Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JTU

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk fiának nem jött be a Decathlonba vásárolt úszószemüveg, ezért olvasónk arra gondolt, hogy a reklámszöveg szerint jár el és inkább visszaviszi az áruházba. De ott nem az történt, amit várt, a pénzét nem kapta vissza, mivel a szemüvegnek valójában nem volt semmi baja.  Vásároltunk a…..
JTU 2019.11.02 08:52:13
@Hurrá Torpedó:
Azt javaslom ezzel a logikával ne kezdj kereskedelmi tevékenységbe.
Ez a valószínű gyors csőd biztos receptje.
A visszatérő vásárló a legértékesebb vásárló. Erre próbált utalni a vásárló is.
Ezzel együtt a bolt nem feltétlenül járt el helytelenül ha a termek karcosan került vissza.
A jövő évben választások lesznek az Államokban így aztán egy Rage Against The Machine visszatérésnél semmi nem lenne időszerűbb. És úgy néz ki lesz is belőle valami. Ma ugyanis egy nemrég létrehozott, mint később kiderült valódi Instagram fiók híréből kiderült, jövő év tavaszán öt koncertet is ad a…..
Több mint 5000-en látták azt a videót, amin egy autó elgázol egy babakocsit toló nőt a Ferencvárosban. A Főváros és a hatóságok tétlenül nézik, hogy járókelők tömege kénytelen balesetveszélyes helyeken közlekedni. ..
JTU 2019.09.22 18:43:37
@Fikalnyik Eugén: az milyen kategória hogy nem győződött meg róla hogy megadták neki az elsőbbséget?
Én inkább úgy látom azokkal a gyalogosokkal van a baj akik bizonytalanul toporognak a zebranal, és nem mutatnak egyértelmű szándékot arra nézve hogy élnek az elsobbsegukkel.
Nem kell elmélyült klímakutatónak lenni ahhoz -- igaz, a minimális összefüggések ismeretére azért szükség van --, hogy lehessen tudni: miért nem a klímakutatók javaslatai fogják megoldani azt a válságot, amely egyszerre állt össze objektív (leegyszerűsítve: az üvegházhatású gázok megnövekedett…..
JTU 2019.09.03 08:26:26
@ijontichy: relokalni az emissziót nem lebecsülendő lépés.
A környezetvédők többsége ott van megkavarodva hogy a bolygót próbálják védeni nem a rajta elő embereket.
Sokat segítene az ügyön ha ezt a kérdést tisztáznak magukban.
JTU 2019.09.03 08:31:07
@neoteny: ‘when running under full load’ is the secret.
Real life usage is far from it.
That’s why diesel is ok on the highway, terrible in town.
JTU 2019.09.03 08:35:12
@Janossz: na, Ezek a teljesen tudománytalan ‘empirikus’ megfigyelesek az igazán semmire sem jó okoskodasok.
Tegnap 32 C* volt, ma 21C lesz. Megoldódott a probléma...
A környezetvédelem olyan témakör, aminek fontosságával elméletben mindenki egyetért. A probléma ott kezdődik, amikor nemcsak bólogatni kell és néhány támogató kommentet írni, hanem tevékenyen is hozzájárulni. Ez ugyanis számos esetben jár plusz tevékenységekkel, némi kényelmetlenséggel, amit már…..
Vannak dolgok, melyek egyszerűen tökéletesen illenek egymáshoz. A Bose és a Chevrolet közös munkájáról is ezt lehet elmondani, azonban sokakban merülhet fel a kérdés: Mi köze van a Bose-nak, egy hangtechnikával foglalkozó cégnek a Chevrolet-hoz, mely a világ legjobb szuperautóit…..
Megszerezted a jogsit és szinte égeti a zsebedet az elmúlt hónapokban félretett pénz! Kell végre egy autó. A lehetőségek megszámlálhatatlanok, az árban pedig végtelen a skála, mégis be kell lőni, hogy milyen autót vegyél és mennyiért...
