Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hokipoki

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
• Orbánnál még az is belefér, hogy fontolóra vegye Magyarország kilépését az unióból, de mindenképpen radikalizálódni fog az EP-től kapott pofon után • Verhofstadt az USÁ-tól vár sürgős segítséget, mert a magyar kormány az egész háború utáni rendet veszélyezteti • Orbán fogalmi zavarban szenved,…..
Hokipoki 2018.09.14 08:45:53
@Helga Beauty Salon:
Igaz, az illiberálfasiszta Orbán pont ezt teszi, hol Putyinnak, hol Erdogannak nyal, de már törleszkedett a labanc szélsőjöbbhoz is. :-)
Találó..

Ha azt akarja bárki, hogy az amcsik jöjjenek, és rendet tegyenek, csak el kell hinteni nekik, hogy kolosszális olajtartalák van az ország alatt, és olyan gyorsan itt lesznek, hogy azt sem bírjuk mondani, hogy mekkelek..
Hokipoki 2018.09.14 09:54:30
@Womb Raider: Olvasd el, mire kommenteltem. És értelmezd, mit írtam. Már a helyén kezelésről.. Csak rámutattam a szépségszalonnak, hogy amit írt a trök-orosz-fasiszta törleszkedésről, az mennyire illik valakire, akire talán nem is gondolt...

Ráadásul ha emlékeim és az internet nem csal, volt aki a saját országa ellen kért beavatkozást, többször is. 2003, 2006... Szóval attól még, hogy az egyik oldal pártján áll valaki, attól még ne alkalmazzon "kettős mércét".

index.hu/belfold/cent0611/

merce.hu/2018/09/12/orban-2006-ban-meg-az-eu-s-penzek-elzarasat-szorgalmazta-a-hazug-es-csalo-magyar-kormany-miatt/

Persze, ez sem egayedi eset..

Mielőtt bárki félreértené: Egyik oldal mellett sem állok. Szerintem a magyar közéletet csak úgy lehetne megtisztítani, ha a gengszterváltás óta az összes majomhá.. izé, parlamenti politikus egy teljes, poligráfos vizsgálattal lenne átvizsgálva, külön kitérve a vagyonosodására (lást Rogán magától növő lakása, Lázár kiskorú gyerekeinek nevére iratott ingatlanok..), családtagokra is kiterjedően, és aki megbukik, azt teljes vagyonelkobzásra ítélni, és örökre kitiltani a közéletből, valamint eltiltani bármiféle vezető beosztás betöltésétől. Páetállástól függetlenül.
Bónusz tevékenység: a Havanna lakótelepet kiüríteni, az elkobzott vagyonokból az onnan elköltözőknek venni normális lakásokat valahol máshol, és a megbüntetett (volt) politikusokat oda beköltöztetni, és havi 47.000 forintos juttatást adni nekik. A kormánypártiak szerint abból jól meg lehet élni... Hát, nosza, próbálják meg...
Hokipoki 2018.09.14 10:30:48
@Womb Raider: Kérdés, pontosan mit is jelent ez a beavatkozás..
Kicsit bővebben:
mfor.hu/cikkek/makro/verhofstadt-magyarorszag-veszelyt-jelent-a-nemzetkozi-rendre-az-usa-nak-lepnie-kell.html

Ebben az írásban én azt látom, hogy azt érzi, az EU nem tud mit tenni, és meg van kötve a keze. Ahogy a szavazás utáni írásokat látom, ez a szavazás sok rosszat nem hoz a magyasr kormány, és főleg Orbán Viktor számára. Erre fogják felépíteni a következő kampányukat.

Egyébként az írásból azt látom, hogy többek között ilyen beavatkozást szeretne:
"A belga politikus a civil szervezetek és Magyarország állampolgárainak támogatását javasolja, akik „sokkal jobbat érdemelnek” a jelenlegi kormánynál."

Őszintén, egy ilyen beavatkozás még nem tűnik olyan vészesnek. Főképp, hogy hasonló támogatásokat az USA nyújtott már korábban is. Csak akkor azt még nem beavatkozásnak tekintettük, lásd például a CEU, ami nem kicsit amcsi támogatással működött/működik.
A közszolgálatinak csúfolt televízió is szükségét érezte annak, hogy beszálljon Orbán Ráhel oldalán az úgynevezett pelenkaháborúba, ugyanis az érintett ma már nem egyszerűen a miniszterelnök egyik gyermeke, hanem bizonyos értelemben a szellemi örököse is. Így aztán, aki szóvá teszi, hogy Orbán…..
Hokipoki 2018.08.24 22:08:05
@ulpius66: Kétfarkú kutyapárt. Többet tettek mint az összes többi ellenzéki párt, így szerintem náluk volt a legjobb helyen az a bizonyos X.

Igen, valahogy sejtettem, hogy nálatok célt ért az agymosás, és a fideSS lett az imádatotok tárgya. Biztos szépek a stadionjaik is, meg a kisvonat, ugye.
Hokipoki 2018.08.24 22:45:46
@ulpius66: Mindenki hülye, aki nem a te nézetedet képviseli? Biztos nem te vagy ebben a mentális állapotban? Tuti nem fájt az agymosás? Remélem, reggelre kialszod. (Bocsi, a személyeskedést nem csípem.) Érvelhettél is volna akár helyette, de úgy tűnik, az ép ésszel leírt érvek nem a te asztalod. Talán majd meggyógyulsz.
Hokipoki 2018.08.25 13:42:30
@a nagy hohoohooo: Nem mígy érzem. Amit az ellenzék úgy kompletten művelt a kampányban és a kampány előtt, az számomra totál hiteltelenné tette őket. Egyikre sem szavaztam volna tiszta szívvel, csak akkor ha csak ők és a fideSS lett volna a porondon. A kétfarkúak legalább tettek is valamit a szájkaratén kívül. Nagyon sajnálom, hogy legalább egy képviselőjük nem jutott be a majomházba.

De ez már végképp nem ide tartozik.