Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frau Untermensch4

0 bejegyzést írt és 2073 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves virek,      Ez egy  vitatkozós topic ahol lehet csapatni ezerrel. De ide csak az kukkantson be aki nem lepődik meg ha lecsavarnak neki egyet a küzdők a vita hevében!  Ezért, és másért se, Utólagos reklamációt nem fogadunk el! Virek, a vita megindításához mutatok egy gretathunberg…..
Frau Untermensch4 2020.04.01 08:59:13
@nosce: én mega zon gondolkodom a reggeli kávém mellett, hogy hány stadiont húztak ki Viktorék éjszaka Misivel...
Frau Untermensch4 2020.04.01 09:10:19
@nosce: a Vargáék szerelmetes fia :)
Frau Untermensch4 2020.04.01 09:41:25
spinoffashion A huszas éveinkben 2020.01.02 20:09:38
A huszas éveink elején.      A bódog kariajándékozás után: és az ütős zsírsárkány szilveszteri bulikák és petárdázás után,  a kaja és pia hegyek elpusztítása után átverekedtük végre magunkat  a jövőbe. De Itt már nem szarozhatunk  tovább, a ződek azonnal ránkdörrennek ha a…..
Frau Untermensch4 2020.03.31 21:42:58
@vitéz Beverneky: ha indexes hasonló cikket teszek be az "közveszéllyel fenyegetés"?
Frau Untermensch4 2020.03.31 21:48:48
@vitéz Beverneky: akkor nem teszem, fel kell nevelnem a gyerekemet :D
Frau Untermensch4 2020.04.01 09:11:49
@nosce: igaz, igaz...
tedd át :)
spinoffashion Zene blog 2015.11.13 18:57:23
                                                Tezsvirek ez lesz a zene blog:   Ide lehet belinkelni kedvenceket a commentbe, de kérlek legalább  a számnak a címét tüntessétek fel a linkje mellett, h az idetévedt mogyik legalább tudják mi csap a zarcukba  a linken: One…..
Frau Untermensch4 2020.03.30 08:46:46
@A d r y: jó reggelt Szívem szottya :)

Várnai Zseni: Március 30.
Tavaszodik,
eső esik,
nem hagyja abba
reggelig.
A zöld özön
mindent elönt,
csodamódon
ifjul a föld.
Kisüt a nap,
és mint a hab
az ágakon,
szirom fakad,
a réti fű is
újra kél,
bogárhad döng
és zöngicsél.
Ó, mennyi élet,
mennyi szép!
Szüntelen változik a kép,
s minden a maga idején,
egy falevél egy költemény,
szívemben újhodó
remény.

Nem egy csodavers, de máról szól és a reményről <3
Egy nappal közelebb kerültünk a végéhez ennek az egésznek, ez jó, ugye? :)))

egy kis tánc:
www.youtube.com/watch?v=JjiGs3b38LU

és egy kis másmilyen tánc:
www.youtube.com/watch?v=CkjKgh-G6vg

Táncoljunk Kedves <3
énistéged <3
Frau Untermensch4 2020.03.31 18:49:39
@A d r y: szia Kedves :)
Már otthon dolgozol te is?
19 napja van karanténban a pénzem is, ami a vásárláskor eltűnt a számlámról. Még mindig nem tudni, hogy hová lett elzárva. Nem vállalja senki :)
Egy nappal kerültünk távolabb a régi életünktől is, ami azt mondják sosem lesz már olyan, bár van amiben nem is baj, hát nem? :)))
Vigyázok magamra, te is. Hordasz maszkot és kesztyűt? :)
Ha már papagáj, képzeld volt ilyenem és pontosan így csinált:
www.youtube.com/watch?v=4ub2RivVtFI
énistéged, de úgyis tudod te is <3
Valójában asszisztens, pontosabban egyik asszisztens a sok közül. De a titkárnő sokkal szexibb szó. :) Hónapokig fel sem tűnt, hogy új nő van a cégnél, legalábbis azon a részen, ahol én is vagyok. Egy nagy vállalatnál úgysem tudni soha ki jön és megy. De egy projekt miatt egyre többet kellett vele…..
Frau Untermensch4 2020.03.28 09:55:54
@Womb Raider: igen, ez egyszer volt, amikor nem bírtál magaddal és ki tudja hanyadszor kötözködtél, folyamatosan velem. Nem voltam már türelmes. De milyen jó, életed végéig ezzel tudsz előbújni, ha a te stílusod kerül szóba.

