Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TömítetlenTömszelence

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden nap autóval indulsz reggel, de a karbantartást a párod intézi? Vagy céges kocsid van és csak elviszik, amikor sor kerül a következő esedékes karbantartásra? Ha így van, akkor is figyelned kell pár dologra, hogy ne maradj az út szélén és még sokáig róhasd a kilométereket…..
Elon Musk ember és gép közös jövőjéről beszélt az „Axios on HBO” programon. A mesterséges intelligencia „digitális intelligencia. Az algoritmusok és a hardver fejlődésével jelentős mértékben meg fogja haladni a biológiai intelligenciát. Ez teljesen egyértelmű” –…..
A Nyugati-pályaudvar közvetlen közelében található az Új-Házi vendéglő, mely az all you can eat üzleti modellt viszi. Ez itt a gyakorlatban azt jelenti, hogy a vendég befizet 1350 forintot, és 60 percen keresztül annyit eszik, amennyi csak belefér.   Nem tisztünk megítélni, mennyire etikus eljárás…..
TömítetlenTömszelence 2018.11.12 16:25:46
@Zabalint: Valószínű, hogy zöld atlétában és klottgatyában nem, sötétkék öltönyben igen. De ilyen kérdésekkel inkább a hely személyzetéhez érdemes fordulni. Ha nincs kedved megfelelni az ő kéréseiknek, akkor nem mész oda. Ha nagyon elrugaszkodottak az elvárásaik, akkor majd sokan nem mennek oda, és kénytelenek lesznek bezárni. Ennyi.
2018. november 4-én függetlenségi népszavazást tartottak a Franciaországtól 16,700 kilométerre található Új-Kaledónia szigetén, melyet elsősorban az őslakos kanak kisebbség támogatott, miközben a francia fegyencek leszármazottai inkább lojálisak maradtak az anyaországhoz. Bejegyzésünkben áttekintjük…..