Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tündérfürtöcske

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem újabb hosszú párbajos adásról tudósítok majd de úgy látszik már a szerkesztők is nyíltan vállalják, hogy így a véghajrában még annyira sem foglalják le az ápoltakat, mint az elmúlt bő száz napban, így csak tippelni tudunk, hogy a villalakók csütörtöki napja masszív seggvakarással telt.…..
Tündérfürtöcske 2021.02.27 21:33:48
Tündérfürtöcske 2021.02.27 21:41:10
Tündérfürtöcske 2021.02.27 21:43:14
@.Zsu: nekem se volt, kiléptem erre a visszalépésnél szerverhiba :(
Helló és halló minden kedves és kevésbe kedves olvasónak, itt van a tavasz a nyakunkon, süt a nap, 20 fok van, lassan véget ér ez a csodálatos évad, gondolom Ti is mindannyian tudjátok mi lesz ebből márciusban? Hó. Szóval lesz még ebből rábaszás, most viszont annyi dolgunk van, hogy nem is látom a…..
Tündérfürtöcske 2021.02.26 23:10:39
@t_edka: a vv oldalán olvasgattam kommenteket, nem is feltétlenül csak a párjábaj kapcsán, hanem úgy általában az elmúlt 1-2 hétből. Csoportban nem vagyok egyikben sem, ott nem tudom mi a helyzet.
Tündérfürtöcske 2021.02.26 23:12:54
@alma_szósz: örülök az instás infóknak mert nekem olyanom nincs :)
Tündérfürtöcske 2021.02.26 23:32:07
@Alice_in_Wonderland: szerintem az megoldás lehetett volna, hogy kedvesen elutasítja többször, és utána békén hagyja, nem megy a babázás, taperolást, ölelgetés, puszilgatás, meg a bújci. Szépen tartani kellett volna a 2 lépés távolságot.
Ancsa köszönt mindenkit a mai (tegnapi) összefoglaló elején széles kézmozdulatokkal és még szélesebb jókedvvel és gyorsan elhadarja, hogy csütörtökön párbaj, pénteken párbaj, szombaton pedig Lö Finálö, szóval ebből a kis stúdióból utoljára jelentkezik be, mert mostantól igazán felpörögnek az…..
Tündérfürtöcske 2021.02.25 23:17:30
Az előző adás kínzóan égető kérdést hagyott megválaszolatlanul, ami miatt nézők milliói forgolódtak álmatlanul egy éjszakán keresztül, s nem találták helyüket egészen a 102. adás kezdetéig: mi történt Aprajafalván??? Törp papa miért gerjedt éktelen haragra, mit csinálhatott Indián-Táncos Törp? Nos,…..
Helló-halló elektrokalandorok, ahogy Dévényi Tibi bácsi mondta, nem tudom miért jár ma ez a fejemben, de ez lesz a beköszönés. Közkívánatra újra dolgozom nektek és meghogyvoltozom ezúttal egyedül Virágot a JLB-ben. Silvermansarah egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott most ebben részt venni, emiatt…..
Tündérfürtöcske 2021.02.23 22:58:14
@Kosztarika: Robinak most már Bálintot kell vinnie, ezek után, és remélem kint is hagyja a ghecccibe :)
Rákanyarodtunk az utolsó hét elnevezésű autópályára, ahol az események drámaian fel fognak pörögni, ígéri nekünk Anikó zöld nejlonzsákba csomagolva. A pörgetést egy bulikával indítjuk, merthogy eddig csak minden másnap volt buli, és egyébként is pontosan 100 napja szagolják egymás láb és gátszagát…..
Ha péntek, akkor a stúdióban PP helyett most kivételesen Anikó, ha szombat akkor a hogyvolt csúcsszerkesztőségében (á la Vadhajtások) viszont fixen jómagam foglalok helyet. Közeleg a végjáték, ma párbaj, lehet szavazni: vajon Moh mehet haza magzatpózban sírni a zuhany alá, hogy megszabaduljon minden…..
Tündérfürtöcske 2021.02.20 22:26:59
@SzabadEzANév?: Pont emiatt remélem, hogy kieesik ez a majom. (Elnézést a majmoktól ezúton is!) Annyit lett már promózva, hogy ki kinek a spanja, hogy erősen vitatható lenne a visszamenetele. Remélem.
Tündérfürtöcske 2021.02.20 22:45:10
Szülinapra ébrednek a villalakók, nem is akárkiére. Dániel ünnepli 23. születésnapját és elárulja a riportban, hogy lelki szemei előtt többször megjelent, hogy e jeles napon zöld kendő lesz a karjára kötve és a feje előtt lebegő párbaj miatt izgul. Én is izgulnék ha a fejem előtt egy párbaj lebegne,…..
Tündérfürtöcske 2021.02.18 23:04:11
@Mók_Ica: Ó, én meg valami rejtélyt gyanítottam...
Tündérfürtöcske 2021.02.18 23:19:30
@repuloezustmokus: Ideje is van már egy nem kiszámítható párbajnak.
Mivel ebben az évadban írtam messze a legkevesebbet (meg legszarabbat, de ez már más kérdés) és ez volt az az etap is egyben, amiből a legkevesebbet láttam, nem biztos, hogy a véleményem számít-e, de a hagyomány az hagyomány. Szóval szerintem az évadnak úgy mentek neki, hogy a Radics-Csoki-Krisz…..