Akkor idézném, hogy ne legyen rejtve egy másik helyen, valahol a közepe táján. Nem volt szép szöveg, valóban, de elragadott a hév, amit a beszólogatásod keltet. De jól jött neked, mert innentől kezdve mindenki én voltam, aki csak neked esett, köszörülhetted rajtam a nyelved és onthattad magadból rám a szart.

"Politikusok farok szopását barátod Farki emlegeti folyton, felsorolva kikét lehet. Mivel farki nem olyan primitív és suttyó szövegű, mint te, ezért úgy gondoltam, nem sértek senkit azzal -sőt felveszem a mai kommunikáció fonalát- ha az általad elfogadott, sőt istenített új politikus farkát is felteszem lehetőségként neked.
Egyébként mióta nem normális a "farok szopás" neked, aki swingerbe jár 15 éve, mert a férje farka nem elég neki?
Tán nem szoktál élni ezzel a lehetőséggel, vagy valami másnak hívjátok, ha az orrod elé teszik, vagy hirtelen szégyenlős lettél?"

Nos. Én bocsánatot kérek ezért tőled. Ennek megértését és elfogadásának lehetőségét rád bízom.
Frau Untermensch4 2020.03.28 10:30:58
@Womb Raider: köszönöm :)
Én sem voltam mindenre büszke.
Semmit sem lehet meg nem történtté tenni, de lehet javítani sokat szerintem, meg kell próbálni és törekedni rá, aztán már megy magától.
Hát akkor kezdjük... :)
Frau Untermensch4 2020.03.28 10:39:46
@Womb Rаider: ezt nem mertem leírni :))))
Egy régebbi szövegemmel írtam rá, amire szinte azonnal reagált is. Tudta, hogy csak nyitószöveg, ezért úgy is reagált rá, ironikusan, pimaszul, de mégis vidáman. 29 éves, szőke haj, zöld szemek, sportos alkat. Igazi jó csaj. Tetszett, hogy tudja, hogy csak duma, de benne van a játékban. Ez az a…..
Frau Untermensch4 2020.03.16 20:04:48
@Lorrh: @VT 135: akkor ez most egy döntetlen :)
Frau Untermensch4 2020.03.16 20:34:11
@MsIreneAdler: igen, ezen gondolkodtam én is, vegyek vagy ne vegyek :)
Miért terjed a koronavírus?  Igazán nincs nehéz dolga Ha egyetlen szóval szeretném összefoglalni a dolgot, akkor csak annyit írniék :- Mert nagyon sok a primitív, kulturálatlan ember a világban. Még a szappant sem tudja használni rendesen a többség. Feltétlen IKEÁ-ba kell mennie akkor, amikor…..
Frau Untermensch4 2020.03.08 15:29:49
@Diorella Queen: vicces, hogy most, amikor már kimutatott betegek vannak és egyre többen lesznek nem parázol, miközben akkor, amikor még papíron nem volt, a fertőtlenítőt is fertőtlenítetted :)
Frau Untermensch4 2020.03.11 12:28:52
@Diorella Queen: nekem kell bkv-t hasznalnom.
viszont ha lesz olyan hir, hogy hogy valaki finoman letanacsolt egy kohogos-tusszogost valamelyik jarmurol, nem mondom, hogy nem en leszek az :D
Frau Untermensch4 2020.03.13 17:51:09
@Diorella Queen: egyáltalán lehet kapni maszkot? Betegnek van még valahol maszk???
Haverjaim állandóan szekáltak, hogy miért mindig húszas csajokkal ismerkedek (irigykedtek valójában), ezért időnként belekóstolok a 30 feletti korosztályba is, hogy lássam, mi a helyzet. Annak ellenére teszem ezt, hogy szinte csak kudarcaim voltak a saját korosztályomban. Terézt online ismertem…..
Frau Untermensch4 2020.03.06 20:11:41
