Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neytiri1

0 bejegyzést írt és 5078 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
spinoffashion Itt a nyárrr 2021.07.26 17:34:27
  Időjárás, MOST Túlélő szettike, ha kimerészkedsz a szabadba Az állatoknak is nehéz:..
Neytiri1 2021.11.30 14:51:51
www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/27712/covid-19-elleni-vakcinak

"COVID-19 elleni vakcina: befolyásolhatja a mammográfiai eredményeket?
A megnagyobbodott nyirokcsomók miatti „téves pozitív” eredmény miatt előfordulhat, hogy az érintettet további tisztázó vizsgálatokra küldhetik – például biopsziára –, ami nyugtalanító lehet."

Nem tudom, hogy mennyi idő telik el az otthon megtalált csomó és a negatív lelet között, de ismerve a magyar egészségügyet és az azt tetéző covid helyzetet, ahol minden sokkal tovább tart, úgy gondolom, hogy nem néhány nap.
Még azt is gondolom, hogy ezt az időt, amíg a nő abban a félelemben tölt, hogy nagyabaj, nem "nyugtalaító" érzésnek nevezném.
Attól sokkal és sokkal több.
És akkor még remélhető, hogy hetek múlva majd el is múlik a kitapintható valóság, és nem nagyabaj.
A neves és markáns szókimondásáról ismert író meghökkentő párhuzamot vont a hitleri idők kultúrpolitikája és az orbáni időszak friss kurzusfilmje között. Véleménye szerint a producer Kálomista Gábor által jegyzett Gyurcsány-film szándéka szerint nem különbözik a Goebbels megrendelésére készült…..
Neytiri1 2021.11.28 17:30:28
@habakuk000: bár neked biztos mindegy és még nem is érdekel, de amikor téged olvaslak, azt hogy mennyire nem akarsz békét, vagy nyugalmat velem, és tudod, hogy engem mi zavar (pontosan), mi irritál, mit nem hagyok, és ahelyett, hogy befejeznéd, csak írod és írod, másnak írottba is beleteszel és ismétled, amit én nehezményeztem, akkor minden alkalommal kiábrándulok a virtuális világbeli beszélgetésekből.
Én vagyok a kurva érzékeny és sértődékeny, ez egészen biztos, és ez csak az én problémám és miért is érdekelne téged, de gondoltam, hogy leírom, hogy miért utálok veled beszélgetni.
Neytiri1 2021.11.28 17:49:05
@taga20: ha leírom, hogy miért utálok Habával beszélgetni, akkor neked feltétlenül még kell tenni rá egy lapáttal.
Ilyenkor gondolkodom el azon, hogy az erdész, vagy/és társai mivel kiábrándítóbbak/rosszabbak, mint mondjuk te, vagy a haverod a Haba.
Semmivel.
Neytiri1 2021.11.28 18:09:25
@taga20: te most komolyan idelinkelsz egy telex cikket?
A magyar sajtóban nem jelenhet meg oltásellenes cikk.
Ebben nics jobb és baloldal.
Na, viszont eljött ismét a pillanat, amikor már nem tartom jónak és nem ad örömet, hogy hozzászólásaimmal szórakoztassam a társaságot.
Nekem furcsa, hogy nem érted meg, hogy valamiből elég.
Magyarországnak fontos a függetlenségre való törekvés, amit három területen, az energetikában, a pénzügyi szektorban és a tágan értelmezett élelmiszeriparban lehet elérni – erről Lázár János, a mezőhegyesi tangazdaságért felelős kormánybiztos beszélt a Portfoliónak adott interjúban...
Neytiri1 2021.11.26 21:35:05
@taga20: mindenkit másért szeretek itt.
Téged azért, mert veled gyakorolhatom az elfogadást, azt, hogy ne küldjelek el kapásból a picsába, amikor olyat írsz, ami nekem nem tetszik, azt, hogy keressek olyat benned, ami megmagyarázza, hogy miért vagy üres, érzelmileg, bár azt nem tudom, hogy az mitől van, hogy bár te üres vagy érzelmileg, miért gondolod, hogy más is az, de ennek is megvan az oka biztosan, és azt, hogy bár beletiporsz már nem egyszer abba, ha én az érzéseimről írok, ne érdekeljen, és legközelebb is megtegyem, újra. :)
Neytiri1 2021.11.26 22:31:20
@taga20: itt vannak érzések (másé) :)
www.youtube.com/watch?v=RSiXGO7iZFA
