Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szexpolifónia

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma se dugunk Az unikornis 2019.06.01 00:10:04
Teca sportmelltartóban és sztreccs futónadrágban készíti a reggelit. Mire levonszolom magam az emeletről, ő már valószínűleg volt edzeni, kitakarította a konyhát és most omlettet készít. Az ilyen tökéletes nőket alapból kedvem lenne képen vágni egy testes fagyasztott hallal, de Teca egy…..
Szexpolifónia Az első 2018.12.26 22:01:19
Itt, a blog.hu-n találkoztunk először Vivivel. Mindketten tapasztalt kommentelők voltunk és elég határozott stílusban osztottuk az észt a világról, életről, szexről, persze, hogy előbb-utóbb belefutottunk egymásba. Egy csapnivaló színvonalú swingerblogon kezdtünk el levelezni, akkor még nicknévvel,…..
Szexpolifónia Pas de quatre 2018.12.25 22:01:03
GERGŐ: „Egyszerűen csodás, hogy három ilyen gyönyörű emberrel lehetek együtt!” - szakad ki belőlem, miközben Rita fölé hajolok. „De hát, te is gyönyörű vagy „ - mondja csillogó szemmel és magához húz, megcsókol. Mellettünk az ágyon Viviék ringatóznak, látom, hallom, érzem minden sejtemmel, hogy jól…..
  FÉRFI: A minap gondoltam rád! NŐ: De jó. És mikor? FÉRFI: Épp egy nőt nyaltam és az jutott eszembe, vajon mit szólnál, jól csinálom-e?..
Gergő: Annát egy blogon ismertük meg nyáron, ahol mindhárman gyakran kommenteltünk. Hozzászólásaiból csak úgy áradt humor és életvidámság. Heteken át ugrattuk egymást, ment a csipkelődés, sztorizás oda-vissza. Végül ráírtunk Vivivel és ekkor merült fel, hogy akár hármasban is találkozhatnánk egy…..
Szexpolifónia Körbefonva 2018.12.25 21:50:12
GERGŐ: Napsütéses őszi vasárnap reggel, a konyhában rántottát sütök két csodás nőnek, akik kávézás közben összenevetnek. Vidámság van, huncutság és szeretet. Tudom, hogy egy piszok mázlista vagyok...
Szexpolifónia Hárman 2018.12.25 21:48:19
Gergő és Vivi első közös klubélményük után egy hármasban töltött éjszaka történetét meséli el, most is mindkettőjük szemszögéből. Vártam ezt az estét. Valahol ott volt a legizgalmasabb fantáziáim között. Megosztani a szeretett nőt mással, nézni, figyelni, átélni a gyönyörét, átadni, visszavenni,…..
Szexpolifónia Beavatás 2018.12.25 21:46:40
GERGŐ: Emlékszem, már az első üzenetváltásunkkor erről beszélgettünk: a klubok különleges világáról, az első élményeimről. Ő még sosem járt klubban.   Egyik fantasztikus hármasáról mesélt, amiben két különleges karakterű szeretője: egy energikus fiatal férfi és az érettebb művész darabokra…..