Immár 2019 első napja van (már az adásban), ami ugye általában igen csendesen, visszafogottan szokott telni, de nem Bajusznál, aki valamiért még mindig pörög, mint egy bádoglavór a metlakin. Lehet tegnap sok volt az eki, mert ma ott folytatja, ahol tegnap éjjel befejezte, és ocelot…..
Tündérfürtöcske 2019.01.03 20:29:31
Lekváros újévet nektek!
@Laurebelle: Nyugi nem :) Hetek óta várom, hogy ki lehessen Viviribit szavazni! Kicsit fájt, hogy Gregre kellett rakni, de majd feldolgozom.
Anikó ma este feltűnően lánynak volt öltöztetve, rózsaszínbe (biztos a tegnapi fiús szettre tett megjegyzésünk okán) és szép estét után azt mondja, valaki nagyon elhúzott, mármint nem a villából, hanem a párbajszavazás során. Adri és Krisztián között zajlik a párharc a kedves nézők és olvasók…..
38. nap Küldetésünk 38. napján továbbra is a NR4 (továbbiakban Föld bolygó a helyiek nyelvén) egyik legprimitívebb, az emberi faj egyedeinek vizsgálati anyagát továbbítjuk a X1683ZQ anyahajó felé. Vizsgálatunk tárgya egy 10 fős (javítás földi idő szerint 23.34-kor: 11 fős - Lacika egyed kimaradt az…..
Anikó lány a szomszédbólra fazonírozva fogad minket és a már jól begyakorolt drámai hangján mondja, hogy vége lesz az iskolahétnek. Mármint nekünk dráma, mert ha a foglalkoztatottak nem lesznek tematikailag rendezve, akkor nekünk megíróknak/nézőknek megint eljő a szarvilág. A kupola alatt viszont…..
Anikó csinos a farmer szettjében és a félretűzött hajával plusz hatalmas beleéléssel, ennek köszönhetően legalább három pével mondja, hogy ez itt már megint a póverbájbigbrádör. Egyem a szívét, izgul is. Már, hogy holnap kiválasztás. Csoki és Ginu csap majd össze a mi kegyeinkért. Aham. Eldönthetjük…..
Hát itt vagyunk újra. Petinek ma véletlenül a női kellékes szertárból hozták fel az öltözékét, és lusták voltak visszamenni újért, úgyhogy beadták Petinek, hogy igen, ez egy száz százalékosan férfi ing és nem egy női blúz, aztán röhögve kimentek kávézni a büfébe. Era gongat, Greg szuperképességére…..
Tündérfürtöcske 2018.11.26 19:02:37
@Udvariatlanbolond: Hunor volt az elkövető
Kezdem rögtön azzal, hogy minden elismerésem az eddigi írói munkálatokért, mert ugyan sokszor elhangzott már az előző évadok során, hogy szarból építjük a várat, de MOST TÉNYLEG. Valahogy egyre inkább nem kóser az, ahogy a műsorszolgáltató lassan már csak abba fektet energiát, hogy évről évre…..
Tündérfürtöcske 2018.11.25 21:38:40
@Cleveland55: én még remélem nem hal ez ez a szál. Talán nehezebb leszervezni a hazugságvizsgálatot, mint ezt a jósasszonyt.
Tündérfürtöcske 2018.11.25 22:57:00
Nehezített pálya a mostani, mert garantáltan nem engem vártatok, de az van komáim, hogy sixx atyánk bokros teendői miatt sajnos kénytelen volt ideiglenesen lemondani a trashadagjáról, ezért mára az átlagon aluli színvonal meg az ócska viccek jutottak, dehát ezt a békát most le kell nyelni. Anikó van…..
Tündérfürtöcske 2018.11.22 14:32:17
Nagy a nyomás gyerekek, most hogy megtudtam, hogy Pávó Réka is minket olvas (sziaRéka), úgyhogy hajnalban keltem, hogy a szajrét időben és minőségi formában kapjátok, bár a kommenteket olvasva, ha 5 előtt jön a poszt sapkában, az a baj, ha 5 után sapka nélkül, akkor meg amiatt vonyítanak egyesek,…..
Korán reggel, amikor elkezdem ezt a hogyvoltot (a megjelenési idő miatt nem nagy spoiler, hogy a befejezés ekkor még messze van) egy kicsit nehéz követni, amikor egyszerre négyen magyaráznak, mint egy 90% -kal csökkentett értelmű Woody Allen-filmben. De aztán lassan tisztulni kezd a kép. Ott vesszük…..
Tündérfürtöcske 2018.11.10 16:27:14
Tündérfürtöcske 2018.11.10 16:38:30
@Tündérfürtöcske: visszaszívom, megleltem a vonatkozó menüpontot, sorry
Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna…..
Bayani törzs 37. nap. Robi lógó orral sétál a fövenyen, én sem a vjú, sem a tenger, sem a jó idő nem vigasztalhatja szörnyen háborgó lelkit. Emberünknek komoly lelkiismeretfulladása van, ennek megfelelően szól Tominak, hogy beszélniük kell. Ez a szigeten sosem jelent jót, főleg, ha a nagy igazmondó…..