Neytiri1 2021.11.26 23:02:54
@jaegtoer: abban is unicum, hogy én már azért elég sokszor írtam le nyersen a véleményemet neki, róla, és azt hiszem egyszer szállt fel a dühe mindössze, a többi esetben elviccelte. Akkor az egyszer fokozatosan mentem neki és tovább bírta, mint gondoltam. Ritka az ilyen csendesjó ember. :)))
A nagy érdeklődésre való tekintettel a blogot ezennel bezárom. Mindenkinek jó egészséget és társas élvezést kívánok. Később lesz egy angol nyelvű, társszerzővel készített blogom vagy vlogom, a címe az lesz, hogy Körbekúrtam a világot, vagy Shagging around the World. Időnként keressetek…..
Neytiri1 2021.11.25 19:33:24
@Puerto Prince: az életedről sokszor Rejtő Jenő hősei jutnak eszembe, akik egészen különös helyzetekbe kerülve, mindig kimásznak abból, ahogy te is. :)
Nem tudom, hogyan érezném magam ilyen kórral az "asztalomon".
Valószínű, hogy az első a félelem lenne, de aztán az az érzés jönne, hogy valami olyan hatalmas erő van a kezeim között, ami egészen bizsergetően izgalmas.
A kovidról azt olvastam többektől, hogy kiszámíthatatlan, illetve hogy hullámzik és amikor már fellélegzik az ember, hogy kezd vége lenni, akkor képes a legnagyobb támadásra a szervezet ellen.
Vajon miért ilyen kevés a halott Kínában?
A hasonfekvés szuperszexi, azt embert -mármint a másikat- arra csábít, hogy rámásszon. :D
Nekem is van most egy kicsit érzés, hogy van tüdőm, de azt tapasztalom már nem először, hogyha orvosi maszkban vagyok hosszabb ideig, akkor két-három nap múlva ez jön. Ha anyagmaszkot, ami két rétegű is lehet akár, attól semmi bajom.
És több nap kell, hogy elmúljon. Ezt mióta ez a maszkozás van, többször kipróbáltam, és időtől (amíg rajtam van) függően előjön.
1 multivitamin helyett 2?
Ez jó :)
Én azért bevásároltam kicsit több mindent.
Jobbulást, majd gyógyulást és mihamarabbi időt, amikor már csak emlék lesz ez a szar. :)
Neytiri1 2021.11.25 19:34:43
@Puerto Prince: 90-ig jó még?
Itt valamelyik orvos már a 95-öst is rossznak tartja, így én valamelyik nap a 96-ommal azért megijedtem, mert azt mondják, hogy hirtelen is lemehet már ilyen számnál.
Neytiri1 2021.11.25 20:55:06
@Puerto Prince: bocsánat, félreértettem amit írtál kacsintással, hogy hason fekvő férfi szuperszexi, és bevallom azt sem raktam össze, hogy mindehhez társul a kovid, ezért írtam azt a nem ide való mondatot, amit nem is ismételnék meg, mert erősen szégyellem magam anélkül is. :)
Neytiri1 2021.11.23 09:46:44
@gazoló: időnként szégyen nőnek lenni, ha olyan is nő, aki szégyen, és szégyen magyarnak lenni, amikor az általad felsorolt és még mennyi szar van, amit lehet ennek a szaros kÓrmánynak. És nem csinálunk semmit - teszem hozzá -, mert milliós tábora nagyjából töretlen.
Neytiri1 2021.11.24 14:55:41
@habakuk000: ezt nem igazán értem. :)))
Biostatisztikus: Nemcsak visszatartják a járványadatokat, de megfejelik valami hihetetlen cinizmussal is..
Neytiri1 2021.11.23 21:53:41
@taga20: nem gondolod, hogy itt leírom. :D
Eladom a médiának előbb. :)
Neytiri1 2021.11.23 23:34:54
@s: én fizettem tesztért, mert fogorvoshoz kellett. 19.800 Ft-ot. És csak remélni tudom, hogy máshoz nem kell, vagyis nem lesz rá szükség.
Miközben az adómból megvett egy csomó tesztet és most az adómból megsemmisíti.
És ez egy apró cikk, véletlenül találtam rá, semmi sem lesz belőle.
Az ellenzék érdeklődik picit, majd aludni tér felette.
Így az ellenzékről is megvan a véleményem.
Az ilyen híreket ezerrel kéne nyomni mindenhol, hogy eljusson az orbánfanokhoz, akik azért ismert tény, még erre sem röffennek fel, de talán néhányan mégis, aztán többen más miatt. Az ingadozóknak is hallani kéne.
