Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pillangószelep

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetedik éve dolgozzuk fel a nyilvános agrártámogatási adatokat, ami alapján pontos képet kaphatunk a magyarországi mezőgazdaság erőviszonyairól. Egy év tekintetében is tekintélyes adatbázisról van szó, több tízezer sorral, melyből először 2016-ban készítettünk egy keresőt (amit 2017-ben…..
...akkor végre eljön a mi időnk -- gondolják kb. az ellenzéki pártvezetők (vagy azok legalábbis, akik nincsenek Orbán zsebében). Ez a legbiztosabb ellenzéki stratégia egy ideje. A második -- már bizonytalanabb -- remény az, amit egy komoly nemzetközi erő-átrendeződéshez kötnek, pl. a liberális…..
Ha néhanapján sarokba szorítják a nemzetközi vagy a magyar politikai küzdőtéren, azonnal heves ellentámadásba lendül a Fidesz. Ez történt a minap is, amikor blokkolták néhány uniós képviselőjük bizottsági alelnökké választását. A liberális, zöld és szociáldemokrata frakciók előre jelezték, hogy a…..
A világban háború zajlik az különféle mélységű autokratikus uralmi rendszerek és a liberális demokráciák (a nyugati civilizáció) között, amire az utóbbiak is lassan kezdenek rájönni. Ahogy minden háború esetében, az uralom mellett az eltérő uralmi logikák (itt globálisan) normatív igényű…..
Nincsenek könnyű helyzetben a magyar kormány potentátjai, hiszen hivatalból kell ellentmondaniuk a tényeknek. Másként fogalmazva: azért kapják a fizetésüket, hogy hazudjanak. A szóvivőknek, kommunikációs akrobatáknak különösen nehéz feladatot adott az élet Orbán Viktor mellett, mert olykor olyan…..
Pillangószelep 2019.07.05 14:01:24
@kiskutyauto:
Ön egy nagyon goromba ember.
Én meg még ma is öt lőszerből öt találatot érek el, 200 méter távolságból karabéllyal.
14 évvel ezelőtt két fesztivál sajtósaként nem kisebb kihívással kellett szembenéznem szervezőtársaimmal együtt, mint az akkori miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc látogatásával. Nagyon nem szerettük a dolgot, viszont egy nagy haszna azért volt: olyan újságírókat is a rendezvényre lehetett csalogatni,…..
Fizessék ki neki a veszteségét, különben nem lesz uniós klímacél. ..
Pillangószelep 2019.06.22 09:30:56
@taga20:
Önnek nagyon csúnya szája van és nagyon buta is.
Ön nem való emberi közösségbe.
Bármilyen véleményed lehet a politikáról. Bármilyen ruhát viselhetsz. Bárkinek vallhatsz szerelmet. Nekem meg bármilyen véleményem lehet róla. És ez alapján rólad. Ha elég fontosnak tartalak, el is mondom a véleményemet. (Vagy nem.) Ha elég fontosnak tartasz, meg is hallgatsz. (Vagy nem.)…..
Kihasználnák a momentumot B)..
Pillangószelep 2019.06.03 12:44:34
@taga20:
Ön egy neveletlen, tanulatlan csúnya beszédű.
És ideges frusztrált.
A folyamatos megosztás és agygyilkolás annyira eredményes, hogy jól működő, emberi kapcsolatok mérgesednek el, és mennek tönkre. Valakiknek biztosan jó így, de a többség alaposan meg fogja szenvedi, minden értelemben.  Hol volt, hol nem volt... Bár így kezdődhetne ez a poszt, és akkor egyértelmű…..
Pillangószelep 2019.06.02 11:15:05
@Aquincum:
Én idézem: A1G.
Emberemlékezet óta nem esett ennyi eső májusban a felső-Homokhátságon, ahol élek. Lassan megszokjuk, hogy a gumicsizma nem csak a hátsó udvaron tartott állatokhoz és a veteményhez, de a tanyánkról a faluba történő besétáláshoz is kötelezően ajánlott viseletté válik. Ázunk mindannyian, a többség…..
Pillangószelep 2019.05.29 13:33:59
@s:
Nem baszódnak ki. Ez csak ellenzéki vágyálom. Egyébként miért jó az ellenzéknek, ha a FIDESZ otthagyja a kevert Néppártot?
Mert a magyarországi EP-választás nem lesz tiszta, szabad és legitim...
Pillangószelep 2019.05.21 13:24:07
@a nagy hohoohooo:
Nagyon szimpatikus, magyar szerető profilja van a magyar alkotmányjogász, a Salzburgi Egyetem professzorának, Jakab Andrásnak.
A javaslata éppen kvadrál egy alkotmányjogászi képzettséggel.
Egészen elképesztő, hogy Ő egy professzor.
Az Ön vélemény özönéből is hatalmas professzori tudás sugárzik.
A magyar siralomvölgyből el kellene mennie Önnek, itt hagyva szenvedéseinek színterét.
Én a londoni éttermek mosogatói állását javasolom, ott biztosan sikeres lesz.
Pillangószelep 2019.05.21 14:07:58
@a nagy hohoohooo:

Valóban, írásaink is mutatják kik vagyunk. Szokták mondani, a stílus, maga az ember.
Az Ön stílusa, elég egy síkú, a válasza a zavarossága mellett csupa szidalmazásból áll.
Mit tehetünk, Ön ilyen. A székely mondás szerint: minden erdőben van száraz fa.
Pillangószelep 2019.05.21 14:17:18
@VVA:

