Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Saadah Rena

49 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az e-számla öko lábnyoma kisebb, mint a papíralapúé, ez tény. Ha te is átállnál egy klímabarátabb és nem mellesleg egyszerűbb, könnyebben nyomon követhető megoldásra, akkor itt megteheted! Ha pedig szívügyed a környezetvédelem és fontos számodra, hogy up-to-date legyél a fenntartható jövő témáiból,…..
  Minden tekintetben fontos időszak a november-december, ha pedig a lehető leglátványosabb megjelenéssel szeretnéd zárni az évet, megsúgjuk milyen kiemelt témákkal foglalkozunk a közeljövőben:   Az Index Zöld Karácsony melléklete 24 napon keresztül kiemelt figyelemmel foglalkozik a…..
  A Dívány számára is tartalmasan indult az ősz, 1 328 761 egyedi látogatót hozott a szeptember (DKT-Gemius 15+ belföld, multiscreen), a legerősebb nap pedig 22-e volt 248 412 olvasóval, amely egy  elsöprő napi rekord  volt. Vizsgáljuk kicsit meg a siker okát és azt, hogy milyen értékek alapján…..
  Femina számára az iskolakezdés és a lakásfelújítás évszaka elhozta a valaha látott legszebb látogatottsági adatokat: 2 627 789* egyedi user olvasta szeptemberben az Indamedia népszerű női kiadványát. A hónap legerősebb napja pedig a bűvös 29-e volt a maga 550 471** látogatójával. Naponta…..
Finomhangoltuk a már jól ismert demográfiai adatok, kor, nem és érdeklődési körök szerinti célzást. Mostantól sokkal konkrétabban, névhez és egy jól meghatározott archoz lehet kötni a kampányokat. Így könnyebb a célközönséget  meghatározni, és pontosabban is lehet targetálni. Folyamatosan mutatjuk…..
Ősszel te is jobban rá vagy hangolódva az elmélyülésre, olvasásra? Nyitottabb vagy egy új étrendre, soha ki nem próbált mozgásformára? Szívesebben tájékozódsz érdekességekről? Ha igen, akkor talán te is hozzátettél a tegnapi elsöprő Dívány rekordhoz és egyike voltál annak a 248 412 egyedi usernek,…..
Megújult az Indamédia csoport gasztroportálja, a Sóbors. A médium friss és modern arculattal, újdonságok végtelen sorával várja olvasóit és a hirdetőket. A Sóbors 2018 májusában indult, és azóta is dinamikusan fejlődik, naponta átlagosan 27 000 belföldi olvasó* látogatja az oldalt. A dizájnváltás…..
Indamedia Sales Ez volt Veszprém 2019.08.09 11:01:55
Elértünk a Mi Vidékünk sorozat egy újabb állomásának végéhez. A július 11-től, augusztus 4-ig tartó Veszprém megye igen termékenyre sikerült, ugyanis az indulás óta itt született a legtöbb anyag, 35 cikk és 2 videó formájában, valamint a legmagasabb olvasottság is. Nem véletlen, hiszen tombol a…..
Imádjuk a Dívány projektjeit, mert sorra fognak bele a kreatív, jópofa és társadalmilag fontos kezdeményezésekbe. Az Év Szupertanára versenyt is már harmadik alkalommal szervezik meg. Igen, a Dívány most is keresi azokat a vállalkozó szellemű, jófej, új ötletekkel teli pedagógusokat, akik egyedi és…..
Jó marketingesként, médiatervezőként, ügyvezetőként vagy cégtulajdonosként teljesen nyilvánvaló, hogy a nyári időszakban sem szabad lazítani, hiszen megannyi lehetőség kínálja magát, hogy ezeket a hónapokat is kimaxold. Idén nyáron sem egy közéleti esemény csalogatja majd az internet népét…..
A Bajnokok Ligája mindkét elődöntője bebizonyította, hogy a futballban a lehetetlen nem létezik. A Liverpool és a Tottenham úgy futott ki a második félidőre, hogy három gólt kellett lőniük legalább, és egyet sem szabadott kapniuk. A Barcelona és az Ajax volt az ellenfél. És megcsinálták. Most őket…..
Az utóbbi idők egyik legegyedibb és egyben kedvenc projektje az új Mazda 3, a Mindshare és az Indamedia Sales közös dobása volt. Úgy kellett egy autó márka üzenetét átadni, hogy közben egy betűt nem kellett lóerőkről, köbcentikről, fogyasztásról és nulláról százra való gyorsulásról írni. A kampány…..
