Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frank Brill

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor László, az Origo helyén azonos néven futó, három éve propagandalapokat is inkább csak parodizáló szennyblogocska főszerkesztője (mondjuk nem tudom, a propagandamédiában mit takar ez a titulus, neki küldi le Habony a kopipésztelendő címlapsztorit?) a 888 nevű szennyportálra hányt oda pár…..
Frank Brill 2018.10.30 19:58:28
@LebensraumamOsten: Biztos nem tetszett a csúszómászóknak, hogy Bayer Csótányoztam benne és az ő kifinomult stílusára jellemző jelzőkkel illettem az origó nevú fake news oldal kiemelt főböfögőjét. Nahát, pedig azt hittem ez még belefér abba a híres fityuszos szólásszabadságba. Lassan emigrálnom kell arra a romlott Nyugatra, ha így folytatódik, hogy kifejezhessem nemzethy ízeltlábú állampolgártársaimról a véleményemet."
Nosza! Örülnék, ha a hozzád hasonló patkánysereg távozna.
"A Soros-egyetem valóban vezet bizonyos rangsorokban, például a Horizon2020 uniós támogatások elnyerési rangsorában, 14 millió euró összeggel. A Corvinus Egyetem 1,2 millió környékén sincsen. Ebből is látszik, ez egy üzleti modell: Magyarországon kiadnak egy amerikai diplomát." (Rétvári…..
Frank Brill 2018.10.30 19:53:14