Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dominkó Gabriella

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy olyan helyzet alakult ki életünkben amire nem volt még példa. Ezért nem is tudunk tapasztalat alapján reagálni rá.Így fokozottan fontos lenne betartani a javasolt előírásokat és a SZABÁLYOKAT!..
Gyakran visszatérő probléma az ügyfeleimnél, hogy a Facebook posztjaiknál a like -okon kívül, hogyan érjenek el reakciót a követőiknél.De mielőtt belemennénk a megoldásba, érdemes tisztázni, hogy miért is fontos bármiféle reakciót elérni, miért nem elég ha csak látják a tartalmunkat és a like -on…..
A márkák számára nagyon fontos, hogy rendszeres tartalmakkal fenntartsák a követőik figyelmét. Sajnos gyakori hiba, hogy a vállalkozók szakértelem nélkül ugranak bele az oldalépítésbe és ezáltal nem hozzák ki a maximumot - olykor még a minimumot sem - a közösségi média jelenlétükből. Úgy kezelik az…..
Neked már sikerült felépíteni egy profitot hozó közösségi oldalt?Akkor EZ NEM NEKED szól!!!!!! Sajnos a magyar piac nem bővelkedik olyan sok írásos anyaggal a marketing piacon mint pl. az amerikai, de ha kezdő vagy azért itt is van néhány értékes tartalom számodra.Összegyűjtöttem Neked 5 magyar…..
A jó képek, a posztok sikerének a 80%-át adják. Ezért ha sikeres Facebook vagy Instagram oldalt szeretnél, nem hagyhatod figyelmen kívül ezt a tényt. Sajnos nagyon sok cég (márka) a közösségi oldalán a posztokat, stock fotókkal -(Olyan képek amik javarészt illusztrációs szándékkal készültek, és…..
Van, hogy már mindent általad ismert trükköt bevetettél de semmi kézzelfogható eredménye nincs a Facebook  vagy Instagram posztjaidnak? Sok emberhez eljuttattad a hirdetéseidet, de valahogy nem azok a vásárlók jönnek akiket Te szeretnél? Ne aggódj nem vagy egyedül de az biztos, hogy változtatnod…..
2019-re tényleg elérhetnénk már oda, hogy mindenki megértse nem a like számít! Nem az a népszerűség fokmérője egy hivatalos Facebook, de akár Instagram oldal esetében, hogy hány követője van. A népszerűséget sokkal inkább az oldal aktivitása mutatja meg. (Aktivitás a posztokhoz kötődő organikusan…..
Sokan keresnek meg azzal, hogy hiába gyűjtöttek össze több ezer követőt az oldalukon egyszerűen nem működik és nem tudják őket elérni. Vagyis azt a konklúziót vonják le belőle, hogy manapság a Facebook már nem működik. Azok a posztok, amivel néhány éve még forgalmat generáltak, manapság semmit nem…..