Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szalóki Kristóf

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott voltunk a Reinforce-on, Magyarország első AI konferenciáján. Ez volt az első nagyobb esemény itthon, ami a mesterséges intelligenciát helyezte középpontba, de szervezésben és előadói felhozatalban is felért az olyan híres magyar konferenciák mellé mint a Craft vagy a Crunch. A konferenciára…..
Minden év elején megfogadjuk, hogy jó lenne valami hasznosat és érdekeset is tanulni az új évben, ehhez kitűnő kiindulási alapként szolgálnak a különféle konferenciák. Budapesten szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen számos kiváló konferencia kerül megrendezésre, jó is lenne mindegyikre ellátogatni.…..
   A csapat tagjai: Nádai Bence Szalóki Kristóf, Adriana Custode, Vuchetich Bálint, és Rabatin Gábor  Októberben került megrendezésre első alkalommal a JunctionXBudapest, a híres finn hackhaton, a Junction előversenyeként. Már nyáron eldöntöttük a Dmlabnál, hogy próbára tesszük magunkat és…..
Szalóki Kristóf 2018.12.14 13:54:27
@TJim: Ezt valóban igaz, de a célunk nem is az áttörés volt a tumor detektáció területén, hanem jól érezni magunkat, és közbe olyan megoldást kitalálni, ami egyedi és különleges. A csapatban valóban nem is voltak olyanok akik komolyabban foglalkoztak volna a tumordetektációval, sőt a kategóriában versengő többi csapat tagjai közül sokan ott találkoztak először az életükben DICOM fájlokkal.
Egyre többször felvetődik az etikusság és a döntéshozatali felelősség kérdése ahogy közelítünk az általános mesterséges intelligenciához. Több cég algoritmusairól derült ki az utóbbi időben, hogy szexisták, vagy rasszisták.  Amíg a tanulóalgoritmus az ember által adott információk alapján fog…..