Regisztráció Blogot indítok
Adatok
n0ri61

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
n0ri61 2020.12.25 11:08:21
@mafi mushkila: ez mindig meghat, szüleimmel ezt énekeltük karácsonykor. Kevesen ismerték.
n0ri61 2021.03.25 19:58:17
       Ascher és Zsámbéki megy, Zalán János jön.  Az egyik oldalon Ragályi, Cserhalmi és Csákányi, a másikon Dózsa László, Novák Emil és Gregor Bernadett.  Neumann, Szilárd, Teller, Wigner és Gábor Dénes sem kellett, itt Takaró Mihály Imre Kertészezhet, a Nyugat meg csak zsidó lapocska. Kultúrharc…..
       Az Alapjogi Központ nevű állambiztonsági szerv, keszuljetek.hu néven szólítja fel a fajmagyarságot arra, hogy készüljön.         "Ott vagyunk a győzelem kapujában, és következő nemzedék feladata a döntő ütközet megvívása – hogy Szent István koronájának minden ékköve újra…..
n0ri61 2020.09.04 23:26:19
@Podvinecz Marsall: még, én már mindent el tudok képzelni.
    Tudom, nem szabad Szilvásy Gyuri bácsit bántani, egykori SZDSZ-es önkormányzati képviselő, aki valószínűleg a fia halálába bolondult bele. Nem is bántom szegényt, de ez így annyira tökéletes.  2020. július 27., hétfő 13:36 A Honfoglalás 2000 Egyesület…..
n0ri61 2020.07.28 09:12:36
@kemény keleti kommentelő: Máté Gyula meghalt.
      Nemrég jelent meg Techet Péter cikke az  Azonnali-n  "Ne higgyünk a tudománynak!" címmel. Kicsit erősebben nyomta a cerkát a papírosra a kolléga, miközben a közeli málnásig tolta túl a bicajt, mindazonáltal... A mindazonáltalról fogok írni pár sort, nem arról, hogy néz ki a posztmodernben…..
  A tanszék épületét bezárták. Mielőtt hazamentem, felírtam az irodám táblájára:  "visszajövök".  Kétesélyes, tudom.  Vettem harminc ceruzát, egy hegyezőt, hét füzetet és belevetettem magam valamibe. Ez is kétesélyes. A jó dolgok mindig kétesélyesek.   ..
       Nem vagyok orvos, nem fogok írni a koronavírusról, de ha valakinek fontos gondolatai támadnak, akkor idekommenteljen, ne egyenesen bele a levegőbe...
       Miután ma reggel Szilvay Gergely, a magyar gay conversion therapy mozgalom prominense (a huszonegyedik századból szeretnénk ehhez gratulálni, MZ per X-ként), a King's College professzorának nevezte ki a brit baloldali egyetemi oktatókat en bloc leantiszemitázó, de ma reggelig egyetemi…..
n0ri61 2019.10.24 16:57:33
@ámbátor: :))
          1925. április 25.-én Róma alapításának évfordulóján adták ki a Fasiszta Értelmiség Kiáltványát.  Olyan olasz értelmiségiek írták alá a Manifesto-t, mint Luigi Pirandello, Gabriele d'Annunzio,  Ungaretti, Malaparte vagy Marinetti. Nem Jókai Anna, Kovács Ákos vagy Fekete György.         A…..
     Persze nem tudom, hogy fog-e Orbán a kedvenc ideológusának Széchenyi-díjat adni, de tehetségtelen rezsimszolgák egész sorának kitüntetése után olyan nagyon nem lepne meg. Még pár órát kell csak aludni a fotelben, és kiderül. ..
        A Mandiner interjút készített Anisits Ferenc tervezőmérnökkel. A cikk külön kiemeli Anisits tudományos értekezéseit, amelyek ugyan léteznek, de nem különböznek szignifikánsan egy német főiskola átlagos docensének tudományos teljesítményétől. Ennek esetleg van jelentősége. Nem szeretném…..