Ott van a hatalmas pénzért megvásárolt lélegeztetőgép tömeg, ami konkrétan hűtlen kezelés, mert ha megkérdezik hogy hány nővér tudja használni, azt szorozza kettővel, és figyelembe veszi, hogy más országok mennyit használtak, akkor egyértelműen kiderül, hogy eszelősen sokat vettek.
Azóta sem tudnak eladni belőle, csak ajiba hordozza a kakadu, és havonta fizetjük a raktározását, úgy tudom 90 milliót.
Neytiri1 2021.11.24 14:54:23
@s: és ismét hosszabbítani akarják a veszélyhelyzetet 2022. június 1-ig.
semjén zsolt éjszaka megint nem aludt.
Nem értem, hogy miért éjfél előtt néhány perccel, meg szombaton kell benyújtani ezeket?
www.parlament.hu/irom41/17671/17671.pdf
Szabadkéz a választásig, és még azután is, gondolom készülnek arra, hogy cirkusz lehet akár.
Tyúkanyó, kend pedagógus? Azért lót-fut, mint a mókus? Adott a Jóisten sulit, egész nyárra ingyen bulit!..
Neytiri1 2021.11.16 08:24:52
@gazoló: köszönöm a dalt. :)
Jó reggelt kedves Gazolo,
egy azerbajdzsáni reggelivel.
Ők "bloggerek", bármennyire is hihetetlen, külsejüket látva. Sok-sok videójuk van, mindenféle, a ház körüli munkákról, növényekról, állataikról, mind beszédtelen, a pillanatok hangjaival fűszerezve. Különleges hangulat, színek.
Én nagyon szeretem.
Szép napot!
www.youtube.com/watch?v=BjAfGyYMZu0
Egyre több szakember mondja, bár minden bizonnyal egyelőre nem elég hangosan, hogy az oltás, csak az oltás, amibe Orbán folyamatosan kapaszkodik, immáron kevés a negyedik hullám ellen. Vajon mikor világosodnak meg végre a döntéshozók? Az Orbán kormány folyamatosan azt hangoztatja, a Covid-ból való…..
Neytiri1 2021.11.14 09:40:12
@white999: biztos vagy abban, hogy csak ez történhet?
Te csak arról olvasol, hogy jó az oltás?
Neytiri1 2021.11.14 09:40:25
@midnight coder: ma már azt mondják a szakemberek, hogy a második oltás után a 4. hónap elteltével jöhet a 3.oltás, mert sokan nagyjából védtelenné váltak (ha voltak védettek is valaha, pld. kínai oltás időseknél). Hogy képzeled el ennek ismeretében azt, hogy védettségi kártyával lehessen használni a közlekedéshez szükséges buszt, vonatot, villamost, metrót? Hány embert kívánsz ezzel ellehetetleníteni, úgy, hogy a kis műanyag kártya védettsége alig ér valamit már, akkor miért is érzed úgy, hogy ez a fajta megkülönböztetést vezessék be?
koronavirus.gov.hu/cikkek/magyarorszag-az-elso-ahol-mar-harmadik-oltasra-lehet-idopontot-foglalni
Jobbra a Békemenet, balra az ellenzéki gyűlés – Forrás: Hirado.hu A Hirado.hu-ra egyperces különbséggel került fel két videó vasárnap délután, és tanulságos egymás után megnézni őket, mert mindkettő az október 23-i megemlékezésekről szól...
Neytiri1 2021.11.01 18:01:37
@taga20: ha bekap a nagy szájával, még egy sikolyra sem lesz időd. :)
Neytiri1 2021.11.01 18:52:25
@taga20: fess az asszonyodra egy ilyet, és aztán dugd a fejecskédet a két nagy szeme közé, így kipróbálhatod, és még az asszony is tud róla és mégsem kell félned. :)
Neytiri1 2021.11.02 09:59:31
@gazoló: sokról nem esett szó. :)
Én csak a viháncolós filmekből említettem néhányat, a teljesség teljes igénye nélkül. :)
Mindörökké Off Párizsi terv 2021.10.28 07:35:00
Neytiri1 2021.10.28 09:59:20
Szép világ...
De kinek lesz majd az?
www.vg.hu/kozelet/2021/10/fegyveres-robotkutyaval-tamad-az-amerikai-hadsereg
Az ilyen "kutyus" milyen édesen táncolt, s lám, tudhattuk volna, hogy nem igazán táncolni fognak...
És a baloldal fél a békés, nemzeti érzelmű tömegtől… Az, hogy ebben a mondatban két aljas hazugság is van (nem fél, nem békés), még hagyján. De ez a nyílt uszítás a saját honfitársaik ellen: botrány. Rezeda mesternek lesz ehhez pár szava. Orbán háborúja Hogyan jutottunk idáig? 54 millió forint…..
Neytiri1 2021.10.25 19:06:20
Neytiri1 2021.10.27 17:40:22
@gazoló: szia :)

