Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péter Mai

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az autóvásárlás komoly és nehéz feladatat tud lenni, amely rengeteg utánajárást, tudakolást és időt igényel. Arról nem is beszélve, hogy viszonylag nagy pénzügyi beruházás is egyben, ezért érthető, hogy szeretnél a lehető legbiztosabbra menni. És szeretnéd elkerülni azokat a hibákat, amelyeket…..
Az elmúlt időszakban több helyen halhattuk – a témával hivatalból foglalkozó egyes tisztviselőktől is –, hogy Budapest levegőminősége egyre javul, valójában nincs is szükség sürgős, érdemi intézkedésekre, azonnali beavatkozásra, mert már elmúltak azok az idők, amikor Budapest sereghajtó volt az…..
Péter Mai 2019.11.05 21:31:31
@gyongyi70: Erről van szó. Amíg a fűtés a VALÓS jövedelmekhez képest ennyire drága és amíg nulla, azaz NULLA félnivalója van a hulladékot eltüzelő polgároknak, ez lesz a helyzet. A többi meg rizsa. Plusz a gépjárműállomány egyre öregedő, jelenleg 14,2 éves átlag életkora sem egy méznyalás.
Nagyon sok építkezésről van tapasztalatunk, elképesztő, hogy sok helyen mi megy, sokan szidják a kivitelezőjüket. A sok konfliktus egy része azonban nem mindig a kivitelező hibája miatt alakul ki, hanem az építtető keze van a dologban. Kaptunk is egy levelet az egyik kivitelező csoporttagunktól, ezt…..
Péter Mai 2019.03.27 23:00:10
@kujenga2002: azért itt álljunk meg. 7 tonna kézi megmozgatása szerinted oké 100.000Ft-ért??? Ember, mások, akik egy sima raktárban pl. összeállítóként napi szinten tonnaszám mozgatják a cuccot, ennek a tizedét sem keresik meg! Az, hogy neked akkora a marzsod, hogy ez belefér, na az a baj. Többek közt ezért is ennyire drága ma építkezni.
Péter Mai 2019.03.28 10:45:40
@csúti csüngőhasú tolvaj: Két dolog. 1) 27% áfa és a többi, még meg nem nevezett adó- és illeték ha még hozzászámítódik a többihez, akkor az már nagyon sok. Ezt nem én mondom, tessék olvasgatni régiós és uniós összehasonlításokat, no de nem egyes adónemenként (az a kormányzati propaganda fegyvere, hogy kiragadott adónemekkel mutatja be, milyen alacsony az adó nálunk...), hanem ÖSSZ adózásban. 2) Én soha semmilyen támogatást nem nyertem el sem munkahelyteremtésre, sem másra, mert valahogy a mikrók kiesnek ezekből (tudom, vannak szerencsés kivételek). Viszont ahogy írtam, egy multi 10 millát nyalt fel tavaly ilyen címen.
Péter Mai 2019.03.28 11:06:20
@Nancsibacsi: nem költségről írtam, rosszul olvastad. Ez a 10+ százalék ez olyan adó, amiért javarészt semmilyen szolgáltatást nem kapok. Te sem. A munkám költséghányada (anyagoktól benzinen át a gépekig) teljesen más tészta, nem arról beszélünk.
Ahogy internetezési szokásaink, úgy a mobilnet-ajánlatok is rengeteget változtak az elmúlt pár évben. A szolgáltatók egyre szélesebb mobilinternet-palettája azt mutatja, hogy azon kívül, hogy évről.évre egyre nagyobb adatforgalmat tartalamzó csomagokkal kecsegtetnek, próbálnak többet nyújtani az…..
Péter Mai 2018.12.10 23:35:05
@odod94: 1) ez csak lakosságira áll, én meg vállalkozás vagyok 2) ha a 0MB netet választod, muszáj hozzá egy drága előfizetést megvenned.