Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drakeamarth

40 bejegyzést írt és 295 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja folytatja a sorozat hagyományait abból a szempontból is, hogy irtózatos pénzeket emésztett fel. Ennek apropóján jött létre ez az infláció-érzékeny lista az eddigi legborsosabb árú hollywoodi filmekről, melyek között természetesen sok az ismétlődő franchise.…..
Drakeamarth 2017.05.28 11:17:20
Drakeamarth 2017.05.28 12:29:40
@Csaba Turbucz: Karasztrófa. Nem csak hogy irdatlan pénz, de ráadásul az 5 rész közül ez a legfakóbb, legsemmilyenebb, legkevésbé látványos. Gonddolom Johnny Depp-nek talicskával szállították a kokót, az nyomta meg a számokat.
Hugh Jackman utoljára ölti magára Farkas alias Logan jelmezét, és bizony igen ritka dolog, hogy egy filmszereplő 17 éven át folyamatosan jelen legyen a vásznon. A Loganben is hűen vele tart eredeti magyar hangja, aki kb. ennek a figurának köszönhette, hogy mikrofon mögé citálták az elmúlt években.…..
A régebbi filmek folytatásain bónusz izgulnivaló, hogy vajon a friss magyar szinkron eleget tud-e tenni a "klasszikusnak". Nos, a '90-es évek hetedik legnagyobb magyarországi mozisikere esetében az erőfeszítés látható: a visszatérő színészek közül csupán egy maradt hoppon, és nem az, akire elsőre…..
Drakeamarth 2016.06.19 11:50:53
Amikor a kormány családi okokra és az ő szájukból más demagóg hülyeségre hivatkozva kitalálták, hogy vasárnap minden (érdekterületen kívül eső) bolt legyen zárva, akkor ment a hiszti, hogy hol fogok vasárnap parizert, meg túrót vásárolni? Az arrogáns ostobaság olyan elemi erővel robbant a felszínre,…..
Csak nekem sok a duma? Biztosan ismernem kéne a játékot... Na mindegy, talán lenyomja a premierhétvégén a Szemfényvesztők és a Démonok között második részét. Magyar bemutató: május 26. Az két héttel az amerikai előtt lesz. ..
Drakeamarth 2015.11.08 16:46:05
@fade: Érdekes hogy félkész a CGI, ugyanis több mint egy éve le van forgatva a film, azóta utómunka zajlik. Aggasztó, hogy ennyi idő alatt nem bírtak jó CGI-t csinálni, mivel fél év van a premierig.
Ha akadnak filmek, amik különleges bánásmódban részesülnek még szinkron terén is, akkor vajon melyek ezek a filmek? A Mentőexpedícióról talán joggal feltételezhettük volna, hogy ezek közé tartozik, ám végigtekintve a népes színészgárdához kapcsolódó népes…..
Drakeamarth 2015.09.27 16:35:44
@merlinicus: "Beszéljünk őszintén! Sajnos Sinkovits-Vitay Andrással sok rendező nem szeret együtt dolgozni, ezért egyszerűen nem hívják. Több helyről hallottam, hogy még az X-men filmeknél sem szerettek volna tovább dolgozni vele, de a forgalmazó nem engedte a váltást. "