Én ezt találtam, nem röhögtem, értetlenük állok az előtt, hogy egy művészfilmet, amire még maga a rendező is azt mondta egy kérdésre, hogy mondta-e ezt Klára -"járulékos veszteség az összevert emberek"- szerinte, ezt mondja: hát őőőőőő nézze én őőőőőő ééén nem tudom, hogy mondott-e ilyet őőőőőőő aaaaaaaa ezt se fogalmaztam meg ezt pontosan őőőőőőőőő maradjunk abba, hogy őőőőőőőő mondhatott ilyet.", azt a kossuth rádióban tényként közlik.

"így az ellenzék új arca, Márki-Zay Péter mellett például Dobrev Klára is, akinek a nagyapja egyébként éppen 65 évvel ezelőtt, október 23-án lett az MDP KV Katonai Bizottság tagja és aki fasiszta csőcseléknek nevezte a forradalomban résztvevőket. Ma már tudjuk, hogy hasonló elven döntött az unoka is 2006-ban az utcán lévő ártatlan emberek szemkilövéséről és megveréséről."

Bekerül majd ez a mondat -Dobrevé- a történelem könyvekbe is, mint tény, mert kálomista beletette a filmjébe?
Neytiri1 2021.10.27 19:46:33
Úgy össze van keveredve a Fidesz, a fideszisták és rajongóik fejében a történelem, múlt, jelen és jövendő, mint kuktafazékban a péppé főtt étel, amiben minden benne van, de nem lehet kivenni, mi is az. Ilyen gőzölgő trutymó az egész. Hogy aztán az ostobaság és gonoszság szerzett vagy örökölt…..
Neytiri1 2021.10.24 11:10:10
@taga20: sajnos a fideszisták azon röhögnek, hogy mennyire kevesen voltak. És ezen nem lehet szépíteni, még azzal sem, hogy a baloldali szavazóknak volt annyi esze, hogy nem mentek tömegbe, ismerve az egészségügyi helyzetet, mert ez szintén nevetséges lenne.

Az utaztatással minden normális ember tisztában van, de mennyi normális ember van?