@Womb Raider: Kurvának sem hívtalak soha. Ellenben ma reggel egy másik blogon más egészen sokszor leírta. Miért nem kéred ki ezt magadnak tőle? Azért mert gyáva szar vagy, és tőle nem mered számon kérni. Mert tudod, hogy leseper, főleg azért, mert tegnap a mai user betette a képet innen. Jártál arra, olvashattad, hogy miket írt neked.
Ha olyan nagy szád van, menj oda, írjál neki, bokszold le vele a kínodat. De ehhez gyáva vagy. Kussolsz. Milyen egyszerű, aki a nemi életedről ír, az csak én lehetek, bizonyítani nem kell. Elég ezt írni. Ott basztad a napjaid nagy részét, ma egy árva szót nem írtál, mert tudod, hogy azonnal neked esik és válogatás nélkül írja majd, hogy mi vagy. Bezzeg nekem írogatsz, aki ugye csak annyit tud írni, nem én vagyok, és te erre azonnal megvádolhatsz, hogy de én vagyok, semmiféle bizonyítékot nem kell felmutatnod.
Még csak véletlenül sem reagáltam semmire ma, ami rólad szólt, tőled jött. De te nem bírtad ki, hogy ne keverj megint bele abba a szarba, amibe dagonyázol. Heccelésként még ma is tettél rá egy lapáttal, másnak is felajánlottad magad, csak azért is.
Csak az én szintemen jön ez? Ez a te szinted. Te osztod meg, hogy hogy élsz, és nem is hagyod abba. Direkt hergeled a népet ezzel, meddig lehet érdekes, mennyire lehet még fokozni, valaki biztos fog hozzáfűzni valamit, akire aztán rá lehet ugrani.
Igen, én meg sem mukkantam ma és gondoltam maradhatna is ez, ha te kibírod. De miért is gondoltam, amikor soha nem voltál képes nyugton maradni és ha nincs cirkusz körülötted, akkor csinálsz te, hogy újra legyen.
Szóval, ha olyan nagy a szád itt, menj át a Paks 2-re és beszélgess mathoval.
Majd ha ott te nyersz -kötve hiszem-, akkor lehetsz büszke magadra, azzal még nem kéne, hogy mániádhoz híven folyton belém kötsz és megvádolsz.
Frau Untermensch4 2020.03.06 20:32:43
@Wolf jobb heréje: "Amúgy csak az kürtöli szét a nemi életét, akinek nincsen hahhaa"
Ezt én nem tudom. Bár el tudom képzelni, hogy így él és élvezi, örüljön neki, csak akkor, ha ezt vissza kapja másoktól, akkor ne pattogjon érte, hogy miért írja. Ha egy új nick beledörgöli az orrát, akkor lépjen ezen át, hiszen a témát ő adta, ne csodálkozzon tátott szájjal, hogy emlegetik. Nem is értem, hogy leírja mit csinál, ha más írja le, akkor meg hőbörög. Adott témát -önként és dalolva-, néhány ember rágcsálják azóta is. Nem ez volt a célja? Elég okos nő, hogy felmérje mit írhat le és mit nem. Nem hiszem, hogy véletlenül szaladtak ki a billentyűiből azok a mondatok.
És könyörgöm, ne ajánlja már fel magát az embernek, mert hányok tőle.
Frau Untermensch4 2020.03.06 20:50:21
@Womb Raider: én többet nem tudok tenni, mint rád hagyom. Nem vagy normális sajnos. Bár ennek leírásához nincs jogom, csak az én véleményem, nem tudom alátámasztani orvosi és pszichológusi végzettséggel sem. Csak érzem. Kár, hogy te nem.
Szerző: Lukácsi Kriszti Mint oly sok ember, én is megnéztem a Csernobili robbanásról szóló mini sorozatot. Előjöttek az emlékek, bár még gyerek voltam, de azért van néhány. Emlékszem például, azon a nyáron nem ettünk salátát, mert azt mondták, az a legveszélyesebb zöldség...
Frau Untermensch4 2020.03.05 18:09:16
@Womb Rаider: "Ha abból indulunk ki, hogy te egyértelműen támadsz, úgy nem annyira nehéz magadnak sem válaszolnod!"

