Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Folliot

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úúú deszééép - csodálkoznak rá a kúrós odura. Pezsi és buja fények, minden ami kell egy ilyen szexbarlangba, tisztára mint egy mátészalkai wellness részleg. Mély gondolatok, Nia tart továbbra is attól, hogy Gábor többet érez, mit sem törődve a műsor alaptematikájával. Bele is kezdenek a huncut…..
Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna…..
Folliot 2018.11.09 20:31:55
@Léna a démon: De most tényleg, hol vannak, azok akik szerint ez egy igazi Survivor, valahogy nem védik itt, hogy húde fasza volt minden. Tehát nem mi megyünk szemben az autópályán kedves szerkik!
Folliot 2018.11.09 20:38:01
@oh..my..gosh!: Valóban, mindenki kérdezhet, elmondhatja a véleményét, itt Vera elvitte a műsort. Miért is? Mert valakik azt hiszik a szerkesztőségben, hogy a bamba népnek ez hülye vircsaft kell, mert annyira hülyék, hogy csak ezt a szintet értik. Ami elmegy a Mi kis falunkban, de itt nem, ez így baromság.
Robi távozása után tehát immáron már csak Fanni, AlexaSándor, és - Bruti tökéletes névválasztását elirigyelve - Bumbi szotyizgatnak a parton, Bumbi levelet hoz, gratula a top 3-nak, kapnak vacsit, amit maguknak kell megfőzniük, de kivételesen most nem AlexaSándor féle esőkabátos banán és rizs babbal…..
Folliot 2018.11.08 19:26:03
@doktor faktor: Igazad van, ezt már nézni is rossz. A röhej, hogy az utóbbi évadok amerikai Survivor-ait is a Fülöp szigeteken veszik fel, de totál más játékokkal, amik nem ilyen egysíkúak, és főleg több esélyesek, mert a játékosok is többfélék. Persze, lehet erre a gagyira kapott árengedményt az RTL, de akkor is gáz. Nekem mindegy ki nyer, nem leszek tőle se boldogabb, se boldogtalanabb, de azt utálom, ha hülyének néznek.
Folliot 2018.11.08 19:51:19
@Sir Gombóc: Teljesen igazad van, de az korrekt lett volna, az meg ugye ma nem divat. Hajrá Fanni!
Folliot 2018.11.08 20:48:41
@Voltmárjobbis: Csak egy idézet: A szociopaták legnagyobb gyengesége, hogy nem tudják magukat különféle érzelmi helyzetekbe beleélni, mások helyébe képzelni. Ennek következtében általában sikeresek, hiszen céljaikat keményen, sőt kíméletlenül megvalósítják. Egyidejűleg a szociopaták sima modorú, gyakran vonzó és spontán személyiségek, meggyőző beszélőkészséggel. Rosszul viselik a monotóniát, hamar elunják magukat, állandó szükségletük van különböző impulzusokra, ami felelőtlenséggel párosul. Hazudozók, manipulálják a többieket, nincs lelkiismeret-furdalásuk, gyenge az emocionális életük, érzéketlenek, impulzívak, azaz csekély mértékben képesek kontrollálni viselkedésüket. Azt a tényt, hogy csak saját céljaikat követik, legtöbb esetben jól tudják titkolni vagy a gyanakvást elaltatni. Gyakran csak a közvetlen környezetük van azzal tisztában, hogy „valami nincs rendben”. Rá lehet ismerni ebből valakire? Szerintem igen. Talán ha szakember és nem Klaudia castingolna ilyen személyiségzavaros emberek nem kerülnének be.
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? Az 1 héttel későbbi játékba kerülésem, és a korom miatt annyi ellenérzést kaptam, amire nem voltam felkészülve. Ez szinte leszedált a játékok alatt, amiket csak játszottam, nem versenyeztem. Ezt nagyon bánom, mert…..
Bayani Fanni indokolatlan tangás seggével nyitunk, és Tamás építkezési vállalkozóvá avanzsálásával folytatjuk - hogy egészen pontosan mit akar építeni a homokba ledöfött bambuszcölöpökből, azt innen nem tudom megállapítani, éppúgy lehet csillagvizsgáló, mint rendőrőrs. AlexaSándor majszol egy darab…..
Folliot 2018.10.30 20:28:19
@artax: Én kulturáltabb lennék, de totál igaz. Ki ez a Dávid amorozó, hogy állandóan meg kell menteni.
Alexandra átöltözik „kényelmesbe” miközben Gábor szolidan pillog irányába (vagy egy makákóra, csak így vágták össze). Fanni azonnal felfigyel kolléganője impozáns kebl…épességeire, amelyek jól jöhetnek még taktikailag. „Tud mozgósítani pár embert, hatással van a férfiakra…mi kell még?”, kérdi,…..
Folliot 2018.10.29 08:28:17
@Tesztelo.hu: De igen, ezért is mondom, hogy vastagon forgatókönyv szerint megy az egész. Most kezdtem el nézni az amerikai változatokat, szerintem sokkal jobb. Ott is tetten érhető egy szerkesztői koncepció, de a résztvevők dinamikája adja a "műsort". A játékok sokkal kiegyensúlyozottabbak, az ügyességi feladatokat férfiak nők egyformán teljesíthetik, az erőnléti feladatot mindig kombinálják valami logikai feladvánnyal.
Folliot 2018.10.27 19:13:12
@bElannaTorres: Én is sajnálom, Emese most lett volna érdekes, így maradnak a Holtak, az érdekesebb figurák ott gyülekeznek. A Dávid, Gábor vonal nálam felejtős.
Folliot 2018.10.28 16:30:03
@bElannaTorres: Utóbbiban teljesen igazad van. Az amerikai 32. évadban egy 71 éves ! résztvevő a top ötben kellett hogy feladja. És miért? Mert megnyerte a zsákmány szerzést !, túlette magát, rosszul lett. Nagyobb önfegyelemmel menetelhetett volna tovább.