JTU 2019.08.22 13:38:16
@Látens Inszinuáció: gondolom a 7.2-es 0-100-as sprint közben nem mersz a tükörbe nézni, vagy ha igen akkor nem látsz semmit a hátrahagyott gomolygó fekete koromtól...
Jó választás, gratulálok, remelem senki nem követi a példádat.
Mondjuk előbb utóbb kitiltják az utakról az ilyen autókat.
1. Évről évre sok millió tonnányi műanyag kerül az óceánokba. A napfény, a szél, hőingadozás, a hullámverés hatására, az óceánban hányódó tömérdek műanyag kis szemcsékre aprózódik, ezeket hívjuk mikro műanyagnak,  bekerül a tengeri állatok szervezetébe és a táplálékláncban előbb-utóbb hozzánk is…..
  Lehet mindkettő, de ne keverjük sem a sorrendet, sem az okokat. Nagyot robbant az egyik kólás cég legújabb kampánya. Érzelmekre ható kreatívval és üzenettel állt elő: a szerelem, az szerelem, légy homoszexuális, leszbikus, vagy hetero. És egy így is van, bárki identitásától függően választhat…..
Továbbra is gyűjtöm a fogyasztói véleményeket az 50 év feletti korosztályból. Hiszen nekik is szólnak a reklámok. Nekik is szólnak a reklámok? Álljon itt Eszter véleménye ebben a kérdésben.   Eszter kettős szerepben van: vállalkozóként életbevágóan fontos a számára, hogy jól reklámozza a…..
A csodás pázsit minden szép kert zöld alapja, ez nem vitás, ugyanakkor - főleg nyáron - a fűfelületet nem csupasz valójában használjuk, hanem általában egy olyan felületnek tekintjük, amelyre kipakolhatjuk a pihenés, szórakozás eszközeit. Így ez a poszt nem a gyep ápolásáról fog szólni, hanem arról,…..
Kilenc versenyt kellett várni az idei első nem Mercedes elsőségre, mégis további három óra múlva derült ki, hogyan végződött az új generáció első összecsapása. Max Verstappen megtarthatta a kétes előzéssel megszerzett győzelmét...
JTU 2019.07.02 12:01:07
@higinos: mondanál példákat arra az állításodra miszerint Hamilton piszkos vagy sportszerűtlen volt?
Rajongói szemmel sokkal nehezebb objektíven megítélni helyzeteket, ez érthető.
A bírák rendelkezésére olyan tömegű és minőségű információ, felvétel, telemetria áll, amiből szinte nehéz nem objektív döntéseket hozni.
Innen puffogni hogy hátrányosan ítélik meg a kedvencünk mozzanatait, mentálisan érthető, de sok alapja valószínűleg nincsen.
Sajtóértesülések szerint elveszítheti az ülését a Super Formulában a Makaói Nagydíjat kétszer is megnyerő Dan Ticktum...
Túlsúly és elhízás tekintetében Magyarország világviszonylatban a negyedik helyen áll. Itthon 10 nőből 6 és 10 férfiból 7 tartozik túlsúlyos/elhízott tartományba. A túlsúly és az elhízás szív-, és érrendszerre, illetve daganatos megbetegedésekre gyakorolt káros hatását…..
JTU 2019.06.16 14:52:20
@soiree: nem tudom hol tanítják a ‘ ki a hasat...’
én be a hasat-tal ismerem ezt.
"There is no Plan B, because there is no Planet B!" (Nem létezik B-terv, mert nem létezik B-bolygó!") Az összesen 81 év innen, vagyis egy ember élete. 2 fok feletti emelkedés az átlaghőmérsékletben azt okozza, hogy a tengerszint 70 méterrel megemelkedik majd. A folyamat már elindult, és ott tart,…..
JTU 2019.06.13 08:33:47
@Larrikin:
70m v 70inch...
Ez az igazi minőségi ujsagbairas...
Május végén egy szűkszavú közleményben tudatta ügyfeleivel a harmadik legnagyobb magyar bank, az UniCredit, hogy június 1-jével elhagyja a Facebookot, és a jövőben kizárólag saját felületeiken illetve a LinkedIn-en lesznek elérhetők online. ..