Mitől egyértelmű, hogy én támadok? Azért mert te mondod? Ne viccelj, ki vagy te? :DDD
Tán itt is én kezdtem a támadást? Én emlegettelek?

"Most már szakadj le rólam."
Te látsz mindenkiben engem, te lüke mániákusan én már számtalanszor kértelek szépen, hogy ne szóljunk egymáshoz :)

"kurvának beállítani"
A kurváknak úgy tudom fizetnek, sosem írtál ilyesmit, így én sem rád, ne túlozz!
Azt, hogy más nickekben engem látsz, az a te gondod, nem én vagyok, így azok írásai nem az én felelősségem.
Frau Untermensch4 2020.03.05 21:18:41
@Kovacs Nocraft Jozsefne: nem tartozom neked magyarázattal, főleg azért mert amnesia nem én vagyok, így a nemi életét firtatni nem én kezdtem.
Ezt ha nagyon érdekel még holnap is, tedd fel neki vagy olvass kicsit feljebb, ahol néhány nemiszerv és részei azért voltak említve és érdeklődj tovább :)

Esetleg olvasd el, amit én írtam, hogy kerültem ide és miért, ha nem érted, ennél többet én erre a magyarázatra nem pazarlok, nem érdekel ez a poszt, meg az atomenergiához sem értek, és egyáltalán nem szerettem volna itt megjelenni a nagyok között. WR emlegetett nem csak itt, hanem máshol is ennek kapcsán.

Az atomenergiával kapcsolatban pedig WR érveit végképp nem tudom, bár nem féltem, ő mindet tud.

Nemi életében és a posztban összefüggést nem találtam egy apró atommagynyit sem, bár van olyan kielégülés, ami egy atomrobbanással is egyenrangú lehet akár :)
Frau Untermensch4 2020.03.05 21:25:48
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Te viszont egy kis görcs vagy, akit papok molesztáltak kiskorában és a szmegma íze büffen fel minden korty kakaó után. Így lettél borotvált zsacskójú kis buzi, aki délkelet ázsia kuplerájaiban vadászik kiskorúakra, már amikor nem a Meleg Motorosokkal turnézik ;)
Cáfold! Nem tudod cáfolni."

Egyébként ezt WR írta, szerinted ez mennyire volt témába vágó, úgy egyébként?
A tipikus magyar birka, csak és kizárólag azt gondolja, amit a többség. Továbbá legtöbbször fanatikus. A tipikus magyar birka, aki soha nem gondolja máshogy,mint a többség. És mást sem gondol soha,mint amit a többségi társadalom elvár tőle. Ha a többség, gyűlöl, akkor a tipikus magyar birka is…..
Frau Untermensch4 2020.03.04 13:00:08
@vitéz Beverneky: az aratás minek számít majd? Gyilkosságnak?
Frau Untermensch4 2020.03.04 22:38:08
@vitéz Beverneky: akkor nem eszünk!
Frau Untermensch4 2020.03.05 10:09:06
@vitéz Beverneky: nos, remélem mi is csak hallani fogunk arról, hogy van olyan ember, aki találkozott olyan emberrel, aki találkozott ezzel a veszélyes kórral :)
A sorozatrandizó Nyelvtanárnő 2020.02.17 09:23:54
Ilona angol-német-olasz nyelveket tanít középiskolában és magánban. 33 éves, dögös MILF kategória csak épp gyerek nélkül. Tinderen arról beszélgettünk, hogy mindketten öregek vagyunk már a tinderes ismerkedéshez (khm). Akármikor írtam, Ő másodperceken belül válaszolt, ami eleinte szimpatikus volt,…..
Frau Untermensch4 2020.03.04 09:30:26
@Womb Raider: nincs válasz :)
Frau Untermensch4 2020.03.04 10:13:28
@Womb Raider: "Frau még küzd"

"Frau Untermensch42020.03.04. 09:30:26
@Womb Raider: nincs válasz :)"
Frau Untermensch4 2020.03.04 17:24:44
@Wolf ánusza: nem minden férfi az. Én azt írtam: "ész"telen nőgyűlölő pasik.
Ha minden pasira levetíted ezt, akkor minden pasi "ész telen"?

