Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pink Rose

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korábbiakban hallhattunk már e blog hasábjain a katonai laboratóriumokban földönkívüli genetika bevonásával zajló hibridizációs tevékenységekről. Ezúttal azonban Gigi Young jóvoltából egy sokkal másabb nézőpontból, messze szélesebb perspektívából fogjuk megvizsgálni a fajkeveredés témáját. Gigi…..
Pink Rose 2018.12.01 21:41:37
Sajnálatos hogy a sok jó cikket (pl. Corey Goode, Simon Parkes vagy bármely nyilvánosságra hozó Wilcock műsorából) így tönkretettétek a sok szeméttel. Cobra (Ishtar Antares aki egy illuminati bérenc károkozás címén jelent meg, ahogy Leonard is - szerencsére őt nem hirdetitek). Minimális extrasens tudás vagy látás nélkül nem szabadna blogot vezetni. Legalább egy jó látóra oda kéne figyelni és itt nem Gigi Youngról beszélek mivel ő túl sok hamis infót ad közre a sok hihető és helyes infó mellett. Őt félrevezetik. Cobra azonban szándékosan vezeti félre azokat, akik hisznek neki. Akik csatlakoznak az Ellenállási mozgatomhoz, előbb utóbb a Föld belsejében fognak kikötni ahogy tervezik is, a meglepetés ott kezdődik majd, hogy azonnal elszeparálják őket, és kísérleti patkányokként fognak velül bánni. Kevés a tiszta anyag az Interneten. Szinte mind szennyezett. Legtisztábbak az említettek mellett még Beszélgetés Rejtett Kézzel, ill. a Lacerta interjú, de azok sem teljesen tiszták. Az Egység Törvénye természetesen az egyik legtisztább anyag, de azt hiszem, ez mindenki számára nyilvánvaló.
Az angol tudás és diploma sem garancia a helyes meglátásra. Kedvesek, aranyosak az üzemeletők más oldalakkal egyetemben, mégsem szabadna mindenféle szemetet közszemlére bocsátani. Attól hogy százak olvassák a megtévesztő Kryont, Cobrát, attól még félrevezető nagy része.
Vegyük Cobra által propagált Agarthaiakat. Hogy lenne a Föld belsejében nap? Ez csak egy kiragadott példa. Lacerta jogosan nevezi az embereket balgának hogy ilyen osotbaságokat elhisznek. Az Elohimokról is beszél. UFO Kutató egyik írására reagálva amiben a Bibliát említi: A Biblia tökéletlenségének oka le van vezetve az Egység Törvényében. Ami maradék jó volt benne, annak is egy részét kiszedték az inkvizítorok, és saját szájuk íze szerint írták át. Olyasmiket benne hagyva vagy beletéve, ami nem jelent rájuk veszélyt. Jézus a Vonzás Törvényét jött hirdetni és közel sem úgy, ahogy a sok Bibliamagyarázó kitalálja. Érdemes Abraham Hickstől meghallgatni pár tanítást arról, ki is volt valójában Jézus és miért jött, miket tanított. Jobban járnának az emberek, ha semmit nem néznének, fel sem lépnének az Internetre, annyi a hamis információ, melyek félrevezetése miatt többet ártanak az embereknek, mint használnak. Aki tisztességesen, szeretetben él, pozitívan gondolkodik, a vonzás törvényét pozitívan használja, nem ítélkezik, nem irigykedik stb, annak nagyobb esélye van az emelkedésre, mint a sok hamis infón "felnövő" félrevezetett tömegeken. Olyan sokan vallásosak, sokan mégcsak nem is hisznek az UFO-kban - holott aki hosszasan kémleli az eget, 1-2 órán belül biztosan meglát egyet...akad pár igazságot kereső ember, őket meg félrevezetitek Kryonnal, Cobrával, mások Leonarddal vagy Basharral, a Spirituális Egységtanács ostoba álközvetítésével beállítva hogy kék aviánoktól vettek üzenetet amit tényleg kaptak, csak alacsony spirituális képességük révén valaki mástól..és itt van Gigi Young. Szépeket mond, sok jót is, csak túl sok benne a félrevezetés. Ez szomorú. Nagyon nagyon szomorú. Kedves jóhiszemű "csalamádé" hirdetők. Kívánok nektek több világosságot, aktívabb DNS-szálakat és tobozmirigyet, jobb intuíciós készséget, végül de nem utolsó sorban helyes látást. Valódi félrevezetés nélküli látást. Mindenkinek a saját felelőssége mit kajál be. De a tietek, hogy mit tártok a nyilvánosság elé. Kérjetek segítséget, ne szégyelljétek hogy szükségetek van rá. Kérjetek segítséget GoodEtHungary, Exopolitika Hungary, Kryon oldal vezetői, a Cobra vezetőséghez nem szólok, ők túl mélyre süllyedtek, már nem képesek meglátni ebben az életben amit látniuk kéne. De semmi baj, lesz következő.
Néhány szót ejtenék egy magát Leonardnak nevező lényről. Leonard megtévesztő tanításaiból épülni nagy felelőtlenség. Aki keresgél, megtalálja, hogy saját szavaival kéri meg az emberiséget, fogadja el az illuminatit, amúgy sincs más út számukra. Ezek után ezt az agresszív lényt hallgatni tényleg felelőtlenség. Tőle bármit is idézni hiteltelen. A tudása nem evilági, ahogy sok közvetített anyag is több mint a mi tudásunk, ezért hiszitek el páran. "Ó de okos! Ó de bölcs!" A tudása több. De nem tiszta. Totálisan hülyének néz benneteket, ezt lássátok meg Leonardtól idéző előttem szólók.
Az egóról és karmáról pedig keressetek rá:
(Egoó)Abraham Hicks - Abraham gondolatai az egóról; ThetaHealing és az ego - Nagy Szilvia, Jakab István
(Karma)
www.youtube.com/watch?v=X4bQxVWml3I
Ne dőljetek be mindennek! Nem mind arany ami fénylik!