Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djhumi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Heti Apple-csaj: Laurie 2009.04.13 07:58:00
Ünnepnap van, úgyhogy heti csajrovatunk is különleges kiadással jelentkezik: egy férfival. Nem akarok dicsekedni, de én már bőven a House előtt tudtam, hogy ki ő, mégpedig két filmnek hála: az egyik a Fekete Vipera volt, amiben egyebek közt régensherceget alakított, a másik meg…..
Egy svéd diák, bizonyos Tomas Nilsson munkája ez az animációs film, amelyet a Linköping Egyetemen kapott feladatul. Helyes grafika, jópofa poénok, vidám hangulat megmosolyogtató ötletek, jobban nem is indulhatna a hétfő reggel. Get inspired! via:scaryideas.com..
A menetrendből nem könnyű rájönni, hogy nem kell Pesten átszállni. Ismét a most már életbe lépett, persze a sztrájk miatt még sohasem működő menetrend lesz a témánk. Ám ezúttal egy egyértelműen pozitív változást szemelünk ki. Ez pedig a közvetlenül Pécsről Miskolcra…..
Bigyóblog Napi rutin 2008.11.17 10:55:54
Ébredés, munkába utazás, munka, hazautazás, tévézés, alvás. Minden bonyolítsuk az órát, ennyi információ pont elég a mindennapi rutinhoz. Ha mégsem, ott vannak a számok is.Via Übergizmo..
Bigyóblog Pin Art óra 2008.11.25 17:43:00
Sokunknak volt olyan játéka (a nevére persze nem emlékszem), melyben tűből ki lehetett alakítani különböző ábrákat, vagy akár az arcunkat, ha odanyomtuk a vékony fémrudakhoz. Ez az óra is ezt veszi alapul. 70 dollárért.Via BB Gadgets..
Még Homár-szinten is meghökkentő sztoriba futottunk bele. L. T. ugyanis meggyőzően állítja, hogy a UPC egész egyszerűen hazudja, hogy a Digital Silver nevű új csomagja digitális. Olyan ez, mintha adnának a bennszülötteknek egy delejjel működő varázsdobozt, csak éppen…..