Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Bernadett Blanka

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valóban... Ez akár egy Trónok harca epizód címe is lehetne, azonban a rajongók számára van egy rossz hírünk: csupán egy Izlandot bemutató blogbejegyzéssel szolgálhatunk. Annyira azonban mégsem kell elkeseredni, ugyanis e-heti célpontunk - Dániel Márton vendégírónk idegenvezetésében - az…..
2016-ban volt szerencsém közel fél évet eltölteni a portugál fővárosban, mely egy külön kis világ az országon belül. A város remek boraival és gasztronómiájával, gyönyörű, színes házaival, messze földön híres utcai művészetével és melankolikus hangulatával az egyik legkülönlegesebb kis főváros,…..
Akiknek előző posztunkban kellőképpen elvettük a kedvét Párizstól, azoknak ajánljuk figyelmébe alábbi bejegyzésünket, melyben a francia főváros napos oldalát mutatjuk be.Eiffel-torony, bagett, svájcisapka, művészek és fényáradat... Párizs gazdag történelme és kultúrája, elképesztő épületei és…..
"A szerelem városa”, "A divat fővárosa”, a "Fények városa”. Néhány a számos név közül, mellyel a világ legnépszerűbb turisztikai célpontját illetni szokták. Párizs folyton nyüzsgő, fényes és varázslatos, minden sarkon találni valami szemet gyönyörködtetőt, de mint azt tudjuk, nem minden arany, ami…..
Sokan már hallottak róla, sokan azt sem tudják, a földgömb melyik oldalán keressék ezt az eldugott kis szigetcsoportot. Az Azori szigetegyüttes bizony Portugáliához tartozik, még ha 1500 km távolságra is van a fővárostól, Lisszabontól.      A 9 szigetecske közül mi a legnagyobbat, São Miguel-t…..