Egy jóravaló hirdető, médiatervező pontosan tudja, hogy az online hirdetések színtere kész dráma. Egy olyan káosz, amiben rendet kell tennünk, mielőtt kihelyezzük a következő kampányunkhoz kapcsolódó bannereket.  Egy jóravaló médiatulajdonos pedig pontosan tudja mik azok az eszközök, amivel…..
Az elmúlt két napban kiugró, más híroldalakat számait maga mögé utasító látogatószámmal büszkélkedhetett az Index. A napi egyedi olvasók száma egymillió fölött volt hétfőn és kedden is, ami újfent alátámasztja a tényt, hogy a fontos, közéleti történéseket az Indexen olvassátok a…..
A Mi Vidékünk projekt első fejezete lezárult; 28 szerkesztőségi cikk született, ami ~1 millió oldalletöltést generált, továbbá 3 videó is, melyeket összesen ~106 000 alkalommal indítottak el. Az erős statisztikák mellett az olvasói visszajelzések is igen pozitívak voltak, most összegyűjtöttünk párat…..
Indamedia Sales Rekord a Napi.hu-n! 2019.04.05 11:46:15
A Napi.hu is tövig nyomta a gázpedált a tavasz beköszöntével. A napi egyedi userek száma 300 000 felé növekedett, ezzel új rekordot állított fel a népszerű gazdasági magazin. Ha szeretnél kampányodhoz nagyvárosi, harminc pluszos, diplomás férfiakat targetálni, akkor keresd fel sales…..
Érezhetően beköszöntött a tavasz a Díványon (is)! Szerencsére a 203 046 egyedi látogató nem csak áprilisi tréfa volt hétfőn, hanem valóban egy új, nem is akármilyen rekordról beszélünk. Nézzük, milyen újdonságokkal hasít a Dívány húsztizenkilenc tavaszán: Elindultak Instagramon az infografikák,…..
Szerintünk töltsd le a PORT applikációt. Hogy miért? Mert egy rohanó világban élünk, ahol nem túl komfortos egy 4-es 6-oson az életedért kapaszkodva, chrome-on előbabrálni a legközelebb eső mozit és annak műsorát. Mert PORT appban pirossal jelöljük azokat a vetítéseket, amikre még épp…..
A tizedik alkalommal megrendezett Hungarian Energy Investors Forumának első panelbeszélgetése a hazai, de kontinentális energetikai fordulat egyik legérdekesebb témáját, az energiatárolás lehetőségeit próbálta körbejárni.  A konferencián több, mint százan vettek részt, a promóciós anyagai pedig…..
A Dívány hatalmas figyelmet fordít arra, hogy rászolgáljon minden egyes nap a mottójára: Tudatos, okos, érdeklődő. Az elsők között dolgozza fel az aktuális, közéleti témákat és magabiztosan áll bele a megosztó kérdésekbe is. Idáig is nagy hangsúlyt fektettek a pszichológiai vonalra, de ez most…..
A képregény és a valóság közti hasonlóság nem a véletlen műve, a történet ugyanis ízig-vérig igaz, a napokban zajlott le ez a párbeszéd a kollégáink között. Igen, nem mindig csak a számlázó fél vagyunk, hanem természetesen mi is kapunk számlákat, amiket rendeznünk kell és előfordul, hogy a sok bába…..
A piac egyik legmeghatározóbb gazdasági siteja, a Napi.hu 2001 szeptemberétől szervez konferenciákat, így finoman szólva is régi motoros a területen. Bár a rendezvények sokszínűek: üzleti reggelik, tematikus előadások, workshopok, de az közös bennük, hogy szuper-intenzív kommunikációval támogatják…..
Indamedia Sales A Mi Vidékünk 2019.03.11 10:48:01
Megyénként járja körbe az országot az Index, és igyekszik mindenhonnan érdekes, és fontos történeteket hozni a hasábjaira. A Mi Vidékünk projekt első állomása Zala megye. Ezután következik majd Vas Megye, és utána sorban a többi. Az induláshoz tíz újságíró, közel egy hónap alatt öt, többnapos…..
Véget ért az idei Mobile World Congress; a világ legnagyobb mobil eseménye a legújabb innovációkat és vezető technológiákat mutatja be, 2400 vezető cégen és nagyszabású programsorozatán keresztül. Az Index.hu aktívan követte a kongresszust, a mellékletet felületeit pedig ezúttal a Lenovo használta…..
A Femina az egyik legsokszínűbb és legrégebbi kiadványunk: neve a női magazinok világában méltán ismert.  A Femina képben van az olyan hétköznapjainkat érintő változásokról, minthogy megszűnik sokak számára az utazási kedvezmény. Partner a diétában, tanácsokkal lát el, segít megőrizni egy-két…..