Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kató a faluból

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Amikor egy pasi száján kiszalad a „próbálok hűséges lenni” mondat, a barátnő joggal kezdhet nyugtalankodni. És ez a problémának még csak egy kisebb része. A pasi főleg a saját gondjairól szeret beszélni: elmondja, melyik rokonával veszett éppen össze és ki milyen szemét, kit…..
Amikor a barátnő a saját lakásodat sem tiszteli, nagyjából elképzelhető, mit tesz majd a közös fészketekkel. Posztolónk letesztelte a csajt, és három napra rábízta a lakását, de amikor hazajött egy kisebbfajta szeméttelep várta. Utána nem sokkal vetette fel a csaj, hogy össze kéne…..
Kató a faluból 2019.07.19 09:18:14
@Nyomasztó Fingszag: Bocs, de ezt a módszert 5 éves gyerekeknél alkalmazzuk. Ha egy 28 éves, elméletileg felnőtt nő nem ért a szóból, akkor fölösleges erőlködés, szerintem.
Kató a faluból 2019.07.19 09:55:50
@Nyomasztó Fingszag: A pedofil vonalat nem tudom, honnan sikerült beemelned a beszélgetésbe, de ahogy gondolod, bennem fel sem merült. A nevelés nálam nem jelent egyet a pedofíliával, de asszem ezt túl tárgyaltuk.

A szakítás, kidobás valóban nem egy otthagyott pizzás dobozon múlik és a takarításon kívül sok sok oldala van még az életnek, de én úgy érzem és gondolom, hogy ha valakit annyira zavar ez a szituáció, hogy még posztot érő levelet is ír miatta egy blogba, akkor kardinális kérdés a kapcsolatuk szempontjából számára. A leírtakból pedig az jön le, hogy próbált már ezen változtatni, bár lehet, hogy nem volt elég határozott az ügyben. De akkor is úgy gondolom, hogy ha felnőtt ember esetében a határozott közlés, megbeszélés nem segít, akkor fölösleges megpróbálni megnevelni, szerintem az már nem fog működni.
Dani barátnőjének eddig nem volt baja a heti egy kanbulival, de most már van. Egyik haverja szerint sok nőnél ez egy pánikreakció, olyanoknál, akik a teljes kisajátításban hisznek, és ha azt látják, hogy a legkisebb kapu is nyitva marad, rögtön lépnek, mert bármikor kisurranhat…..