Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IMS

115 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2022. március 9-től egyes hirdetési termékeink tarifaára megváltozik. Az Indamedia Sales új árlistája ezen a linken érhető el. Részletekért és ajánlatainkért keresse kapcsolattartóját, vagy írjon nekünk!..
Januárban megújult az Index ingatlanpiaci tematikájú, nyitóoldali egysége, melyhez ettől az évtől az ingatlan.com szolgáltatja a tartalmat. A piacvezető hírportál nyitóoldalán található, úgynevezett ingatlan dobozt érintő tartalmi együttműködés tavaly év végén lejárt, ezért az Index meghívásos…..
Sorra döntötte a rekordokat a Sóbors az év utolsó hónapjában, december 22-én például csaknem 134 ezer olvasó kereste fel a gasztrosite-ot. A Femina Média tematikus kiadványa 2021. december 12-én átlépte a bűvös 100 ezres látogatószámot, és ezzel napi rekordot döntött. A növekedés azonban itt nem…..
Keressük adserver csapatunk két új tagját – adserver munkatárs és programmatic kampánymenedzser személyében. Feladataid lennének: a magyar web legnépszerűbb portáljain futó – Index, Velvet, Port.hu, Totalcar, Femina, Dívány, Blog.hu, Napi.hu – hagyományos és automatizált hirdetési kampányainak…..
A korábbi tartalmi együttműködések idén lejárnak, ezért a hírportál meghívásos pályázaton választja ki új partnereit a gazdasági és az ingatlan doboz üzemeltetéséhez. Az előbbi esetében még tart az ajánlattételi időszak, az utóbbinál viszont már lezajlott a pályáztatási folyamat, és kiválasztották…..
Az elmúlt hetekben a több online médiumot érintő terheléses támadások az Indexet sem kímélték, ráadásul múlt péntek óta a Facebook is korlátozza a piacvezető hírportál elérését. Az ügyfelek kampányainak teljesülésére a nehezített pálya nem lesz hatással. Az Indamedia csoporthoz tartozó Index és…..
Január elsejétől Somodi Hajnalka digitális kommunikációs szakember látja el a Femina Média ügyvezetői és főszerkesztői feladatait. Az ügyvezetői posztról leköszönő Burányi Róbert és a korábbi főszerkesztő, Rácz Brigitta az operatív vezetői feladatokat háttérmunkára cserélik, és továbbra is a…..
A tavaszi brandkampánya után most videós interjúsorozattal és podcasttel is színesíti tartalmait az online női magazin. Az Indamedia portfóliójába tartozó Femina idén tavasszal egy nagy brandújító kampánnyal vezette be az „Énidő.Veled.” szlogent és az ehhez kapcsolódó arculati és tartalmi…..
Október 31-én este indul az Index online tehetségkutató műsora, melyben a hírportál és a Compact Tv közösen keresi Magyarország legjobb tiktokkereit. „Egy érdekes utazás vette kezdetét nyáron, amikor elkezdtünk gondolkodni egy új, TikTokhoz kapcsolható formátumon. Az Index számára mindig is…..
Október 18-án egy sokak által már nagyon várt előadással elstartolt a Femina Klub hatodik évada. Az első esten Szily Nóra vendége Alföldi Róbert volt, akivel a sikerről és a belső korlátokról beszélgettek. A Femina Klub állandó háziasszonya, Szily Nóra idén is hazai elismert szakemberekkel…..
Az első könyv sikerén felbuzdulva októbertől elérhető a FeminaShopban a népszerű receptkönyv folytatása. A Dívány életében mérföldkőnek számított az első szakácskönyv kiadása, ami a Mentes Anyu márkanevet széles körben is ismertté tette. A kötet szerzője, a Dívány munkatársa Nemes Dóra – aki…..
A kampánytervezés és hirdetési szempontból lényeges, napi látogatottsági számokban egész évben az Index vezette a hazai portálok rangsorát. Ez igaz az elmúlt hónapra, az előválasztás időszakára is, melyben egyértelműen az Indamedia site-ja nyerte a hírversenyt.  A szakemberek a havi adatközlést ma…..
Egyedülálló kiadvánnyal jelentkezett az Indamedia portfóliójába tartozó Napi.hu. A gazdasági hírportál szerkesztősége A legjótékonyabb magyarok 2021 címmel jelentetett meg egy összeállítást, hogy jó példákon és a legadakozóbb üzletemberek, vállalkozók személyes vallomásain keresztül népszerűsítse az…..
