Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MultilateralDezvoltat

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mindig könnyű együtt értelmezni egy dal zenei minőségét és szövegének tartalmát. Van úgy, hogy mind a kettő remekmű, olyan is van, hogy mindkettő csapnivaló. Ilyenkor egyszerű a helyzet: az ember a minőséget választja. Tekintsünk most el attól, hogy a tömegmédiában a mulatós,  lakodalmas vagy az…..
Your browser does not support iframes. Pontosabban honfoglalás ÉS szabadságharc. Aznap. Amikor kiűzték a törököket. 1939-ben. Kossuth Lajos vezetésével. De Arany János is nagy hős volt. Miattuk van a Nemzeti Vágta.  Észbontók, Viasat3, március 25, 18:00 duplarésszel...
MultilateralDezvoltat 2019.03.15 20:15:59
@micimate: Bennem az a kérdés merült fel, melyik érában is jártak ezek a magyar oktatás közelében? Ja, megvan!
Ezeket a dolgokat egy jó felszolgáló soha nem mondaná el egy vendégnek, pedig nagyon fontos lenne tudnunk. Így lehetővé tettem néhány kiváló hazai szakembernek (egészen különböző profilú és árszínvonalú helyekről), hogy névtelenül mondja el, mi zavarja őt a napi munkavégzésében, a vendégekkel való…..
MultilateralDezvoltat 2019.03.11 13:22:08
@Attilajukkaja: “Attól még bosszantó lehet a pincér számára, ha a vendég sem együttműködő.“ Nem akarod érteni, miről van szó! Ha egy normális helyen előre aggodalmaskodom, hogy tudok-e külön fizetni, akár sértésnek is vehetik. Mint ahogy azon sem én fogok aggódni előre, hogy az ételeket és az italokat biztosan megjegyezzék.... És megint balami bunkó vendégről beszélsz, amikor arról van csak szó, hogy a pincér végezze a dolgát és esetleg szóljon, ha gondot okoz neki valami, ami MÁSHOL NEM probléma! Világos?
MultilateralDezvoltat 2019.03.11 13:49:03
@Attilajukkaja:
“Én csak annyit mondtam, hogy a vendég is lehetne annyira együttműködő, hogy előre jelezze a fizetési szándékát, ha az eltér a megszokottól.“
De nem tér el a megszokottól, mikor fogod már fel? Van valami elképzelésed arról is, hogy a kp vagy a kártya tér el esetleg a megszokottól? Vagy tán címletben is van valami preferenciád?
MultilateralDezvoltat 2019.03.11 14:26:38
@Attilajukkaja:
Ha véletlenül betévedek egy olyan étterembe, ahol előre szólni kell, hogy étkezni szeretnénk, sajnos többen vagyunk 1 főnél, sőt mi több, inni is szándékunkban áll, elképesztő módon más-más italokat fogunk fogyasztani, sőt mi több, az ételek is különbözni fognak egymástól, jó eséllyel beszélgetni is fogunk az asztalnál, és még azt az elképesztő húzást is elkövetjük, hogy kimegyünk néha a mosdóba, na de a legvégére tartogatjuk azt a mérhetetlen istencsapását, hogy teljesen váratlanul külön fogunk fizetni, mivel egyikünknél sincs terminál, hogy lerendezhessük egymás között... szóval ha ezeket a megszokottól merőben eltérő jelenségeket jól artikuláltan hangsúlyozni kell, nos, akkor biztosra fogom venni, hogy éttermet nyitottál!
A Légiót újabb tragédiák érték. A brazil srác, aki egy éve ment ki a szakaszomból Guyanára, kint motorbaleset áldozata lett. Engem kérdezett még meg anno Guyanáról, én javasoltam neki a kiküldetést, és jól is érezte kint magát… a motorral nem számoltam. Egy másik brazil srác a szakaszunkból…..
Történelmi évad volt ez, a döntőbe ugyanis három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni. Ehhez képest ugyan mindegy volt, ki nyer, de a rend kedvéért: a USNK nevű formáció lett a 2018-as X-Faktor nyertese. ByAlex mentoráltjai (a nagydöntőbe…..
MultilateralDezvoltat 2018.12.16 00:03:40
@Agrael: Mióta kiesett bloggerünk kocsmazenész haverja, azóta dühből nem nézte, honnan is tudná...
Stanik István alapember. Ha valaki megírja az erdélyi magyar sajtó történetét, a vállalkozásainak külön fejezetet kell majd szentelnie. Tegnap egy szösszenetet írt föl a nyilvánosság üzenőfalára: a szemközti kávéházból okostelefonjával lefényképezte a Cafe Frei homlokzatát. Ez az a hely, ahová soha…..
MultilateralDezvoltat 2018.11.26 07:25:48
@éteIízesítő: Nagyon jól felmondtad a leckét. Csak kár, hogy szar tankönyvből...