Pontosan ezt írtam: a hiba nem biztos, hogy csak a nőben van, tartalmazza bőven a másik nem is, és ennek csak a nőkre lőcsölése primitív és szánalmas tulajdonság.
Nem írtam szidásról, arról írtam, hogy a hibák nem csak a nőkben vannak, illetve ennek teljes áttolása rájuk szánalmas tulajdonsága azoknak, akik ezt alkalmazzák.
Nem hasonlít a te mondatod arra, amit én írtam. Te általánosítasz és használod a "mind" szót kétszer is.
Egyébként ezen az a pasi akad fel, aki így tesz, aki nem, az tudja, hogy ezt nem csinálja, vagyis rá nem vonatkozik.

"ez inkább a nőkre igaz."
Mindenki azt látja, amit látni szeretne.
Előrebocsátom azt, hogy a posztban leírt következtetések, gondolatok, nem mások, mint a blogger túlszárnyaló fantáziájának agyszüleményei. Minden valós személyekkel, vagy eseményekkel kapcsolatos egyezés nem több, mint a köztudottan vak véletlen műve. Valahogy hihetetlennek tűnik az, hogy egy…..
Frau Untermensch4 2020.02.26 21:49:11
@Diorella Queen: katasztrófa turizmus mehetne ezerrel, legalább fellendítené a lekonyuló kínai gazdaságot :)))
Frau Untermensch4 2020.03.04 12:51:03
@Diorella Queen: "mert sok baromarcú képes hulla betegen is IKEÁzni és teleköhögni az egész áruházat a vírusaival."
Betegállományban lehet a legtöbb mindent elintézni, így a vásárlásokat, postát, könyvtárt, mozit :)
Idegbaj.blog.hu Joker ezer arca 2020.02.24 13:14:27
Joker, egy jóképű negyvenes pasas, aki az anyjával él együtt. Visszafogott és kedves, sokszor már túl kedves, szerény természetű ember. Vannak minden féle pszichés gondjai, amik egy része vele született agyi kórságok, másrészt a kemény élet kihívásai miatt kialakult rendellenességek. A Jokereket…..
25-28 évesek között keresgéltem tinderen, mikor feldobta nekem Kata profilját a program. Minden fotón a kutyájával pózolt, ami mint tudjuk rossz ómen, bár kevésbé szar, mintha ugyanezt macskával tenné. Átlagos lány volt, nem volt bombázó, de teljesen megfelelt a barátnő archetípusnak. Épp olyan…..
Frau Untermensch4 2020.02.24 18:52:38
@VT 135: ahogy látod, a választ megadta Lorrh. És nem neked, helyette.
Frau Untermensch4 2020.02.24 20:57:08
@VT 135: hát nem unod, hiszen írsz egy litániát újra. Minek hallgatsz meg szalmabábokat ha unod? Olvasgasd azokat, amelyeket szeretsz. Egy blog erre tökéletesen alkalmas. Simán kihagyhatod ami nem tetszik/unod.

Egy mondatodra reagálnék csak:
"Nem elég, h a csaj gyáva volt, ezért hazudott, hanem még ezt is olyan udvariatlan, tiszteletlen formában tette, ahogy."
Te azt honnan tudod, hogy hazudott és nem valóban két hónapra vidékre ment, mondjuk a szüleihez? Akármiért. Ráadásul azt írta, aztán folytassák.
Mi volt udvariatlan és tiszteletlen abban, hogy azt mondta, két hónapra elmegy, aztán folytathatják?

