Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karalabe

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha biztosak lehetnénk abban, hogy ez egy videóklip, akkor büszkén jelentenénk ki, hogy tessék, drága olvasók, megtaláltuk minden idők legsúlyosabb videóklipjét. Még Kiszel Tünde művénél is súlyosabb, és épp itten van a majom elásva, mert ez a műalkotás nem csak Zalatnay Cini…..
Subba Kínzó kérdés 2007.02.13 12:57:00
Vannak olyan helyzetek amikor az ember olvasni AKAR valamit. Például a wc-n ülve jobbhíján az illatosító dobozát, vagy BKV-n utazva az utazási feltételeket. Így akadhatott lebowski olvasónk az alábbi megfejthetetlen adatra. MIÉRT PONT FACSEMETE, ÉS MIÉRT NEM LEHET EGY KÖTEGNÉL…..
Subba Unatkozol? Forgass tévét! 2007.01.09 17:40:00
Van valami varázsa az olyan játékoknak, amikhez nincs használati utasítás. Például az, hogy már eleve azzal órákat vesznek el az unalmas munkaidőből, amíg egyáltalán rájön az ember, hogy mit kell csinálni. Itt például a mezőn szétszórt monitorokkal kell valamit csinálni, de…..
Társkereső oldalakat böngészni lélekölő meló. Mi sem foglalkozunk ilyesmivel, viszont vannak olvasóink, akik még erre is képesek. Az id nevű haverunk talált rá erre a gyöngyszemre a csajozas.hu apróhirdetései közt, és ennél furcsábbat talán még mi sem olvastunk…..
Subba Szeretetünnep: 1992-12-24 2006.12.12 00:38:00
Most mindenki csukja be a szemét egy pillanatra, és próbálja maga elé idézni az elképzelhető legborzalmasabb karácsonyt. Sikerült? Na fogadjunk, hogy legalább Trokán Péter, Bajor Imre és Gábor Gábor nem kaptak benne szerepet! A Szomszédok 1992 Szentestéjén vetített epizódjában…..