A tipp jó, több professzor is volt ott, de olyan egysíkú produkciót, mint Jakab András, nem
adott elő senki. Persze, nem állítom, hogy Jakab írása az Ő életműve, de egy professzornak is van baklövése.
Ez a legnagyobb különbség Magyarország és Ausztria között. ..
Pillangószelep 2019.05.20 11:04:42
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Ön egymocskos szájú, hiteltelen,hazug.
Orbán Viktor keresi a konfrontációt a saját pártcsaládjával: azokkal, akik eddig megvédték. Nem tetszett a véleményük, amit addig ignorált, hogy felfüggesztették; s így már nem tetszik a Néppárt által Európai Bizottság élére szánt Weber sem. Orbán Viktor hallgatja Sargentini képviselő asszonyt az…..
Pillangószelep 2019.05.19 13:44:14
@mathuska tudatosvalaszto2018.blog.hu: Ön egy nevetlen, ergo véleménye nem oszt, nem szoroz.
Pillangószelep 2019.05.19 13:45:28
@math0: Ön az idióta.
Pillangószelep 2019.05.19 13:47:09
@math0: Ez mind Ön!
A minap Demeter Szilárd kormányszemély -- korábban az Előretolt Helyőrség nevű fiatalosan hetyke újságnak talán főszerkesztője, manapság a Petőfi Irodalmi Múzeum vezetője -- azt nyilatkozta Kásler HR- és kultuszminiszterrel szinkronban, hogy "kulturális erőközponttá" tenné az intézményét, amire…..
Az ország jóléte a versenyképes gazdaság és a jól működő állam eredője, period, end of story, mondja az angol. Magyarországon -- a félreértések és a romlott propaganda elkerülése végett -- ma mindkettő fundamentálisan romokban. Itt csak a gazdaságról fogok beszélni, mert ezt bonyolultabb -- ha nem…..
Orbán Viktor 1989-ben egyszer, 2004-ben szintén egyszer, 2006-ban ötször, 2009-ben pedig háromszor emlegette politikai ellenlábasát. Azóta egyszer sem. Gyurcsány Ferenc hatalomra jutása előtt háromszor, miniszterelnöksége idején tizenötször, a lemondása óta pedig százharmincegyszer emlegette Orbánt.…..
Adott egy Weber nevű külföldi politikus, aki azt meri mondani, hogy neki nincs szüksége a Fidesz szavazataira. Ez, itthon, a saját Kedves Vezetőnk szájából már úgy hangzik: ennek a dekadens kapitalistának nincs szüksége a magyar szavazatokra, és hát akkor már voltaképpen a magyarokra sem. Mindent…..
      Anya vagyok. Nő, aki nap mint nap közlekedik a gyermekével. Mindenféle járművel. Autóval, taxival, bkv-val és gyalog is. Nem is lenne ezzel semmi gond, szerintem. Amennyiben ezt nem Budapesten tenném. De úgy tűnik, itt élünk. Korábban azt hittem, majd csak arra kell vigyáznom, a gyerekem…..
Pillangószelep 2019.05.07 09:23:31
@telkoe: Tökéletes kórisme.
Gyökeresen át kell alakítani a pc-re kihegyezett közéletet.
Persze akkor meg kell küzdeni a hazai meg a külföldi liberális ellenállókkal.
Ki vállalja ezt?
  Molnár Gyula Bangónétól kapta a selyemzsinórt. Ceglédi Zoltán politológus az MSZP élén bekövetkezett változásról (ATV, 2018. május 24.)   /”Képviselőkbe folytani a szót illendő?” Bangóné Borbély Ildikó és Kunhalmi Ágnes szocialista politikusok (Hír TV, 2019. február 18.)/ Gondolom, rögtönzött…..
Pillangószelep 2019.04.30 18:10:15
@Pop40: Éppen száz éve, hogy a patkány söpredék 133 napig tombolt az országban. Ezek szellemi utódai, most meg patkányoznak. Kérem ez már történelmileg foglalt, Újhelyi szavaival élve ráégett a baloldalra.
Pillangószelep 2019.04.30 18:13:51
@kiskutyauto: Ön egy szerencsétlen beteg ember.
Ma egy nagyon kemény témát hoztam nektek, ami régóta foglalkoztat és egyre jobban szúrja a szemem. Voltam, vagyok dolgozó és munkaadó is, így látom, hallom, tapasztalom. Mindenki irodai dolgozó, modell vagy influencer, youtuber akar lenni, esetleg főnök, vállalkozó. Nem mindig a könnyebb kereseti…..
 Az alábbi kép egy Schmidt Mária blogján megjelent posztban található, és nem elítélőleg írt róla a jelenleg orbánista, valamikor keményvonalas kommunista szerző.     Nem patkány, de azért elég érdekes. Prof. Dr. Tornóczky Anitával szólva.,. és ezt így hogy?   P.S  Én a FIDESZ szavazóit nem azért…..
Pillangószelep 2019.04.27 10:56:39
@HANO: Hát Kertész Ákos bizony mindenek felett van. Ez a cikkéből is látszik. És aki Vele nem ért egyet az minden, amit ebben a blogban a FIDESZ szavazókról leírtak.
Ne merj ellentmondani Kertész Ákosnak, mert itt vannak néhányan akik azonnal megbüntetnek.