Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akawa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre december! Közeleg az áhított év végi karácsonyozás és pihenés. Addig is használjuk ki, hogy idén még egy rövid ideig képesek vagyunk rendszerezni, számolni és összegezni. Nézzük meg, hogy milyen évet zárunk 2018-ban! Küldetésünk megfogalmazása. Az év elején mintegy…..
akawa 2018.12.10 16:22:14
@Phil Melanchthon: János azt írja,hogy : ... ha valaki nem ezt a tanítást viszi hozzátok....
ne fogadjátok be házatokba és ne is beszéljetek hozzá,ne mondjatok neki semmit;
magyarul a hamis tanítást, és a tanítókat is kirekeszti János,nemhogy nem megy közéjük,nem is szól hozzájuk ( nehéz visszaadni 100%-osan a szentírást, mindenki "ne is köszöntsétekkel fordítja azaz aszpadzomai,holott itt János a legó = mond,beszél igét használja ) Tehát kő-keményen fogalmaz,és nemcsak itt. Aki nem hiszi,hogy Jézus a Krisztus az az Antikrisztus,azaz a Sátán. ( Van unitárius a csoportban? Milyen az egyes felekezetek istenképe? Milyen istenhez imádkoznak közösen? Melyikhez? ) Szóval jobb a békesség.
Mikor kezdtük el a szexualitást a behatolásra és az orgazmusra csökkenteni?! Mikor vesszük végre észre, hogy a szex nem csak az orgazmusról szól, hanem sokkal inkább két ember kapcsolatáról. A szex két ember között megvalósuló szeretetkapcsolat, ami nem szűkíthető le csupán a…..
Közbeszélgetéseinket a fáradhatatlanul újra és újra indított kormánykampányok tematizálják, innen így látszik. Ezért feltételezhetjük, hogy a legtöbb magyar hallotta már azt a kampányszöveget, hogy „Magyarország nem lesz bevándorló-ország!” Furcsa mondat ez is, gyakori ismételgetése axiómává emelte.…..
akawa 2018.11.22 16:31:41
Egy-két axióma: Magyarország mindig is célpontja volt az idegeneknek,ezer éve az.150 évig pusztította a török( azaz az iszlám,1.ez axióma) ),pusztították a svábok ( 2. axióma). Az elnéptelenedett területekre betelepítette Mária Terézia a svábokat ( axióma ez is ),eltereltette a Dunát,szellemi károkat okozott a magyarságnak stb.stb. Beszivárgó migránsok - szerbek,románok,horvátok,svábok- megváltoztatták a magyarság arculatát.( Hány nem magyar király,vezető volt itt??)-------- Lényeg: van ebben az országban kb.1/3 szellemi felforgató,akik NEM magyarok és azok sem akarnak lenni.Most csapongok:a sváb az angol és egyéb gyarmatosító népek cégeinek a kezében van a MAGYAR közvagyon! Kirekesztés,rasszizmus .... megeszi a moslékzabáló e kifejezéseket.Most ez megy. Régen Lenin-képet vitt ( vagy az apuka ) május elsején. Sajnos nagy baj,hogy a kormány megengedi az utcafoglalást a németeknek,sváboknak. Ezek a népek nem tudták megvédeni kultúrájukat,föloldódtak a liberális káoszban,és most idehozzák szemléletüket,szavazni fognak és tönkreteszik ezt az országot is.Pénz azért nincs itt mert NEM magyarok vezették az országot. ( rákosi,kádár 70 év!!) Banánfát nem lehet az északi sarka ültetni. 1000 éves beduin törzsek stb. nem illeszkednek be. Utópista marhaság.Holnapután a jónép "megmondó emberei" más retorikát folytatnak. Én azt mondom: itt magyarföld van,akinek nem tetszik menjen el innen.( enni-inni be lehet jönni,de azután haza kell menni )
Már a bemutatkozáskor kiderült, hogy nem akármilyen este vár ránk a Szólj be a papnak! Család-karrier, hol van az egyensúly témájú beszélgetésén. Először is: kiknek lehetett beszólni? Egy ötgyermekes görögkatolikus papnak, aki rendszeresen kap beszólásokat saját gyerekeitől, ám mégis kiállnak…..