Az Indamedia korábbi terveinek megfelelően tőkeemelést hajtott végre leányvállalatánál, az Indexnél, ami egyrészt a törvényi előírásoknak való megfelelést, másfelől a hírportál további, több fronton megvalósuló fejlesztését célozza. Az Index egyedüli részvényese, az Indamedia Network Zrt. 2021.…..
2021. szeptember 1. és december 31. között extra 10 százalékos kedvezményt adunk hirdetéseink árából, ha megrendelésed a Display First felületén keresztül adod le. A Display First használatával gyorsan és egyszerűen, csupán néhány kattintással, akár mobiltelefonon keresztül is megrendelheted az…..
Az Indamedia portfóliójába tartozó hírportál nyerte az augusztusi olvasottsági versenyt. Az Index minden releváns mutatóban megelőzte versenytársait: mind a napi átlagos, mind pedig a havi látogatószámot tekintve az élen végzett. A lap olvasói csaknem kétszer annyi időt töltöttek az oldalon, mint…..
Az elkövetkező hetekben végrehajtott változások az Index, a Dívány és a Napi.hu portálokat érintik. A most bejelentett átszervezések célja a hatékonyabb működés, valamint a tartalomszolgáltatás minőségének további fejlesztése. Az Indamedia Network igazgatósága 2021. október 1-jétől az Index…..
Az Indamedia Sales 22 éve vezető szerepet tölt be az online médiapiacon. Egyedi, sokszínű és jól szegmentálható hirdetési megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára. Nálunk sohasem áll meg az élet, nagy figyelmet fordítunk arra, hogy termékportfóliónkat folyamatosan fejlesszük, és előremutató,…..
Mobileszközön még jobb felhasználói élményt nyújtó Dívánnyal találkozhatnak az olvasók augusztustól. A megújulás az online magazin egészét érinti, és erős közösségi média fókuszt hozott a divany.hu oldalaira. A Díványon a nyitóoldal elrendezésétől a cikkoldalak esztétikus, modern, mobilbarát…..
Több mint 14 millió megtekintést értek el az Indexen a Labdarúgó-Európa-bajnokságra készített tartalmak. Sportrovatunk igazi különlegességekkel készült az Eb-re, például Magyarországon egyedülálló módon élő statisztikát vezettünk minden mérkőzésről. Az Index sportrovatában már hetekkel a foci Eb…..
A Dívány szerkesztősége idén is szeretné megtalálni azt a pedagógust, aki egyedi és kreatív módszerekkel tanítja diákjait, akinek óráiért rajonganak a gyermekek. A pályázatokat július 25-ig várjuk. A Lidl Magyarországgal karöltve indított kezdeményezést immár ötödik alkalommal hirdettük meg,…..
2021. július 1-jén jelentős változások léptek életbe Magyarországon, ugyanis számos egyszer használatos műanyag termék forgalmazását tiltották be ettől a naptól. Környezetvédelmi szempontból tehát egy új időszámítás kezdődött el, amit mi is illő módon szerettünk volna megünnepelni: műanyagmentes…..
Július utolsó hétvégéjén Magyarországra látogatnak a világ leggyorsabb autóversenyzői, azaz jön a Formula-1-es Magyar Nagydíj. Ahogy eddig is, az Index minden kanyaron, előzésen, kerékcserén ott lesz, a Hungaroringről pedig exkluzív anyagokkal jelentkezünk. Olvasóink már megszokhatták, hogy hétről…..
Sikerrel vizsgázott legújabb hirdetési megoldásunk, amelyet kifejezetten videószpot-alapú kampányokhoz terveztünk. Az Audi Q4 e-tront népszerűsítő reklámfilmhez egy hét alatt több mint 500 000 kontaktust szállítottunk a 18-59-es célcsoportból az IndaSpot segítségével. Június elején élesítettük az…..
Reklámblokk az interneten? Az Indamedia Sales június 3-án élesítette legújabb hirdetési megoldását, az IndaSpotot, amelyet – ahogy a neve is mutatja – videószpot alapú kampányokhoz terveztek, és egyfajta online reklámblokként működik. Az Indamedia-csoport portfóliójába tartozó kiadványok hirdetési…..