:50:29
Valahogy mindenki találkozott már bántalmazó kapcsolattal. Vagy volt már benne, vagy ismer olyat, aki átélte, esetleg tudja valakiről, hogy most is ilyen a kapcsolata, vagy egyszer már volt benne része. Ez amolyan se veled se nélküled dolog. Benne lenni szar, kilépni belőle nehéz. Az ember…..
odamondvoms 2019.06.05 09:22:53
@Nyomek: Néha nem minden az aminek látszik. Sőt az is lehet, hogy pont az ellenkezője. De még talán az is elképzelhető, hogy pont az.
Egyébként Puzsért nem gyűlölöm. Sőt. Az amit kitalált szerintem még akár működhetett is volna, csak sajnos, nagyon rosszul kommunikál. Azt nem tudom hogy a tárgyalásokon is így tesz e vagy csak a médiában. Ez valóban tipp volt. Olvasd el ezt, amit Puzsér terveiről és a kétpólusú ellenzékről írtunk: voms.blog.hu/2019/04/15/ket_polusu_ellenzek

Vagyis összességében nem utálat van Puzsér felé, csupán a viselkedését kritizálom.
Egyébként Puzsér nem politikus. Ezt ő is állítja magáról. Ahhoz viszont, hogy elérje amit akar politikusnak kellett volna lennie (nem a munkakör megnevzésére értem, hanem a viselkedésére) értem én hogy a célja az volt, hogy beleszarjon a ventillátorba, de jelenleg úgy tűnik tök hatástalan volt a mód amit választott. vagyis pontosan ugyanott tartunk, mintha ő meg sem jelent volna a színen. Hát így
odamondvoms 2019.06.05 11:54:38
@Nyomek: Ugyanmár. Nem kell elnézést kérned. Ilyen az Internet:) És valóban jól látod a provokatív címadásnak és stílusnak clickbait oka volt :) Szarkasztikus gúnyirat kifejezés tetszik. Használni fogom.

Kösz hogy olvasol minket. Maradj velünk lezs még tartalom, job is mint ez.
Mióta a Fidesz kormány van, állandóan azt hallom, hogy a „Magyar emberek szerint”, meg hogy „Megsértették a magyar embereket!”. Mindig is utáltam, amikor az én nevemben nyilatkoztak valótlanságokat. Utálom, amikor egy bizonyos „többség” véleményét homogén egésszé nyílvánítják és azt állítják, hogy…..
Nem fogok olyan messzire menni, mint Bangóné, hogy lepatkányozzam a Fidesz szavazókat. Sőt lehülyézni sem fogom őket, mert az emberi hülyeség nem pártpolitikai kérdés. Minden oldalon vannak bőven hülyék, sőt biztos vannak olyanok is, akik engem is annak tartanak. Mindenkinek szíve joga lehülyézni a…..
odamondvoms 2019.05.13 13:31:43
@Cycmen: Gondolj majd erre akkor amikor nem lesz mit enni inni, vagy a kórházban fekszel tüdőrákkal, amit a káros levegő (amit nem mi okoztunk) váltott ki. Nem kívánom, hogy így legyen, sőt remélem neked lesz igazad. De én inkább tartok ettől, mint amigránsoktól.
odamondvoms 2019.05.13 14:25:44
@midnightcoder2: "Errõl a kedves apukájuk és anyukájuk tehet, aki megcsinálta a tizedik kicsi négert ott, ahol már az elõzõ kilencnek sem volt mit ennie. Az õ felelõsségük, nem a mienk. Ha Európa holnap elsüllyedne, az afrikiaiak ugyanúgy szaporodnának."
A gyermek felelős-e a szülők bűneiért? Ha a klímakatasztrófa miatt az unokáink egy élhetetlen bolygón sínylődnek majd, akkor arról ők sem tehetnek mégis ők szenedik el.

"Az már legyen az ottaniak baja. Õk is visszazavarhatják õket a fészkes szavannára ahonnan indultak." gratulálok, nem csak az emberiség nem érdekel téged de még európa sem ahová tartozunk. Dögöljön meg a szomszéd tehene, mi meg rohadjunk meg magunk. Csak tudod akikre rátoljuk éppen a szart és akadályozzuk a probléma kezelésben, ők zúdítják ránk elmaradott keletközépeurpára a lóvét és adnak munkát. Sztem legalább ennyivel tartozunk európának. Tudod közösség.

"Biztos, hogy a kicsi négerek baját a Nagy Fehér Embernek kell megoldani ? Egyáltalán, szerinted van erre esély ? Vagy ez is csak fingreszelés ?" Mitől gondolod hogy a néger kicsi a fehér meg nagy? rasszista-e vagy? Szerinted a Nagy fehér embernek semmi felelőssége nincs abban ami ott vagy bárhol máshol zajlik?
Fingreszelés szót nem értem, nálunk ezt nem csinálják.
odamondvoms 2019.05.13 14:29:47
@Sir Galahad: "Ahonnan ezek jönnek, ahhoz képest azért fejlettebbek vagyunk; ha nem így lenne, az idei évben csak a déli határszakaszon nem próbálták volna meg az illegális behatolást 3360-an."

3360-an??! jó ég 5 hónap alatt? De durva... Sztem kezdjünk rettegni. Többen vannak mintha 3359-en lennének. Még az MSZP-nek is több szavazója van :)

2. "- nem tekintem bűnöző tömegnek. Annyit mondok, hogy vannak köztük bűnözők is, és van bűnözőből itt is elég, nem kell még pluszban beengedni, egyet sem. " szerintem csináljuk azt, hogy minden magyart tereljünk ki az országból és a nem bűnözők visszajöhetnek. JA de ez nem jó. Akkor inkább ne engedjünk vissza senkit. Álljunk őrt a határnál, de kívül :) Király lesz.
Van ez a lakájmédia oldal a pesti srácok. Gondolom sokan nem olvassák azok közül, akik az Indexen járnak, kivéve persze azokat, akik trollkodni járnak libsi cikkek alá, megbízásból. Meg akik még néha ki akarnak kerülni a saját véleménybuborékukból. Én is ezért járok a pesti srácok féle kocsmai…..