Ha a seggük alá raknak egy buszt és háztól házig szállítják, akkor többen mennek. De azért mentek itt sokan maguktól is.
orbán mindig hatalmas tömeget tudott ilyenkor megmozgatni. Ebben azért nagy mester. Sír kicsit, hogy bántják és jönnek. Még büszke is lehet a böszme "népére", egyszerűen elképesztő a sötétség

propeller.hu/itthon/3725484-megolne-marki-zay-petert-egy-fideszes-neni-ezek

És ezeket úgy gondolom, hogy semmilyen ész érvvel nem lehet eltéríteni arról az útról, hogy orbán maga a jótevője és senki más.
Neytiri1 2021.10.24 11:31:58
@taga20: arról beszélek, hogy nagy a sötétség, és az ország nagy részénél nagy. Az értelmes fidesz rajongók legalább ész érvekkel képesek kiállni a nagyúr mellett, de az ilyen szerencsétlen, buta, emberek sötétségét nem igazán lehet legyőzni.
Ha éhen hal sem fogja hibásnak vélni orbánt.
Örülök, hogy az én rokonaim és szeretteim között nincs ilyen. Megőrülnék egy ilyen "ember" mellett, ha politikára kerülne sor.
Neytiri1 2021.10.24 11:35:33
@gazoló: valamelyik ellenzéki politikustól olvastam is, hogy maradjanak otthon.
Egy erdélyből ideszalajtott pöcs azt írta, hogy emberáldozattal lehet megvívni a csatát, arra, hogy valaki felvetette, hogy maradjanak otthon, mert sok náluk a beteg.
Emberáldozatról beszél a barma, hát mit lehet erre mondani, "csata" van, Kossuth Lajos azt üzente.
Már ezt a nótát is utálom, mikor megszólal orbán jut róla eszembe, és a sok sületlen barma.
Mindörökké Off Vitamin Biblia 2021.10.21 07:30:00
A vitaminokról általában : Életünk fenntartása érdekében vitaminokra van szükségünk, vagy a természetes élelmiszerekben vagy kiegészítő anyagok formájában. Nélkülözhetetlenek a szerveztünk normális működéséhez így például növekedésünkhöz, a vitalitásunkhoz, illetve általános jólétünkhöz. Fontos :…..
Neytiri1 2021.10.22 18:02:48
@habakuk000: hvg.hu/gazdasag/20211020_benzinar_dragulas_benzin_gazolaj

"Abból a nagyjából 500 forintból, amit az ember otthagy a benzinkútnál egy liter üzemanyagért, több mint 250 forint a az államkasszába vándorol."

Gondolom Taga sem arra gondolt, hogy itt a legdrágább a benzin, hanem arra, hogy az adók amik benne vannak, azok magasak és azzal "játszhatna" a kÓrmány, ha akarna, de mivel nem csökkent számottevően a tankolás, így hülye lenne. Viszont ilyen áron megy minden felfelé még jobban.
Sok minden szabályozható feles törvénnyel, de azt szintén megtapasztalhattuk már, hogy az állami vezetők körül is keverhetők úgy az ügyek, hogy kénytelenek legyenek lemondani, vagyis bele lehet kényszeríteni őket abba, hogy távozzanak. Ezen felül, be lehet azonnal lépni az Európai Ügyészségbe...
Neytiri1 2021.10.19 16:11:39
@s: "Csak azt teszem, amit a szavazók is tettek." Ezt írtad.