Mindenki mást lát a posztokban, máson "akad" meg és azt a vonalat viszi, magyarázza.
Én azt például az említetten kívül, hogy mit vétett azzal, hogy két hónapra elment, úgy, hogy szólt és azt mondta, folytassák majd, hiszen jól érezték magukat egymással.
Nem lehet várni két hónapot valakire, aki akár barátnő is lehet, hiszen ez a lány lehetőséget is kapott volna -amit nem tudom, hogy tudott-e-, mint írta Wolf.
60 nap nem a világ.
Frau Untermensch4 2020.02.25 16:51:18
@Ethan Wolf: lehet, hogy vizbe fullt szegeny :)
Subba Szexi estét mindenkinek! 2013.04.20 20:55:36
..
Frau Untermensch4 2020.02.23 11:38:07
@vitéz Beverneky: nem voltam, vagyok.
Frau Untermensch4 2020.02.24 10:18:27
@venszivar: csak kivancsi, mint te :)
ot az erdekelte ki vagyok, teged meg az, mi van az Edessel.
Frau Untermensch4 2020.02.24 10:19:32
@Malac van eladó: hat szijjjjjja :)))
Frau Untermensch4 2020.02.12 22:42:58
@Lacipók: látom régi ismerős vagy, emlékszel C.A. iránti elfogultságomra :)
Sajnos ki van tiltva, így ezt nem kérem.
De jelenlévők vannak páran, és lehetne utána róla beszélgetni.
Te is írhatnál. Posztot vagy hozzászólást. Mi lesz veled, ha ez nem lesz? Hová írsz majd?
Frau Untermensch4 2020.02.13 12:17:38
@Zsici2: hát... a te szintedig valóban nem tudok felkapaszkodni :)
Maradj ilyen, hogy lámpásként mutasd az utat :)
Frau Untermensch4 2020.02.13 13:23:45
@Zsici2: :)
A sorozatrandizó A logisztikus 2020.02.03 13:01:47
Tinderen ismertem meg Nórit, amikor épp a harminc fölötti nőket teszteltem. 35 éves, szőke, átlagos testalkat, kivéve a fenekét és a combját ott van pár fölös kiló, de még viszonylag jó alakja volt. Azt írta a bemutatkozó mezőbe, hogy a személyes ismerkedés híve, ezért pár mondat után rá is…..
A sorozatrandizó Ebédszünet 2020.01.27 07:52:28
Valéria tinder találat volt, hosszú szőke haj, zöld szemek, de nem vékony testalkat, hanem amolyan curvy kategória. Fotók alapján épp olyan alakja volt, ami még simán szexi, úgyhogy rá is írtam. A nyitó téma Mezopotámia gazdasága az ókorban volt…ja nem… A sörök. :P A bemutatkozójában említette, hogy…..
Frau Untermensch4 2020.01.27 23:04:54
@Békés Troll: és férfinél? Miért kérdezi meg a férfi?
Frau Untermensch4 2020.01.28 08:50:01
@Békés Troll: ezt nem hiszem, de nem is ez volt a kérdésem lényege, hogy hányan, hanem hogy miért
Idegbaj.blog.hu Norbinak igaza van! 2020.01.21 21:34:44
Lehet itt agresszívan, vagy éppen kedvesen maszatolni a nyilvánvalót, Norbi abbéli nyilatkozatára, hogy egy kövér ember nem annyira vonzó, sem nőként, sem férfiként. Lehet jókat derülni a cikkek alatti kommentáradaton és  megengedett az is, hogy minden túlsúlyos besértődjön a kinyilatkozáson. De…..
Frau Untermensch4 2020.01.23 14:58:52
@Diorella Queen: amelyik fitt, szép, sukár és a neje szülés után 4 évvel még mindíg kövér, sőt... az persze megteheti, így a felelősség a félrekufircolásra és elhagyásra át van passzolva egyedül a nőre. Ez így fair :D
Frau Untermensch4 2020.01.23 19:05:09
@Diorella Queen: a szülés utáni hízás? :)))
Hosszú évek óta gyűlölöm a karácsonyt. Sokáig elfojtottam magamban, mert szégyellnivalónak éreztem, olyannak ami nem fér bele a társadalmi konvencióba, ami egyfajta különcség, ami miatt fekete bárány vagyok. Aztán ahogy teltek az évek és egyre több embert ismertem meg különböző szférákból, úgy…..
Frau Untermensch4 2020.01.12 09:31:10
@Torokhang: ha jól emlékszem két gyerekről írtál a CSP-on és már pociban volt a következő. Őket itt hagyjátok ilyenkor? Nem hiányzik Karácsonykor a gyerekek örömét látni? Vagy majd jövőre?
Frau Untermensch4 2020.01.12 21:20:50
@Torokhang: nem volt nagyon régen, csak akkor rosszul emlékeztem a "mennyiségre" :)