Erről tudsz valami netes olvasnivalót küldeni, vagy részletezni? Kíváncsi lennék, mert az új Farkas-szerepeinél abszolút érezni, hogy egy észak-koreai haláltáborban is szívesebben lenne, mint a szinkronstúdióban.
Újabb szép poszter, szóval akkor már a film is legyen minimum az. ..
Ilyennek is, olyannak is mondják a kritikák Brad Bird új filmjét, amivel kapcsolatos várakozásaink a szinkronizált előzetes óta kiszélesedtek: akkor most tuti Szabó Sipos vagy nem? Rögvest kiderül. George Clooney – Szabó Sipos Barnabás. A legjobbkor ér véget a…..
Nem tudom, Charlie Hunnam megbánta-e, hogy végül nem ő bújt Mr. Grey bőrébe, de az biztos, hogy én sokkal jobban örülök, hogy Guillermo del Toro eddig igen szerény promóciós anyaggal eleresztett gótikus kísértetház-históriájában láthatom viszont, még ha első ránézésre fura…..
A rajongói plakát kattintásra megnő, készítője Love-Carmichael. ..
Drakeamarth 2015.01.08 19:31:18
Az előző rész tartalmából: Schmidt (Jonah Hill) és Jenko (Channing Tatum), a két kopasz zsaru magukat középiskolás diákoknak kiadva felgöngyölítettek egy gimnáziumi droghálózatot, és nem mellesleg ellőtték az egész mögött álló tornatanár farkát. Ez most teljesen mellékes…..
Nem túl meglepő bejelentést tett ma a Warner Bros. A 2016. májusában mozikba kerülő Superman Vs. Batmant - melyben a fenti két úriember mellett Wonder Woman és a legújabb jelentések szerint Cyborg is feltűnik - a régóta várt Justice League-film követi majd, melyet Az acélember és…..
Drakeamarth 2014.04.28 07:42:22
Két visszavonult bokszoló (Sylvester Stallone és Robert De Niro) egy kínos vita után úgy dönt, hogy pontot tesznek 50 éve félbe szakadt rivalizálásuk végére egy mindent eldöntő meccs formájában. Ez a film vagy nagyon vicces és szívhez szóló lesz, vagy iszonyatosan kínos. Sajnos…..
Drakeamarth 2013.09.13 18:00:41
A Marvel Moziverzum második fázisának második fejezetén sok múlhat, hisz nézetességéből kiderül, hogy a Bosszúállók hány további embert rántott be a Marvel világába, mennyivel többen lesznek kíváncsiak Thor további kalandjaira, kinek első bevetésére 180 millió dollárt…..
Geekblog RIDDICK 2013.09.04 01:08:10
"Szar sört olcsón is ihatok!", fakadt ki egy jeles barátom, mikor az Erzsébet téri nyitott bisztróban egy hatszáz forint körüli Tuborg korsó árat pillantottunk meg egy ártáblán. Hasonló érzés kerített hatalmába engem is a nemes egyszerűséggel Riddick címre hallgató filmet,…..
Drakeamarth 2013.09.05 22:10:05
@Rusznyák Csaba: Ritka gyenge évünk van, speciel mindenben egyetértek veled/veletek. Lehet hogy sokaknak fáj ha lehúzzátok a kedvelt filmjeiket, de szerintem az elég egyértelmű, hogy katasztrofális ez a nyár. A legjobb film, amit moziban láttam (és blockbuster) a Jurassic Park volt...
Mindenki azonnal hagyja abba, amit csinál, és jól figyeljen rám, ugyanis egy rendkívül fontos bejelenteni valóm van: nem érdekel, hány fok van odakinn, ha lenne egy ilyen szőrmegalléros bőrkabátom, tuti ezt venném fel ma! ..
Drakeamarth 2013.08.06 22:40:59
@Takács Máté: Ez tényleg zseniális szereposztás lenne :D Fordító? Speier, Tóth Tamás vagy Heltai Olga?
Nicolas Winding Refn túl messzire ment. Új filmjét a cannes-i fesztiválon füttykoncert fogadta, a vetítés során távozó kritikusok életük egyik legborzalmasabb élményéről számoltak be, a recenziók öncélú brutalitást, vontatott, mesterkélt cselekményt és bántóan minimalista…..
Drakeamarth 2013.08.04 22:49:04
Egy japán népmese szolgáltatott ihletet a Universal nagyreményű (egyébként problémás fogantatású) fantasy-jéhez, melyben Keanu Reeves egy csapat kitaszított szamuráj élére áll, hogy bosszút álljon egy könyörtelen sógunon, aki mindnyájuk becsületükbe taposott. A reklámfilmek…..
Drakeamarth 2013.08.02 08:43:59
A hozzánk november közepén érkező Thor-folytatás szép, össznépi plakáttal örvendeztet, melyre Christopher Eccleston neve már nem fért fel. Szóval nem ő lesz a főgonosz? És van, akit ez esetleg meglep? ..
Drakeamarth 2013.08.01 19:23:59
Mi tartott ilyen sokáig?! Már Az acélember csudálatos nyitóhétvégéjét követően be kellett volna jelenteni, sőt, valamikor A sötét lovag-trilógia derekán. Vagy még korábban. Miközben a Marvel már a harmadik ötéves tervének alapjait fekteti le (HI-VA-TA-LO-SAN!), addig a…..
Godzilla, vagy ahogy a japánok mondanák: Gojira lesz a holnap induló San Diego-i Comic Con egyik fő attrakciója (a remake/reboot apropóján még egy kis kalandparkot is felhúztak a városban), és ennek örömére megérkezett az első látványterv a filmből, amely alapján leszűrhetjük a…..
Drakeamarth 2013.07.17 19:25:55
@TomPowell25: Én is. Sokkal szórakoztatóbb, mint bármelyik Transformers/Csatahajó/Tűzgyűrű.
A Nokia jóvoltából vadi új trailer érkezett a nyár egyik sarokpontjának számító szuperhősmozihoz, amely állítólag tele van új jelenetekkel: azért állítólag, mert nincs az az isten, hogy én ezt már megnézzem. Te kibírod? ..
Az évadnyitó óta most először foglalkozunk a Trónok harcával, hisz a sorozat kritikus ponthoz érkezett: rajongók ezreit, millióit veszítheti el, vagy éppenséggel teheti rabjává mindörökre. Az "elolvasom" után spoileres sorok jönnek. A könyveket ismerők egyszerre várták…..
Drakeamarth 2013.06.04 11:43:11
i.imgur.com/q3zwsn5.jpg

A jelenet engem is sokkolt, főleg a terhes anya kifilézése. Nem semmi, hogy be merték vállalni.
aeon flux bond 24: van az a pénz? 2013.05.29 07:34:00
Az elmúlt napokban gyorsabban cserélt gazdát a soron következő James Bond-film rendezői széke, mint Taylor Swift szokta a pasikat: bő egy héttel ezelőtt még arról tudósítottunk, hogy felajánlották Christopher Nolannek a filmet, de mielőtt normálisan összetehettük volna a két…..
Október 23-án jelenik meg majd minden valamirevaló játékfelületen a népszerű Batman: Arkham széria harmadik epizódja, melyben a Sötét Lovag egyik főellenfele, Black Mask a világ nyolc legveszélyesebb fejvadászát küldi a bőregér nyomába: ebben az új, közel ötperces trailerben…..