Az ember úgy szavaz, hogy valaki mellett, vagy valaki ellen.
Jó esetben a "mellett" a jó, sőt, ez lenne az egyetlen jó.
Sajnos orbán esetében, és az ellenzéket látva belefér az "ellen" is. Ha majd jó lesz egy kormány és az ellenzék is, akkor jöhet az első, vagyis a "mellett".
Persze van átfedés is, és az még mindig jobb, mintha egyedül áll az "ellen".
Te egy szerencsés ember vagy, mert ahogy írod, neked Klára tökéletes vezető és volt is lehetőséged arra, hogy őt válaszd.
Én orbán ellen szavazok, és mivel két lehetőség volt, választottam MZP-t, ezzel szavazva Klára ellen, mert én őt nem találom annyira tökéletesnek, illetve kevésbé, mint MZP-t, aki viszont mivel aránylag ismeretlen, hozhatja a csalódást és elfordulást is, de ezt én most megkockáztattam, mert eddig az ismertekben csalódtam.
Neytiri1 2021.10.19 16:12:34
@guma: alatta szerencsésebb a keménykedés, mint mögötte. :)
Neytiri1 2021.10.19 16:13:56
@habakuk000: sajnálom. Hátha a legközelebbi s-ses beszélgetés éppen jól sül el. :)
Az egészségügy után az oktatás területén haltak meg a legtöbben a járvány miatt És ebben még nincsenek benne a második félév, azaz a második hullám végének és a harmadik adatai… Több mint 100 háziorvosi praxis üresedett meg a járvány első évében A tartósan betöltetlen praxisok száma is nagy…..
Neytiri1 2021.10.15 18:38:55
hvg.hu/gazdasag/20211013_Magyarorszag_koltsegvetes_zarszamadas_sport_hitelet

"Az ország központi költségvetése átláthatatlan, köszönhetően egyebek mellett annak, hogy a kormány folyamatosan, már az életbe lépése előtt módosítgatja. Immár a költségvetés teljesüléséről szóló zárszámadásban is egyre több a kérdőjel, a járvány elleni védekezés ezermilliárdos keretéből a kormány például nem nyilvános, egyedi döntések alapján csoportosított ki pénzeket – és a zárszámadásból sem derül ki, pontosan milyen célokra.

Az egyházakon nem spórolt az állam, a tervezett 73 milliárd helyett 229 milliárd jutott hitéleti tevékenységekre, vagyis a tervezett összeg háromszorosa. Sportra 292 milliárd helyett 528 milliárd ment, vagyis a tervezett összeg közel duplája."

A J.K.A.
Neytiri1 2021.10.16 13:59:26
@taga20: drága Taga, béna zenéimből nem tudom eldönteni, hogy melyikkel örvendeztesselek meg. :)

Talán versenybe szállnékhatnék a "Tagának ez a szám nem tetszik a legjobban"-ba?
Tényleg... ha nem arra törekedem, hogy tessen neked a szám, amit küldök, akkor számtalan áll rendelkezésemre. :)

próba 1
www.youtube.com/watch?v=WiQVaGdJEMY
Neytiri1 2021.10.16 18:22:26
Ass blaster Gyerekiahóra... 2017.09.16 22:40:11
Körülbelül két évvel ezelőtt írtam egy posztot. A poszt nem érdekes, nem vagyok rá büszke később bocsánatot is kértem érte. Nem ez a lényeg, hanem hogy a hozzászólások között teret adtam egyik barátomnak akinek, hát hogyis mondjam, elég sajátos világképe van. Több más blogról kitiltották már, de…..
Neytiri1 2021.10.11 16:08:46
Neytiri1 2021.10.12 09:13:49
@egyik kutya másik hegy: te buta is vagy és kegyetlen is és még agresszív is. Arról nem is beszélve, hogy primitív is.
Keress arra idézetet magadnak.
Neytiri1 2021.10.12 09:33:59
@egyik kutya másik hegy: jól teszed. :)
“Nagyon sokan vagyunk, és egyre többen leszünk” Bencsik András szerint azért kell a Békemenet, nehogy a “zajos ellenzéki propagandakampány bármelyikünket is elbizonytalanítson”. Ez felér egy beismeréssel. Babakocsival megy neki a Békemenet Gyurcsánynak “Budai srácok, budai lányok, pesti srácok,…..
Neytiri1 2021.10.10 17:25:50
@habakuk000: :)

Darazsak?