A karácsony gyerekkorban és kis gyerekkel igazi, közben és után nem olyan, és akkor jól jön egy utazás, ha van rá lehetőség. Bár én hóval tudom elképzelni, ezért is hiányzik most már évek óta, csak emlék a fehér táj ilyenkor. Hóágyú kéne, hogy legalább a ház köré varázsoljon belőle.
A sorozatrandizó Texas girl 2019.12.16 09:59:24
Amanda tinderes találat, 165 magas, vékony (nagyon vékony), szőke haj, barna szemek. Már a bemutatkozója is angolul volt, de azért rákérdeztem, hogy tényleg nem tud-e magyarul (hát nem). Kiderült, hogy Texasi, de öt éves tanuló/ismerkedős körúton van. Angolt tanít egy iskolában, mellette egyetemre…..
Frau Untermensch4 2020.01.07 19:13:53
@woltör: "az igazi férfi olyan amilyen neked soha nem lesz."
Hogy is lehetne, hiszen annak nincs nője. Saját magad által leírtat sem érted. Buta vagy?
Frau Untermensch4 2020.01.07 19:24:09
@woltör: azért írok, mert írtál egy okosat. Csak mint kiderült ez véletlen volt, sőt magad sem érted magad, mert tovább már nem tudtad gondolni megoldásként, hogy felesleges a nőkről véleményt nyilvánítani, ha nem is kellenek. Nem bírod felfogni?
Frau Untermensch4 2020.01.08 09:08:02
@Daenerys Targaryen: köszönöm :)
      Új ősz, új  rejaliti                                A tegnapi meredek hőmérséklet esésen túl, mi más is mutathatná jobban h itt az ősz, minthogy ezerrel bekezdtek a rejaliti sók.   Sajnos a rtl behúzott 2 nagyon súlyos hibát a műsoraiba. Először is a házasodna a gazda…..
Frau Untermensch4 2019.12.26 09:43:17
@Lilith.Inanna.1: engem se :)
De britt tudósok szerint a karácsonyi lánykérések 69%-a válással végződik, vagy meg sem köttetik :)))
Frau Untermensch4 2019.12.26 09:50:47
Frau Untermensch4 2020.01.01 14:55:14
A sorozatrandizó Megint a HR 2019.12.30 06:32:32
Ezúttal (is) a harminc fölötti korosztályban próbálkoztam annak ellenére, hogy vagy tucatszor bizonyítottam, hogy felesleges. Ennek ellenére időnként előtör belőlem a naiv, hátha akad normális korombéli nő is. Zita 34 éves volt, HR vezetőként dolgozik egy közepes méretű cégnél. Szőke, vállig érő…..
Frau Untermensch4 2019.12.31 11:23:39
@Daenerys Targaryen: ez a megszállás már itt van. A romák pontosan ezt csinálják. Nem szaroznak, hogy a nő karriert építsen. Otthon vannak, gyerekeket szülnek, a családnak élnek, a férfiak teszik a dolgukat (valamit) és szaporodnak, mint a nyulak.
Egyébként addig, amíg a férfiak úgy gondolkodnak, hogy a nő 30 éves koráig érték, aztán már kuka, addig egy nő hova tervezze a nagy családot és a sok gyereket. Minek? Magának? Kell, hogy munkája legyen, karriere.
Frau Untermensch4 2019.12.31 11:50:22
@Daenerys Targaryen: igazad van, ezt elfelejtettem írni. Köszönöm :)
Tényleg és őszintén.
Azért írjál jövőre is, a betegelméjű férfiak között szükség van értelmes és bölcs férfiakra is!
Boldog új évet kívánok neked!
A sorozatrandizó A felvidéki 2019.11.25 07:47:36
Tetszett a göndör haja a képeken, és arcra is olyan tipikus barátnő feeling áradt belőle, aki nappal átlagos, este meg kiszívja belőled az utolsó cseppet is (a jó értelemben). Szóval volt benne valami. Kicsit pimaszkodtam vele, hogy olyan 80-as évek stílusú a frizurája. Három féle reakció van arra,…..
Frau Untermensch4 2019.12.06 18:10:16
@vakhit és kutyacsel: jó munkához idő kell.
Ismerkedős oldalon láttam Emesét, aranyos, szemüveges, intellektuel beállítottságú, vékony testű, barna hajú és szemű lányka. Illetve nő, mert 27 múlt. A képei alapján simán 22-nek néztem amúgy, úgyhogy elég lazán nyomultam rá. Más megközelítést igényel egy fiatal húszas, mint egy harminc…..
Frau Untermensch4 2019.11.22 23:38:21
@VT 135: ha nem érted, akkor nincs mit magyaráznom. Semmi új nincs benne. Számtalanszor írtam már, hogy nem szeretem az általánosítást, azt sem, ha egy egész nemre kerül a pecsét és lesz hárítva minden hiba, illetve a kapcsolatok, vagy nem kapcsolatok sikertelensége.
Ennyi, semmi több a "hiszti" jelentése.

