Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr X

3 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter meglepődve fotózta ezt a megvilágosodott bankautomatát, ami gombok híján végtelen békében, időkihelyezéssel tengeti napjait a város egyik legforgalmasabb pontján. Nem volt elég az amerikai adófizetők második bankmentő csomagja sem vagy ez már az új, telepatikusan…..
Mr X 2009.05.06 12:31:30
@Mr X: A kinézet témára pedig: a hardver bármilyen grafikát képes megjeleníteni. A kinézet a szoftveről függ, amit a vevő (esetünkben Citibank) kér rá.
Mr X 2009.05.06 12:33:32
@Harlequin: Csak nem NCR-nél dolgozol?
Imádom a kutyákat. Néha sokkal jobban, mint az embereket. Sokszor értelmesebben, de mindenképpen hűségesebbek. Csak annyi a dolog titka, hogy szeretni kell őket, törődni velük. Ha valaki állatot bánt, az nálam valahol a kisgyerekeket bántók környékén van. Ütném, amíg…..
Mr X 2009.04.28 18:30:57
Olvasónk, N3o szerint csak az nem talál munkát, aki nem is akar dolgozni. Ti hogy látjátok? Aki akar munkát találni, az talál is. Én egy hét alatt alatt találtam, diploma nélkül. A fizetésem 100 ezer felett volt, plusz juttatások. Aztán ott hagytam, mert meguntam, és most a…..
Laci leírta esetét egy régi BMW-s suttyóval kapcsolatban:Szia!  Gratula az oldalhoz, kíváncsi vagyok, mi lesz belőle. Addig is egy sztori: Az eset múlt héten esett meg…..
    Sziasztok!   A világ tele van suttyókkal. Közöttünk járnak, úgy néznek ki, mint mi. Lehet, hogy észre sem vesszük őket. Elsétálunk mellettük anélkül, hogy felfognánk a jelentőségét.   A suttyót könnyű felismerni. Ő az, aki szabálytalanul parkol.…..
Hozzászólás következik innen arról, milyen feltételeknek kell teljesülnie egy állás elnyeréséhez. Amúgy végre itt a péntek :). Talán nem is várok választ, csak leírom nyűgjeimet. Én most egy álláskereső vagyok. Összesen 13 év átfogó szakmai tapasztalattal rendelkezem a…..
Klasszikus történet arról, hogy sokszor a kereskedők sincsenek tisztában a Fogyasztóvédelmi Törvényekkel. Beáta panaszára a vásárlás után 1 és másfél évvel is azt a választ kapta, hogy vigye csak vissze a hibás székeket, 3 év garanciát biztosított rá a gyártó, tehát…..
Egy kérdéssel fordul hozzátok rajtunk keresztül Zoltán, aki egy ipari parkban koccant valakivel, amihez a rendőrség ki sem jött. Most nincs felelős, így a keletkezett kárt sem téríti meg senki. Egy ipari parkon belül történt az alábbi eset. Megyek vissza ebédidőről, előttem…..
autózz! Beleszállt a kocsisorba 2008.08.24 07:27:00
Érdekes esetleírást küldött nekünk István, szerinte ugyanis nem feltétlenül egyértelmű, hogy a balesetben ki volt az elsődleges hunyó. Tény, hogy az elöl haladó ok nélkül satuzó is hibázott, de ha ketten meg tudtak állni mögötte, akkor felelős-e ő azért, ha az utánuk…..