Április 26. és május 2. között egy hétig néztük az M1 napi 8 hosszabb híradóját és megvizsgáltuk, mennyit szerepel benne a kormány és a kormánypártok pozitív színben, mennyit szerepel az ellenzék negatív színekben, illetve mennyi időt kap az ellenzék saját témáira. Átlagosan napi egy órát…..
Miközben egykori párttársai hónapok óta az általa bedobott Brexit miatt civakodnak, David Cameron volt brit miniszterelnök vidáman pihen és újabb luxuseszközt szerzett be...
Ma délután (04.26) a diákok tüntetést tartottak a Kossuth-téren, amelynek az volt a célja, hogy felhívja a figyelmet, hogy a diákoknak milyen követelményekkel lesz lehetősége jövő évtől felsőoktatási tanulmányokat folytatni. A követelmények nem egy bonyolult rendszert rajzolnak…..
Állítólag egy évvel ezelőtt komolyan felvetődött a Fideszben, hogy be kéne áldozni Tiborcz Istvánt a választások előtt, ezzel kivennék az élét azoknak az ellenzéki és EU-s kritikáknak, melyek szerint Magyarországon nem érvényesül a törvény előtti egyenlőség elve. Volt némi realitás a felvetésben,…..
JTU 2019.02.17 17:39:10
@Orbán veje: ezzel a stílussal és érvelés-színvonallal nem hinnem hogy a haverom volnál, vagy valaha az lehetnél.
De, látom hogy másokat is kiosztasz akik másképp látnak dolgokat, ugyhogy nem veszem személyesnek.
Az LMP két társelnöke közleményben ment neki az Állami Számvevőszéknek, mely szerintük már nem független intézmény, hanem a Fidesz bosszúhadjáratának eszköze. A rezsim az ÁSZ felhasználásával szólt és szól bele a pártok versenyébe, és az újabb támadásokkal bizonyította, hogy mire számíthat…..
JTU 2019.02.03 14:53:13
@math0: elolvassátok néha lehiggadva, nyugodt elmevel hogy milyen igénytelen kommenteket irtok, és tényleg láthatatlan számotokra a kontraszt?
Hatodix higgadt és logikus érvelésére annyi a válasz hogy Fidesz s..gnyalo?...
Jogállamiságért kiált az ellenzék de az első alkalommal amikor be kellene tartani a törvényt elbukik. A törvények és szabályok mindig csak másokra vonatkoznak felfogás nem túl hiteles a jogállamiság és szólásszabadság hiánya miatti tiltakozás mellett.
Engem is aggaszt egyébként hogy ilyen hozzáállás mellett milyen jogállamiság, szólásszabadság alakulna ki abban a valószínűtlen esetben ha az ellenzék válaszadást nyerne.

Kerek mindenkit akinek a fentiekrol annyi a véleménye hogy troll, Fidesz s..gnyalo, f..zfej, vagy hasonlók azok kíméljenek meg engem és azokat is akik értelmes véleményeket jönnek ide értelmesen, trágár személyeskedés nélkül ütköztetni.
Köszönöm.
JTU 2019.02.03 14:54:37
@JTU: Hatodikx, sorry
JTU 2019.02.03 16:20:01
@math0: elnézést, az idiótát és a patkányt kifelejtettem...
Ettől még érvényes a kérésem.
Azt hittem a teljes felsorolás nélkül is érthető volt.
"Akár 50 százalékkal emelkedhet egy kezdő audis dolgozó bére két év alatt a cég béremelési ajánlata alapján – ezt állítja az Audi Hungária személyügyi osztálya által készített dokumentum. A tájékoztató néhány példát sorol audis dolgozók keresetére, illetve annak változására. E szerint egy 24 éves…..
Sokat gondolkozom azon, hogyan kezdődik majd az igazi klímakatasztrófa. Biztosan nem egyszerre történik, mint egy aszteroida becsapódás, lehet olyan lassú lesz a változás, hogy talán még hozzá is tudunk közben szokni. De biztosan lesznek olyan elemei a klímaváltozásnak, amelyek gyorsan és nagyban…..