La Fontaine: A darazsak és méhek

Gazdátlanul találtak egy napon egy lépet,
s összevesztek rajta a darazsak és méhek.
"Miénk!" "Miénk!" - zümmögték, zúgták mindenünnen.
Kérték végül a dongót, ő döntsön az ügyben.

Dongó mester azonnal fontoskodni kezdett,
határnapot tűzött ki, tanukért menesztett,
megtudni, ki mikor kit látott a sejtekben.
Ez így vallott, az amúgy, de egyformán egy sem.

Húzták-vonták a pört már legalább fél éve.
Ráunt végül egy bölcs méh a sok fecsegésre.
"Ami méz a lépben van, romoljék nyakunkra?
Elég volt a szóbeszéd! Ítéljen a munka."

A dongó hát kimondta: építsenek sejtet,
s az nyeri a pört, kinek az új lépje teltebb.
A méhecskék azonnal munkához is láttak.
Kárvallottan zsibongott közben a darázshad.

Tudjuk: darázs nem termel mézet, rabol inkább.
Jobb eltűnni, mielőtt kisül a hamisság -
gondolták, és szóltak egy mézzel rakott méhnek:
"Kell is nekünk egy ilyen ócska lép! Vigyétek!"
Neytiri1 2021.10.10 18:16:33
@habakuk000: örülök, hogy tetszik. :)
Szia! Talán itt leszünk még akkor, vagyis magam nevében, én.
Persze rossz nyelvek azt mondják, hogy nem is lesz választás, így lehet, hogy 4 és fél év múlva találkozunk. :)
Neytiri1 2021.10.10 18:17:20
@gazoló: vagy tanácsadónak megy orbánhoz, és bizony... sok dolga lesz. :)))
Brigitte Bardot francia színésznő levelet írt Nagy Natália színésznőnek, amiben melegebb éghajlatra küldte a magyar hobbivadászokat...
Neytiri1 2021.10.10 14:03:45
@taga20: jujjjj, nem. :)
Nekem nem jelent meg az életemben a lárpúrlár, mondhatnám kimaradt, csak kevés része jutott el hozzám.
Hogy építhetném vissza a világodat Jenőm? :)
Neytiri1 2021.10.10 16:05:06
@taga20: van olyan pasi aki előtt szívesen, de neki nem kellett ezért összetörnöm a világát. :)
Neytiri1 2021.10.10 16:52:24
@jaegtoer: a tökéletes vég az lenne, ha orbán mint miniszterelnök bukna el az eddigi tevékenységei miatt -és nem szavazatok döntenék ezt el, mert akkor az imádói miatt nem lesz az sima kormányváltás, illetve hiányozni fog nekik és ezzel lesz tele állandóan minden-, miniszterelnöki székéből repítenék ki, vagy lenne már kénytelen magától menni (nem tudom minek kell történnie, hogy ezt megtegye, mert eddig semmilyen pofátlansága nem késztette erre, pedig kollégái között ez azért már előfordult más országokban kevesebb miatt is).
Bár Haba ismét a karfiol helyett rám süti a ... -t (nem is tudom mi volt az a szó), de úgy gondolom, ha csak nem történik 7 hónap alatt valami egetrengető orbánt tönkretevő akármi, akkor marad, remélhetőleg nagyon kicsi előnnyel.

Túl sokan hisznek még mindig neki, túl sok ember gondolja ebben a pillanatban még úgy, hogy neki jobb most, mint régen, és ezért cserébe nem érdekli őket az, hogy mennyi milliárdot passzolt a csókosoknak az adójukból, de ha itt beüt az iszonyat drágaság, bukik a rezsicsökkentése, nem jön be az EU visszatartott pénze, összedől az egészségügy látványosan, és már nem fogja tudni titokban tartani, és már nem fogják tudni azt mondani a most még jobbanélekmintrégen emberek sem hogy most jobb, mint régen, akkor talán ők is képesek lesznek elengedni.
Belföld Részeredmények: így állnak a miniszterelnök-jelöltek 50 választókerület adatai alapján https://telex.hu/..
Neytiri1 2021.10.08 22:29:40
@gazoló: mivan? Mi az, hogy szètteszi a lábát??? Ezt hogy gondolod?
Neytiri1 2021.10.08 22:36:38
@taga20: ok, köszi :)
Neytiri1 2021.10.09 08:44:12
@gazoló: semmi baj, csak csodálkoztam kicsit. :)

