Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nick Grabowsky

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint a rossz lelkiismeret, úgy üldöz engem a Puch. Ez az autó a legsötétebb lelkiismeretem fizikai megtestesítője. Egyetlen szerencsém vele - oly régóta lohol a nyomomban, hogy alig kellett ráköltenem. Nem viccelek, valamennyi közül a legelfeledettebb, legmellőzöttebb, ugyanakkor…..
Nick Grabowsky 2013.01.06 11:39:08
@Csikós Zsolt:

Kedves Zsolt!

Persze, én 100%-ban értelek! És nagy valószínűséggel mindazok is értik, akik a belsőséget olvassák. Csak és kizárólag ezért, e közeg miatt, akik a posztokat olvassák, talán felesleges is említeni az ilyen aspektusokat, mert szerintem ezt a mindannyian "belülről érezzük". Elvégre mind az oldtimereseket, mind a velük szimpatizálókat ez tartja össze, akár ezen a blogon is. :-)
Anno életem első "autóját" (Trabant 601) félkész roncsként vettem, és megpróbáltam kis pénzből 100%-ban gyári állapotra hozni. Sikerült, még három évig vitt mindenhová hűségesen. Nem véletlenül áll az orrom előtt a polcon három bugyikék T601 makett :-) Persze nem volt oldtimer :-) De azóta is siratom. Remélem egyszer tudok még annyi FELESLEGES pénzt szerezni, hogy egy másik Trabival ugyanezt megcsinálhassam, úgy mint Te az autóiddal :-) És ez a Trabival is horror összeget emésztene fel manapság. Ezért nem is vettem meg a legutóbb felajánlottat... Azonnal megvette más :-)

Üdv,

Zsolt
Sokszor puffogtatott sztereotípia, ráadásul már nem is nagyon menő az ebben még anyag volt-frázis. Persze, minden bizonnyal. Volt. Azóta azonban sokat változott a világ, iszonyatosan megnőttek a vásárlói igények és jóval többet is autózunk. Ennélfogva az autó, mint termék…..
Nick Grabowsky 2011.07.08 18:41:17
@önkéntes rendőr: Te melyik autópályán jársz? Mert én nem túl gyakran látok ilyet... Sz'al nem jellemző... Szívesen vennék ilyen "prémium autót". Csak nem fussa :-(