Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gepont

17 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Hétfői Apple-csaj: Rafi 2010.05.17 07:45:00
Képzeljétek, megint csaj van a hétfői Apple-csaj rovatban, ráadásul hétfőn. Még hogy nincs fejlődés!A héten Bar Refaeli, a Victoria's Secret szupermodellje a téma, ugyanis elkapták Tel Avivban, amint épp anélkül utazott egy iPaddel, hogy bejelentette volna a reptéren…..
gepont 2010.05.17 11:24:02
Subba A Benkő-villa titkai 2009.10.26 22:02:00
Gyönyörű helyszínen forog az RTL legújabb trash-realityje, de mintha én már láttam volna valahol ezt a kecót...Ja megvan!! Ez a legendás budaörsi pornóvilla (még egy link + video)!! Nagyjából hasonló színvonalú produkciókat forgattak már ott, például a legendás Zuglói…..
Amióta Gyurcsány Ferenc lemondott, az MSZP-ből beszélt bárki arról, hogy ki lesz 2010-ben a miniszeterelnökjelöltjük? Ők a kormánypárt, nincs hátra egy teljes év sem az országgyűlési választásokig, és nincs semmi ötletük? Mi ezt csak arra használjuk, hogy betegyünk egy képet…..
gepont 2009.05.19 00:18:27
Ilyet is csak NSZK retró erotikus filmekben láttunk, bejön az időjárásjelentő csajszi, kirakja a két mellét a muskátlis bajor ablakba és a forróságról mesél, meg arról, hogy érdemes lesz kihasználni a következő két napot, és már várjuk, hogy panaszkodjon, hogy…..
gepont 2009.05.12 19:32:46
Agyvihar Hat lépésre Obamától 2009.04.23 17:27:00
Van ugye az a közismert elmélet, miszerint a Földön bárki összekapcsolható bárkivel átlagosan legfeljebb 6 lépésben az ismerőseiken keresztül. Az már kevésbé ismert, hogy a gondolatot elsőként Karinthy Frigyes vetette fel, akire ezért is méltán büszkék lehetünk.…..
Subba Szállj szállj magasra 2009.03.18 12:02:00
Oroszország nagy ország. Mennyire lehet idegtépő, mondjuk a Vlagyivosztok és Kalinyingrád közötti több órás repülőút? Utasként még hagyján, de légi utas kísérőként?! Ne vicceljünk már… mert az egy dolog, hogy a pilóták csont részegen élvezik ki a robotvezérlés…..
A hétfői Leopard update őrült ámokfutásba kezdett, és a hírek szerint sok ember gépét hazavágta. Nem működő Bluetooth-kapcsolat, furcsa pattogó hangok a bootolás során, halott USB-portok; ezekről számolnak be a károsultak az Apple fórumain.És ők még a szerencsésebbek közé…..
Még mindig van egy csomó megvágatlan videónk a szeptemberi Erotika Kiállításról, de azért szépen lassan haladunk vele. Itt van pl a egy kis leszbishow az Deborah Valentine pornószínházból. ..
A két óriásmellű amerikai MILF nemrég az Atlanta-i AIDS ellenes rendezvényen...
Szóval találkoztunk Ivettel az Erotika Kiállításon, kettővel a Machomedia stand mellett volt hostess és egyfolytában azon gondolkodtunk, hogy hol láttuk már. Amikor aztán már nem bírtuk tovább akkor megkérdeztük, ő meg készséggel, habár nagyon szerényen, angyali mosolyok és…..
Pirner Alma új showjának második része, melyben az egyedi pezsgőspoharában pancsol a színpadon...
Van minden, mint a búcsúban, bokszolós, kincskeresős, pókeres és négerszamurájos. Én viszont biztos, hogy a Vadkacsával fogok kezdeni. Akinek nem ugrana be, az Ibsen-drámáról van szó, kötelező olvasmány volt, miegymás, ettől függetlenül még jó, és ráadásul most egy egészen…..
Azt gondolnánk, hogy valójában édesmindegy, hova töltögetjük videóinkat, a kutya nem fog rátalálni. A lényeg az, hogy a blogunkba be tudjuk ágyazni a felvételt, úgyhogy blogunk olvasói meg tudják nézni. De ennyi. Nos, egy nemrégiben készült elemzés szerint nem teljesen mindegy,…..
comment:com Ilyen lesz a Presszó 2008.09.26 16:40:01
Ma este kilenc óra után tíz perccel kezdődik az m1-en a Presszó, Sas Tamás kultikus filmjének sorozatváltozata. Vagy inkább kultikus filmjének folytatásából készült sorozat. Merthogy a köztévén főműsoridőben bemutatott, tizenkét részes sorozatot egyszerre vették fel a…..
gepont 2008.09.29 19:35:39
Machomedia TV "Majdnem" pornó 2008.09.25 16:18:48
A Diesel 30. születésnapi kampánya. Pina nincs benne, azaz hogy volt, de... Mindegy, nézzétek meg!http://current.com/items/89337913_diesel_sfw_xxx_fashion_firm_makes_cheeky_sfw_porn_ad..
"A Bár 2.0 expornósa azzal vádolja Pierre Woodman stábját, hogy kábítószert kevertek az italába, és ennek hatására..." - olvastuk tegnap a A Velvet cikkében, melyben a művésznő korai casting videóját elemezték.. Itt van Pierre Woodman válasza arra, hogy mit is ivott…..
Semmi új nem lesz benne annak, aki már látott egy Woodman-castingot :) Második rész ..
By Gorendi. Nem Machomedia video, csak belinkeljük mert rendesek vagyunk :)..
A Bár 2.0 expornós szereplőjének videója a Superfuckers c. Woodman produkcióbólItt megnézhetitek online..
A Blikk szerint a modell 100 Euróért szolgáltatott amikor a titkos felvétel készült... Alant a második rész... ..
   Van meg egy csomo videonk, ez csak egy kis izelito. Jobb minosegben letoltheto a Machomedia.hu oldalrol..
Stílusos, dizájnos telefon, ahogy az LG-től megszokhattuk. De nézzük, mennyire használható a mindennapokban. Az LG KS20-as mobiltelefon gyakorlatilag egy PDA. Mindent tud, amit egy PDA-nak tudnia kell, mindezt egy apró mobilba rejtve.   Mert a KS20-as kicsi és vékony. Alapból…..