Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsilpen

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az LMP két társelnöke közleményben ment neki az Állami Számvevőszéknek, mely szerintük már nem független intézmény, hanem a Fidesz bosszúhadjáratának eszköze. A rezsim az ÁSZ felhasználásával szólt és szól bele a pártok versenyébe, és az újabb támadásokkal bizonyította, hogy mire számíthat…..
zsilpen 2019.02.02 11:42:04
Menjenek ki a nyugatot majmoló, libsi, ateista ("ó minő borzalom!!!") tudományosságra és európaiságra hivatkozó magyarul beszélő "hazaárulók" és jöjjenek ide az utódállamokbeli jó-magyarok, vagy a fehér és keresztény ukránok, lengyelek...de a hithű, istenfélő török muzulmánok is akár - ők is jobb és…..
Szép hagyománya van már az köztévénél annak, hogy bizonyos híreket és riportokat úgy vágnak meg, majd adnak le a műsorba, hogy az csak részben, vagy egyáltalán ne fedje a valóságot, cserébe tökéletesen tükrözze a kormány üzenetét és álláspontját a menekültekkel kapcsolatban. Egy olvasónk azonban…..
Nem kell aggódniuk a világ korrupt és saját népüket hülyítő politikai vezetőinek, ugyanis, ha egyszer már lapogatták Orbán Viktor hátát, akkor bízhatnak abban, hogy szükség esetén menedéket kapnak a magyar kormányfőtől. A Gruevszki-botrány egyértelművé tette a világ számára, hogy Orbán egyedül…..
zsilpen 2018.11.25 02:37:50
zsilpen 2018.11.25 11:55:16