Natasa Rosztova... kedves emlék.
Az öreg medve pedig (Cohen) szép nótát énekel neki a táncához.
Ez volt ma az első szám, amit meghallgattam, még az ágyban, és most már irány a konyha. :)

Szép napot neked! :)
www.youtube.com/watch?v=BRhpkCdzCq4
A cicák annyira hasznosak, hogy a múzeum vezetősége minden évben elkülönít egy nagyobb összeget fenntartásukra Hárommillió műtárgy, háromszázötven terem. Az Ermitázst - szakértők szerint - pillanatok alatt ellepnék a kártékony egerek, ha nem ügyelne a rendre a múzeum macska-őrsége. A cicák annyira…..
Neytiri1 2021.10.04 14:35:53
@gazoló: a cicák valóban bosszantóan azok. :)
Virrad. Szürkül a város renyhe piszka,De túl, az enyhe, tiszta messzeségbenÚj rajzlapját kifeszíti az égenA hajnal, a nagy impresszionista.Ezüst ónnal szeszélyes felhőt rajzol,És álmodozva pingál enyhekéket,S ragyogva tűzi az isteni képetAz űrbe a hold, nagy rajzszög, aranyból...
Neytiri1 2021.09.30 18:31:46
@habakuk000: nem értem, hogy min lovagolsz, kedves Haba. :)
De nagyjából az egész utolsó hozzámszólásodat nem értem.
Most nem volt miért megsértődnöm.
Tudom, hogy szeretsz vitatkozni és kötözködni. Azt hiszem általában én is. Bár én egy idő után megunom.
Te úgy gondolod, hogy nem azt éri el a fidesz, hogy nem lesz kétharmad, hanem azt, hogy mennek a levesbe. És aki nem így gondolja, az apátia.
Ezért írtam, hogy te tudod, hogy mi lesz.
Személyeskedés?
Te kezdted. :)
Neytiri1 2021.09.30 18:36:15
@taga20: örülök neki. Bár nem tudom, hogy a mostani szépfijú mit csinált és mit nem Zuglóban, vagyis, hogy melyikük lesz jobb, de Hadházy nekem jobban "bejön". :)
Na mondok, hogyisvan az a hogyisvolt?   A DAL 2021 döntő   Lökjétek le a padlóla, de dulván, melt latol,a Kaukázus lehetne az egyik továbbpontozott,nameg Katona Petra és jobb híján a Swingesék,győztesnek pedig Süle Zsolt dalát szeretném;a zsűriék ehelyt Radics DzsiDzsit hájpolják,szerintük…..
Neytiri1 2021.07.26 08:33:50
novekedes.hu/interju/egy-forradalmi-magyar-talalmanynak-megtiltottak-a-forgalmazasat-mit-lehet-ilyenkor-tenni

"Említette, hogy a Solumium a vírusokkal is elbánik. Próbálták használni esetleg koronavírusos betegek kezelésénél?

Épp el akartunk indítani egy klinikai vizsgálatot, amely utánajárt volna, hogy a COVID-betegeknél tud-e segíteni a Solumium, amikor kiderült, hogy le kell álljunk az oldataink forgalmazásával."

www.solumium.com/solumium/index.php
Neytiri1 2021.09.24 13:20:56
Neytiri1 2021.09.24 16:25:22
telex.hu/koronavirus/2021/09/24/lofereghajto-ivermectin-ivermektin-gyanusitas-gyogyszerhamisitas-buntette

"Rajta kívül még négy egészségügyi dolgozó ellen folyik ilyen eljárás a fővárosban. A BRFK szerint azért, mert mindannyian saját felhasználásra ugyan, de „a Magyarországon nem engedélyezett ivermektin (Iverlast) nevű gyógyszert rendeltek külföldről”"