Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teszveszakonteógyáros

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sztárközgazdász kiszámolta, hogy több profit megy ki Magyarországról nyugatra, mint amennyi uniós támogatás visszajön – Thomas Piketty a Makronómnak2018. január 22.  Írta: Oláh Dániel Nem igaz, hogy Magyarország óriási adományokat kap az uniótól támogatások formájában. A francia professzor,…..
teszveszakonteógyáros 2019.01.01 18:32:53
@tesz-vesz: Hát jobban megnéztem a szarblogodat nem egy van, hanem több! Azért vicces, hogy most már marcs, norbi, demetermárta, pucsitó blog, szaros kurva meg tudom is én még mi vagyok! Döntsd már el ki vagyok! Mert kezdesz nagyon szánalmasan viselkedni! Nem csak zavaros vagy, hanem kifejezetten tahó is! T

Tudod kicsit vicces, amit írsz, ugyanis pont te vagy PRIMITÍV, SZEMÉLYESKEDŐ, SEMMITMONDÓ! Tehát előbb nézz tükörbe aztán van az a mondás, hogy BAGOLY MONDJA VERÉBNEK, HOGY NAGYFEJŰ! ITT TE VAGY A BAGOLY! Te rendszeresen primitív stílusban tolod, az teljesen normális, de ha neked tollják, akkor egyből besértődsz? Ennyire fáj az igazság!

EGY ILYEN TAHÓ PARASZTOT ÉLVEZET SZARRÁ SZIVATNI ÉS OLTOGATNI, mint ami te is vagy! :D :D :D :D :D :D :D :D
Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki Orbán Viktor kormányfő 16 éve. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak.   2001: Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést…..
teszveszakonteógyáros 2019.01.01 18:27:54
@tesz-vesz: És nem egyenlő az adózással sem, amiről a rejtélyes andi nevű ismerősöd mesél! Csak érzékeltetni akartam, hogy annyira nem rózsás és idilli a helyzet Dániában, mint ahogy azt te be akartad is mesélni a többieknek! :D :D :D :D :D