De mivel ez általában nem érthető, így gondolom most sem lesz az.

Amit viszont sajnálok, hogy Daenerys Targaryen megint eltűnt. Ez jobban izgat, mint az, hogy te vagy más mit ért, vagy nem ért és mit ír már megint nekem.

Remélem visszatér újra...
Frau Untermensch4 2019.11.24 22:36:14
@Gejzir: tehát te nem azt tapasztalod az életedben, hogy nagyjából minden férfi "elkel", legyen az bármilyen szinten szinte, ha el akar kelni? Kiemelném a szót: el akar kelni és nem kifogásokat keres, vagy nem akar elkelni?
És most tegyük félre a 2017-es amerikai görbéket.
Frau Untermensch4 2019.11.25 19:20:45
@Gejzir: hát... akkor úgy gondolom, hogy mindenki azt látja, amit látni akar, vagy amire inkább figyel :)
Én például, ha cipőt veszek, már nem is nézek jó ideig másnak a lábára, vagy a kirakatba, mert rájövök, hogy az jobban tetszik :)))
A sorozatrandizó Salsa golyó 2019.11.04 06:29:50
Tinderen egy elég gyors randit sikerült leszerveznem egy Szilvi nevű lánnyal. Úgy indult az egész, hogy valamelyik este jelezte a program, hogy összepárosított vele. Olyan nagyon nem hatott meg, mert fáradt voltam, gondoltam majd másnap írok neki. Erre hajnalban arra ébredtem, hogy üzenetet…..
Frau Untermensch4 2019.11.06 11:51:25
@Daenerys Targaryen: amikor hisztis, baszogatós, kekec nőt játszol, akkor nem kedvellek.
És az fárasztó nekem.
Mára ki is fárasztottál, hagyjál pihenni.
Frau Untermensch4 2019.11.06 13:25:13
@Daenerys Targaryen: :)
Jó éjszakát, álmodj szépeket, remélem nem egy kapszulahotelben hajtod le fejed :)
Frau Untermensch4 2019.11.06 23:29:38
@Krisz101: nincs önismetem baszki.
Hát azt is most tudom meg tőled, hogy miért táncikálok mással, mint akinek szétteszem a lábam.
Ezentúl hozzád fordulok, ha nem értem mit miért csinálok.
Köszi szépfiú ;)